question mark Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 για να λειτουργήσει το δίκτυο το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκατασταθεί και να ρυθμιστεί το DHCP ή πρέπει να ρυθμίσω και κάτι άλλο?
tsakonas Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 ti akrivws theleis na kaneis? kai ti akrivws exeis? dwse parapanw info....
question mark Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 έχω ένα lan. σ' ένα pc έβαλα win server 2003 και δε ξέρω πως να στήσω το δίκτυο και να παίζει χωρίς προβλήματα...
tsakonas Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 exeis ena lan...malista... me posa PC ? kai ti thes na kaneis? na moirazeis arxeia metaksu twn pc? na pernoun ta pc internet apto server? ti ? ti? polu genika kai aorista ....modem exeis? switch? router?
question mark Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Τον server τον θέλω ως file server. Θα μοιράζ αρχεία μεταξύ τους. Προς το παρόν 2 pc, αλλά μέσα στον μήνα θα βάλω άλλα 2. Και αργότερα θα προστεθούν κι άλλα. Για internet έχω ένα pc συνέχεια online και προς το παρόν δε θέλω τ' άλλα να βγαίνουν. Αργότερα θα δούμε.
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 αν θες μονο για φιλε server για ρίξε και μια ματια εδώ
question mark Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Σ' ευχαριστ'ω vatos locos (κορυφαία ταινία), αλλά θέλω να μάθω ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις για να παίξει το δίκτυο
tsakonas Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 sto add remove roles...tha valeis to file server kai telos...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 κορυφαία ταινία ? wtf τέσπα ρυθμίσεις τίποτα βάζεις τους δίσκους σου στο pc που θες να κανεις NAS δίνεις από κονσόλα ip στον NAS μετά από http καλείς την ip του NAS βάζεις User admin και κωδικό freenas και από εκεί τo σετάρεις από άλλο pc στον NAS κανεις mount τους δίσκου σου και αυτό ήταν όλο τελειωσε μετά στα shared σε όλο τo δίκτυο θα βλέπεις και τον NAS
question mark Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 κορυφαία ταινία ? wtf Ναι βρε. Το vatos locos το πήρες απ' τη ταινία blood in, blood out... Αυτό εννοώ με το κορυφαία ταινία sto add remove roles...tha valeis to file server kai telos.. Και πρέπει να σηκώσω dhcp για να παίρνει κάθε pc ip? Μετά θα παίζει complete το lan?
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 AA πες τo έτσι ρε αδερφέ λέω και εγώ τι λέει ο τυράς τώρα και έμπλεξα τα μπούτια μου ναι πολύ ωραία ταινία το blood in blood out αλλα όταν την είδα τότε που ήμουν πιο μικρός χρειάστηκε να την δω 3-4 φορες για να καταλάβω τι γίνετε :oops: και φαντάσου ώρα που πήρε
question mark Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 complete εισαι. εμένα ένας πολύ καλός μου φίλος είναι μανιακός με τη τριλογία του Godfather. Κάθε part το έχει δει πάνω απο είκοσι φορές...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ωραίος πως ένιωθε μετά αλλά επειδή στο έβγαλα τελείως of το topic σου και θα μας πάνε στο μπλα μπλά σε λίγο λύση βρήκες με τον server σου ?
question mark Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 τώρα θα ακολουθήσω τη συμβουλή του tsakonas και λογικά θα είναι εντάξει. Αχ αυτή η M$ όλο προβλήματα μας δημιουργεί...
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 έτσι είναι για αυτό εγώ έβαλα τον FreeNas και βρήκα την ησυχία μου σε ένα μικρό πολύ μηχανάκι με Ρ3 στα 500Mhz με 256 RAM και 1TB {4x250GB (raid 5) + 1x120GB} και ένα 64αρι flashακι για τον NAS και είναι ότι πρέπει πάνω σε δίκτυο με 4 pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.