Προς το περιεχόμενο

180 Μοιρα Hawk

giorkarapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Ξέρει κανείς τι παίζει με τις υπηρεσίες στην κάθε πυροβολαρχία των Hawk και ποια κατά τη γνώμη σας είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή?

Δημοσ.

Θύμισε μου που ακριβώς είναι η 180. Γενικά πάντως στα Hawk και στα M.L.R.S. που είμαι εγώ, είναι ζόρικα σε θέμα υπηρεσίας. Κοινώς είναι βύσματοπαγίδες αυτές οι μονάδες γιατί νομίζεις ότι επειδή είσαι κοντά στο σπίτι σου θα βγαίνεις και συχνά. Βέβαια πάντα παίζει ρόλο και το τι βύσμα έχεις.

Εγώ πχ, ενώ στην Καβάλα που ήταν η πρώτη μου μετάθεση, πέρασα απίστευτα, στον Λαγκαδά που είμαι τώρα, είναι ζόρικα. Από πλευράς υπηρεσίας πάντα.

Δημοσ.

Δεν παίζει κάτι στάνταρ. Ανάλογα την εποχή και πόσο κόσμο έχει η μονάδα. Πάντως όταν ήμουν εγώ (05/2005-11/2005) το χειρότερο ... το έτρωγε η Π/Δ που υποτίθεται είναι καλύτερα.

Λειψανδρία όπως παντού.

Δημοσ.

Γεγονός είναι αυτό. Όταν πήγα Ελευθερούπολη τον Ιούνιο, η υπηρεσία πήγαινε 1-1 μέχρι το Νοέμβριο που φύγαμε. Η σειρά που έφυγε από Λαγκαδά για εκεί(μεσ' στην καλή χαρά) έχει 2 εξοδούχους όλη η Μοίρα!

Να φανταστείς, η δική μου η σειρά έστειλε 37 άτομα στα Μ.L.R.S. και η σειρά που μπήκε τώρα, μόλις 20...Τρομερή λειψανδρία. Αφού πλέον σκοπιά υπάρχει στην κεντρική πύλη, όλες οι άλλες καταργήθηκαν και έγιναν περιπολα.

Δημοσ.

Όταν ήμουν στην 180, γύρναγε το στρατόπεδο και παρακάλαγε ο διοικητής της Π/Δ για να πάρει κανέναν για σκοπό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...