poscaman Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ναι?δεν το ηξερα.... αλλα λουκανικα?με τι?με το αντερο της φαλαινας?:-P:-P:-P:-P
pappous_soulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Αχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχα! ^^ :-P Πάντως πλάκα-πλάκα,φέτος έμαθα οτι υπάρχουν πολλά νηστίσιμα φαγητά που είναι πολύ νοστιμότερα απο διάφορα κρεατικά. By the way,κάτι άσχετο,οι γαρίδες έχουν χολυστερίνη? Κάτι τέτοιο άκουσε η μάνα μου και τώρα φοβάται να φτιάχνει γιατί οι γονείς μου έχουν λίγο-πολύ ανεβασμένους δείκτες.Αλλά πως γίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο?Τρώνε λίπος οι γαρίδες?!
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ειναι χαμηλες σε κορεσμένα (saturated) λίπη εκτως αν της τρωτε τηγανητές http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=107 παντως στην ελλαδα εχουμε την κακια συνήθεια να μαγειρεύουμε τις γαριδες (και οχι μονο) για παρα πολυ ωρα.
poscaman Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Κάτι τέτοιο άκουσε η μάνα μου και τώρα φοβάται να φτιάχνει γιατί οι γονείς μου έχουν λίγο-πολύ ανεβασμένους δείκτες.Αλλά πως γίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο?Τρώνε λίπος οι γαρίδες?! ολα τα θαλασσινα ανεβαζουν τη χοληστερινη...
Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ολα τα θαλασσινα ανεβαζουν τη χοληστερινη... http://www.healthcastle.com/cholesterol.shtml
poscaman Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 τι να σου πω...δεν ξερω (ουτε και με ενδιαφερει ) (ετσι μου παν,ετσι λεω!) μπορει να εχει σχεση με τον τροπο μαγειρεματος...
pappous_soulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Χμμ...ανεβάζουν την "καλή" και την "κακή" χολυστερίνη,πιο πολύ όμως την καλή,ενώ επίσης ρίχνει τα τριγλυκερίδια...Πιστεύω θα χαρεί να το ακούσει αυτό η μητέρα μου. :-P Και ποτέ δεν τις μαγηρεύει τηγανιτές.Σε γαριδο-μακαρονάδα τις χρησιμοποιεί,και είναι απλά όλα τα λεφτά.:twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.