zntoup Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δειτε και ψηφιστε τις φετινες συμμετοχες της Eurovision http://www.greektube.org Υπαρχει poll (δημοσκοπηση) και τα αντιστοιχα βιντεο.
blueviper Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ολόκληρη ενότητα και θέμα υπάρχει ρε παληκάρι μου...βρήκες φως και μπήκες;
zntoup Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Φιλε blue viper μπορει και να εχεις δικιο αλλα υπαρχουν και καλυτεροι τροποι εκφρασης,και θα μπορουσες αντι να μου την λες να μου στειλεις και link για το σωστο τοπικ!!!!!!By the way ωραια υπογραφη,αν ειναι για πλακα,γιατι αν το πιστευεις ..... ουδεν σχολιον........
blueviper Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Έχω βαρεθεί τις ευγένειες και την πολιτική ορθότητα απέναντι σε όσους αδιαφορουν ούτως ή άλλως για το χώρο που τους φιλοξενεί. Έλλειψη τακτ πες το... Όσο για την υπογραφή, την έχω για να διακρίνω ποιος βάζει το μυαλό του να δουλέψει μερικά secs παραπάνω, προτού βγάλει τα συμπεράσματά του.
DIMITRISG Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Σε μεταφορικη εταιρεια δουλευεις ή εχεις ιδιόκτητο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.