xphilip Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Έχω ένα TURBO-X με WINDOWS MEDIA CENTER 2005 και ένα PC με WINDOWS XP SP2 και οι δύο έχουν κάρτα δικτύου. Θέλω να κάνω ένα οικιακό δίκτυο μεταξύ τους και δεν μπορώ. Έχω τρελαθεί. Δήλαδή έλεος. Παλιά αυτά δούλευαν μαζί μια χαρά. Και τα αρχεία έβλεπε ο ένας του άλλου και το ίντερνετ μοιράζονταν μια χαρά και το μόνο που έμελε να γίνει για να ταράξει τα νερά ήταν ένα format. Φορμάρισα το PC και από τότε δεν λένε να συνδεθούνε. Έχω προσπαθήσει τα πάντα. Έχω τρέξει τον οδηγό εγκατάστασης οικιακού δικτύου χίλιες πεντακόσιες φορές. Έχω αλλάξει εκατό ονόματα υπολογιστών και ονόματα WORKGROUP. Προσπάθησα να διαβάσω κάθε οδηγό που υπάρχει στο ίντερνετ. Βρήκα και ένα εδώ αλλά το part Ι δεν υπάρχει. Λίγη βοήθεια. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και έχω παρανοήσει!!!!!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 a.cross kalodio.b.KLISE TA FIREWALL .c.ido workgroup.d.karfotes ip sta mixanimata.e.share diskous.meta dokimazeis na kaneis ping apo to ena pc to llo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.