liapinio Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Παιδια ξερει κανεις τι ακριβως κανει το recovery cd??Ποτε το χρησιμοποιούμε??Εχω ενα προβλημα με το tasbar θα χρησιμευσει??
kostassid Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 ειναι σαν σα θελεις να κοψεις το νυχι σου και να φωναζεις χειρουργο, δηλαδη η δουλεια θα γινει (κατα 99%) αλλα σιγουρα υπαρχει πιο ευκολος τροπος...το taskbar τί εχει?
liapinio Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 ενω εχω κλειδωσει την μπαρα εργασιας (Lock the Taskbar) και εχω επιλεξει toolbars -> Quick Launch,οταν ξανακανω restart το pc η επιλογη χανεται.Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο?Αν θυμαμαι καλα ειχα τρεξει εναν registry cleaner,μηπως φταει αυτο?
liapinio Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 οταν κανω reboot δεν εμφανιζονται στο taskbar to Quick Launch.απο οτι εχω διαβασει μαλλον ειναι προβλημα με την registry λογω τοy registry cleaner που ειχα τρεξει.Εχω αφησει το recovery cd στην πολη που σππουδαζω οποτε σε 10 μερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.