carlmikaze Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Κατεβάζω που λέτε ένα dvd rip, το οποίο θέλω να το βλέπω και μέσα, όχι μόνο στο πισί. Δυσκολεύομαι όμως να το ανοίξω και στο πισί κιόλας, καθώς είναι κάπως έτσι : και ακόμα και όταν τα επιλέγω όλα μαζί και τα ανοίγω με κάποιον player, μαλακίζεται αγρίως με τα menu, subtitles και σωστή ροή. δοκίμασα να δημιουργήσω dvd video μέσω του Nero, αλλά αφενός μεν μου λέει πως δεν χωράει στο άγραφο dvdάκι μου και θέλει dvd-9, αφετέρου και με μείωση της ποιότητος των βιντεακίων πάλι δε χωρά. τι να κάνω λέτε; (με vlc -> file - > open directory, ερχόμαστε στον παραπάνω μαλακισμό)
Voorhees Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Χριστός Ανέστη Power DVD -> Open DVD file on hard disk drive -> επιλέγεις τον φάκελο με τα αρχεία και είσαι ΟΚ. Για να το κάνεις να χωρέσει σε DVD απλό(4,5GB) πάρε το DVD Shrink.
Droidlock Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Τα αρχεια που παιζουν ειναι μονο αυτα με το σημα του vlc player , επισης δεν ειναι dvdrip αλλα dvd κανονικο. Παρε ενα δισκακι double layer και γραψε τα δεδομενα σε αυτο.
Voorhees Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Για τζάπμα λεφτά όμως. Δες πρώτα αν μπορείς να το γράψεις σε ένα απλό μέσω του DVD Shrink διαφορετικά κάνεις αυτό που λέει ο φίλος Droidlock.
apaixtos Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 ektos apo dvd shrink mporeis na koitaxeis an den katsei h siriknosi kai ta dvdfab platinum kai Nero recode
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.