Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για εγκατάσταση δικτύου με server

question mark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να λειτουργήσει το δίκτυο το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκατασταθεί και να ρυθμιστεί το DHCP ή πρέπει να ρυθμίσω και κάτι άλλο?

Δημοσ.

exeis ena lan...malista... me posa PC ? kai ti thes na kaneis? na moirazeis arxeia metaksu twn pc? na pernoun ta pc internet apto server? ti ? ti? polu genika kai aorista ....modem exeis? switch? router?

Δημοσ.

Τον server τον θέλω ως file server. Θα μοιράζ αρχεία μεταξύ τους. Προς το παρόν 2 pc, αλλά μέσα στον μήνα θα βάλω άλλα 2. Και αργότερα θα προστεθούν κι άλλα. Για internet έχω ένα pc συνέχεια online και προς το παρόν δε θέλω τ' άλλα να βγαίνουν. Αργότερα θα δούμε.

Δημοσ.

κορυφαία ταινία ? wtf :confused:

τέσπα ρυθμίσεις τίποτα βάζεις τους δίσκους σου στο pc που θες να κανεις NAS δίνεις από κονσόλα ip στον NAS μετά από http καλείς την ip του NAS βάζεις User admin και κωδικό freenas και από εκεί τo σετάρεις από άλλο pc στον NAS κανεις mount τους δίσκου σου και αυτό ήταν όλο τελειωσε μετά στα shared σε όλο τo δίκτυο θα βλέπεις και τον NAS

Δημοσ.
κορυφαία ταινία ? wtf

Ναι βρε. Το vatos locos το πήρες απ' τη ταινία blood in, blood out...

Αυτό εννοώ με το κορυφαία ταινία

sto add remove roles...tha valeis to file server kai telos..

Και πρέπει να σηκώσω dhcp για να παίρνει κάθε pc ip?

Μετά θα παίζει complete το lan?

Δημοσ.

AA πες τo έτσι ρε αδερφέ λέω και εγώ τι λέει ο τυράς τώρα και έμπλεξα τα μπούτια μου ναι πολύ ωραία ταινία το blood in blood out αλλα όταν την είδα τότε που ήμουν πιο μικρός χρειάστηκε να την δω 3-4 φορες για να καταλάβω τι γίνετε :oops: και φαντάσου ώρα που πήρε :mrgreen:

Δημοσ.

complete εισαι. εμένα ένας πολύ καλός μου φίλος είναι μανιακός με τη τριλογία του Godfather. Κάθε part το έχει δει πάνω απο είκοσι φορές...

Δημοσ.
:D ωραίος πως ένιωθε μετά :D αλλά επειδή στο έβγαλα τελείως of το topic σου και θα μας πάνε στο μπλα μπλά σε λίγο :mrgreen: λύση βρήκες με τον server σου ? :D
Δημοσ.

έτσι είναι για αυτό εγώ έβαλα τον FreeNas και βρήκα την ησυχία μου σε ένα μικρό πολύ μηχανάκι με Ρ3 στα 500Mhz με 256 RAM και 1TB {4x250GB (raid 5) + 1x120GB} και ένα 64αρι flashακι για τον NAS και είναι ότι πρέπει πάνω σε δίκτυο με 4 pc :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...