takitiger Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Γεια χαρα και σορυ για την ασχετοσυνη, κατεβασα την ταινια dumb and dumber, και απο αλλου βρηκα τα greek subs σε .srt. Εχω το προγραμμα convertX to DVD και επειδη το ειδα καπου, μετονομασα και τα δυο αρχεια το ιδιο με αντιστοιχη καταληξη .xid kai .srt. ομως και ετσι δεν μου προσθετει τους υποτιτλους το convertx. Τι κανω λαθος? Ευχαριστω
dll.hal Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 .xid kai .srt ονομα αρχειου .avi ονομα αρχειου .srt
kastel Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Γεια χαρα και σορυ για την ασχετοσυνη, κατεβασα την ταινια dumb and dumber, και απο αλλου βρηκα τα greek subs σε .srt. Εχω το προγραμμα convertX to DVD και επειδη το ειδα καπου, μετονομασα και τα δυο αρχεια το ιδιο με αντιστοιχη καταληξη .xid kai .srt. ομως και ετσι δεν μου προσθετει τους υποτιτλους το convertx. Τι κανω λαθος? Ευχαριστω Δες τον οδηγό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTXTODVD", από εδώ: www.kastel.gr
takitiger Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.