trikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Γεια σε όλους. Μπράβο στο μεράκι σας και τους οδηγούς σας. Έχω περάσει πολλές ώρες ψάχνοντας σε διάφορα forum. Ακολούθησα οδηγούς, οδηγίες, προτάσεις. Κατάφερα να μετατρέπω τα avi σε dvd, Mpeg και άλλα … Έκανα δοκιμές και το θεωρούσα εύκολο. Αλλά !!! Αφού έμαθα τι είναι το bitrate περίπου, Τι είναι CBR ή VBR, Τι είναι το Framerate Σαν να αντιλήφθηκα ότι το αρχικό framerate πχ. 23,976fps ή 25fps, και η ανάλυση πχ. 720χ576, (γιατί να είναι πάντα πολλαπλάσιο του αριθμού 16) κατά το Convert δημιουργούν προβλήματα. Ποια άλλα???.. έχουν σχέση ? και πως επηρεάζονται μεταξύ τους? Έχω αρκετές ταινίες avi/XviD που το framerate τους είναι είτε στα 23,976fps είτε στα 25fps και ο ήχος….. ac3, mp3, άλλες PAL άλλες NTSC. Θέλω να τις κάνω Mpeg-2 ¨Έχω καταμπερδευτεί πριν προχωρήσω θα ήθελα να μάθω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο και την βοήθεια σας.
trikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ξέρω είμαι άσχετος. Αλλά ας μου πει κάποιος προς τα πού να ψάξω για να κατανοήσω τον συσχετισμό για να μετατρέπω σωστά τα video. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.