Luxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Θελω να αγορασω laptop, αλλα ειμαι τελειως ασχετος και δεν ξερω ποιο να αγορασω. Η τιμη απο 2000-2500 ευρω.. Θελω να εχει μεγαλη διαρκεια ζωης, καλη και μεγαλη οθονη (17"), και να ειναι γρηγορο. Το θελω για να παιζω παιχνιδια και για να μπαινω στο Internet. Μερικες ερωτησεις : 1ον) Πως μπορω να μπαινω στο Internet χωρις να εχω τηλεφωνο; Υπαρχουν τιποτα ειδικες καρτες; 2ον) Να βαλω Xp ή Vista; Δεν θελω να κολλαει ο φορητος.. 3ον) Παρατηρησα με οσους φορητους εχω ασχοληθει, εχω στο startup 20 προγραμματα!! Ετσι ειναι ολοι οι φορητοι; 4ον) Μπορω να βαλω δικια μου Webcam; 5ον) Τι ξεχωριστο εχουν οι laptop τετοιας τιμης; Ο Blue-Ray Writer που εχουν, ποσο κανει; 6ον) Αξιζει τελικα να δωσω τοσα λεφτα για laptop; Θα κρατησει 4-6 χρονια;
Highlander Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Βρε αγόρι μου, είσαι τόσο καιρό στο Insomnia και ρωτάς κάτι πράγματα.... 1. Μπορείς αλλά δεν συμφέρει. Υπάρχει βέβαια και αυτή η λύση. 2. Ότι και να βάλεις το ίδιο είναι. Σιγά τις διαφορές. Το πολύ πολύ πάρε MAC. 3. Σχεδόν όλοι. Μπορείς να τα σβήσεις αν θες. Το κάνουν για να δεις ότι είναι αργό και να πάρεις ότι καλύτερο υπάρχει. 4. Φυσικά. 5. Ποίας τιμής ; Μην ασχοληθείς με BR. Έχουμε καιρό ακόμα. 6. OXI. Δεν πρόκειται να κρατήσει τόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.