MrSeanKon Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 με κιμά θα είναι?Οχι σαλτσατη!Βαλιβάτος σημαινει βαρβατος. Χωριατικες εκφρασεις αλλα και προιοντα φυσικα. Κατσικι-αρνι εχουν φαει σουτ απο την κατσαρολα μου επι πολλα ετη. Οχι οτι δεν μπορω να βρω γνησιο (αυτο μας ελειπε) αλλα ανεκαθεν δεν τα συμπαθουσα. Από τότε που ήμουν μικρός και με νήστευε η μάνα με το ζόρι...Στους περισσοτερους θα συνεβαινε αυτο.Τωρα ομως που ειμαστε ανεξαρτητοι δεν παιζει κατι τετοιο.
χάπι Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 νηστεύω μόνο αν το πει ο γιατρός (ευτυχώς δεν μου έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο, ως τώρα)...
MrSeanKon Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 χαπι παντως πολυ συμπαθητικη η γατουλα στο αβαταρ σου. Τωρα που ειπες περι γιατρου εκανα το καθιερωμενο τσεκαπ εξετασεων. Σακχαρο 92 και χοληστερινη 176! Μπορει να χλαπακιασα αυγα χθες αλλα για μια εβδομαδα πασο (εθιστηκα στην Πρεφα) ωστε να μην ανεβαινουν σε επικινδυνες τιμες.
χάπι Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 ευχαριστώ ! Εγώ το έκανα πέρυσι το Πάσχα το τσεκ απ και ΟΚ !!!!
MrSeanKon Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εχει ενα διαβολικο βλεμμα το γατακι χαπι γιαυτο μου αρεσε! Δικο σου ειναι? Εγω κανω ανα εξαμηνο γενικες ουρων κι αιματος. 35 ειμαι αλλα φυλαω πολυ τον πισινο μου κι οχι γιατι το προτεινει ο Houston. 1 αλλος λογος που δε συμπαθω αρνι/κατσικι ειναι οτι ανεβαζουν περισσοτερο χοληστερινες/3γλυκεριδια απο οτι τα υπολοιπα κρεατα. Οχι οτι και τα πολλα αυγα δεν ειναι επικινδυνα αλλα τα συμπαθω!
leftermann Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 εγώ το αρνί και το κατσίκι το έχω πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μου. Τα παϊδάκια εμφανίζονται συχνά στο μενού μου. Τρώω και τα λιπαρά κομμάτια της παντσέτας που βγάζει η γυναίκα μου στην άκρη. Οι χοληστερίνες μου είναι όλες σε ιδανικά επίπεδα. Περίεργο, ε;
MrSeanKon Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Χμ δεν ξερω γιατι δεν ειμαι ιατρος στο επαγγελμα αλλα οντως τα λιπαρα τμηματα (η πετσα ειδικα στο αρνι) ειναι πειρασμος για πολλους. Προτιμω το χοιρινο παντως! Καλα για κοκκορα δεν το συζητω στα καρβουνα τρωω και τα πουπουλα! Ασε να μη παω τωρα σπιτι και βαλω φουντο στο τζακι βουρ για τα μπαρμπουνια και τα λεμε.... Ας τηρησουμε και λιγο νηστεια...
MrSeanKon Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δικιο εχεις! Αλλα με ελιωσε η Πρεφα! Παντως δεν ευνοουν τη χοληστερινη!
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Παιδιά εμένα μου τη δίνουν τα νηστίσιμα γλυκά. Μερικές φορές φέρνει και η μάνα μου και φυσικά τα ακούει!!! Νομίζω ότι η νηστία πρέπει να αναδιοργανωθεί από την εκκλησία αλλιώς με τη σημερινή τεχνολογία κινδυνεύουμε να οργανώνουμε τσιμπούσια με νηστίσιμα υλικά!!!!
=-sp00ker-= Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Παιδιά εμένα μου τη δίνουν τα νηστίσιμα γλυκά. Μερικές φορές φέρνει και η μάνα μου και φυσικά τα ακούει!!!Νομίζω ότι η νηστία πρέπει να αναδιοργανωθεί από την εκκλησία αλλιώς με τη σημερινή τεχνολογία κινδυνεύουμε να οργανώνουμε τσιμπούκια με νηστίσιμα υλικά!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Critter Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εγω δεν νηστευω για τον πολυ απλο λόγο οτι αν ο θεος όντως υπαρχει, μάλλον το τελευταιο πραγμα που θα ηθελε απο τους ανθρωπους αυτης της γης ετσι όπως εχουμε καταντησει θα ήτανε η νηστεία. Ας τηρουσαμε κανα 2 απο τις 10 εντολες πρωτα και μετα το συζηταγαμε για τη νηστεια. Επιπροσθετως θεωρω υποκριτη όποιον νηστευει για θρησκευτικους λόγους ΜΟΝΟ την Μεγ.Εβδομαδα καθως ειναι ξεκαθαρο (απο τη νηστεια του Χριστου στον Ιορδανη) οτι μιλαμε για 40 μερες και όχι για τη μεγαλη εβδομαδα. Ή είσαι σωστος Χριστιανος και κανεις και τις 40 μερες ή εισαι ψευτο-Χριστιανος και κανεις μια εβδομαδα. Άλλωστε ο λογος που υποτιθεται οτι νηστεύουμε, ειναι για να συνηθίσουμε στην εγκράτεια και να εξασκήσουμε τον εαυτό μας να συγκρατείται και να μην παρασύρεται στην αμαρτία, στις κακές πράξεις, στους πειρασμούς. Αν δηλαδη δε νηστέψουμε δε μπορούμε να συγκρατηθούμε και στα άλλα πάθη( ψέματα, κλεψιές, κακές κουβέντες). Το να κανεις λοιπον μια βδομαδα δεν λεει κατι...Σιγα την εγκρατεια ρε μεγαλε που δεν εφαγες μια βδομαδα κρεας...λες και το τρως καθε μερα..Ασε που δεν ειναι μονο το κρεας....Τι θα πει νηστευω το κρεας και οχι το Λαδι? Η ολα οσα πρεπει ή τιποτα... Για οσους το κανουν απο θεμα διατροφης τοτε και γω μαζι τους.
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Τσιμπούσια ενοώ!!:X:X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.