Προς το περιεχόμενο

best channel...

corduroy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απευθυνομαι κυριως στους βορειοελλαδιτες του INSOMNIA γιατι δεν ξερω αν το συγκεκριμενο καναλι(το BEST CHANNEL δηλαδη)εκπεμπει και στη νοτια ελλαδα.εχετε παρακολουθησει ποτε την εκπομπη του Βελοπουλου και αλλες τετοιες παρομοιες εκπομπες (που υπαρχουν πια αφθονες στα ελληνικα περιφεριακα μικροτερα τηλεοπτικα καναλια)?εχω περιεργεια να μαθω την αποψη σας σχετικα με τις εκπομπες αυτες...

Δημοσ.

Φίλτατε μη μου πεις ότι είσαι Βελοπουλικός... Έπεσες σε συνέλληνα (εμένα). Κατά καιρούς ο Βελόπουλος λέει στην εκπομπή ότι Τετάρτη και Παρασκευή (αν θυμαμαι καλά) η εκπομπή μεταδίδεται και κάπου προς τα κάτω σε μια συχνότητα. Αν ενδιαφέρεσαι θα τον ρωτήσω για λεπτομέρειες.<P>Χάρηκα για τη γνωριμία,<BR>stathispap

Δημοσ.

Καλές εκπομπές. Αν και πολλές φορές είναι<BR>υπερβολικές, παρ'όλα αυτά καλό κάνουν,<BR>αφυπνίζουν συνειδήσεις, ενημερώνουν για <BR>πράγματα που ούτε θα άγγιζαν άλλα κανάλια.<P>Μόνο στην ΕΤ-3 και το TEMPO, θα βρείς <BR>παρόμοιες ειδήσεις.<P>π.χ. Ποιός ξέρει ότι εδώ και μία εβδομάδα<BR>Κοσσοβάροι έχουν υπό την κατοχή τους<BR>Σκοπιανό χωριό και ότι χθές υπήρξε <BR>ανταλλαγή πυρών μεταξύ Σκοπιανού στρατού <BR>και Κοσσοβάρων στα σύνορα;

Δημοσ.

pros stathispap:<BR>i alithia einai oti ton proto kairo pou to eblepa den poliedosa simasia alla,se polla pragmata pou leei exei dikio...oxi ola bebea giati kapou kapou leei kai merikes xontrades...polis kosmos pantos to parakolouthei kai oxi mono giagiades kai agramatoi

Δημοσ.

Πραγματικά ο Βελόπουλος και οι εκπομπές του παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως, για να παίξω και το συνήγορο του διαβόλου, σε γενικές γραμμές είμαι επιφυλακτικός σε ανθρώπους που...ίσως τονίζουν λίγο παραπάνω την τιμή του να είσαι Έλληνας. <BR>Είναι λίγο παρακινδυνευμένο να ρίχνουμε όλα τα καλά στην Ελληνική Ανωτερώτητα και όλα τα άσχημα στην βαρβαρική κατωτερώτητα...<BR>Πού και πού κάνουμε και εμείς λάθη.<BR>Επαναλαμβάνω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι οι εκπομπές του <B>πραγματικά</B>παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και μαθαίνεις λεπτομέρειες που σε βάζουν σε σκέψεις.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by corduroy:<BR><FONT size="1"><B>απευθυνομαι κυριως στους βορειοελλαδιτες του INSOMNIA γιατι δεν ξερω αν το συγκεκριμενο καναλι(το BEST CHANNEL δηλαδη)εκπεμπει και στη νοτια ελλαδα.εχετε παρακολουθησει ποτε την εκπομπη του Βελοπουλου και αλλες τετοιες παρομοιες εκπομπες (που υπαρχουν πια αφθονες στα ελληνικα περιφεριακα μικροτερα τηλεοπτικα καναλια)?εχω περιεργεια να μαθω την αποψη σας σχετικα με τις εκπομπες αυτες...</B></FONT s><HR></BLOCKQUOTE><P>Δε μας λετε και μας ποιο ειναι το περιεχομενο της εκπομπης;<P>------------------<BR><FONT size="4"><FONT face="Comic Sans MS"><B>Have Fun <BR>Leopas</FONT c></B></FONT f></FONT s>

Δημοσ.

Παρουσιάζει θέματα Εθνικής αφύπνισης... Σχολιάζει ζητήματα που συχνά περνάνε στα ψιλά των εφημερίδων και των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων. Έχει μια ιδιαίτερη αντιμετώπιση απέναντι στην παγκοσμιοποίηση. Γενικά παρουσιάζει ενδιαφέροντα θέματα αλλά επιμένω <B>αυτά τα πράγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με προσοχή γιατί κρύβουν παγίδες</B>

Δημοσ.

Ενδιαφερον ακουγεται... Καποτε και ο Πλευρης εκανε μια εκπομπη στο Telecity περι "Εθνικής αφύπνισης". Την ηξερες; Εχει σχεση με αυτη του Βελόπουλου; <P>------------------<BR><FONT size="4"><FONT face="Comic Sans MS"><B>Have Fun <BR>Leopas</FONT c></B></FONT f></FONT s>

Δημοσ.

γενικα ,ο βελοπουλος στην εκπομπη του παρουσιαζει διαφορα θεματα σημαντικα απο εθνικης αποψης...για να το πω απλα,καποιος που δεν τον γουσταρει θα τον πει εθνικιστη και καποιος που συμφωνει μαζι του ,θα τον πει πατριωτη ΕΛΛΗΝΑ.εννοειται οτι δεν υποστηριζει εμμεσα η αμεσα,κανενα κομμα...αντιθετως θα ελεγα,οτι δεν τα βλεπει με καλο ματι,εκτος καποιων συγκεκριμενων βουλευτων οπως ο παπαθεμελης(οι οποιοι ειναι active sta εθνικα θεματα)

Δημοσ.

Λυπάμαι αλλά θα διαφωνίσω σε πολλά. Παρακολουθώ το Βελόπουλο από το 1993 (τρίτη δημοτικού τότε εγώ) που μιλούσε στον ΕΡΜΗ και τον ήξεραν μόνο τρεις κι ο κούκος. Τότε η εκπομπή διαρκούσε 45 λεπτά και τα τηλέφωνα 15. Απλώς με τον καιρό η εκπομπή γίνονταν όλο και πιο διάσημη και ο κόσμος τον παρακολουθούσε με ενδιαφέρον. Αλλά η ιστορία του είναι μεγαλυτερη. Πρωτοέγινε γνωστός το 1992 όταν έγινε το μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη (μιλάμε για πάνω από 2.000.000 άτομα) σχετικά με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τους σκοπιανούς. Ο Βελόπουλος υποστηρίζει τους πάντες που αγαπούν την Ελλάδα. Βρίζει όσους κανουν το παραμικρό εναντίον της. Π.χ. περνάει πάντα γενεές 14 το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ αλλά δεν ξεχνάει να αναφερθεί στον Παπαθεμελή και τον Ψωμιάδη <u>όταν χρειάζεται.</u><P>Όσοι δεν τον πάνε τον αποκαλούν (πώς αλλιώς?) φασίστα. Αλλά η αλήθεια είναι πως αν ακούσετε το τι σέρνει εναντίον των φασιστών θα τον περάσετε για κουμουνιστή. Στις τελευταίες εκλογές (9 Απριλίου) είχε δηλώσει αυτολεξί: "Στηρίξτε τα μικρά κόμματα. Στηρίξτε το ΚΚΕ, τον Τσοβόλα, Τον Χαραλαμπίδη" Ανήκει στην κατηγορία των πατριωτών που δεν σηκώνουν μίγα στο σπαθί των για οτιδήποτε ανθελληνικό. Ποτέ όμως δεν υπεράσπισε οποιαδήποτε ιδεολογία ή οποιοδήποτε κόμμα. Επειδή ασχολούμαι σας λέω ότι περισσότερο τον βρίζει ο Πλεύρης, η Χρυσή Αυγή και οι ακροδεξιοί παρά οι αριστεροί. Τα βιβλία του είναι 100% <B>ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ</B>. Ό,τι και να γραψει συνοδεύεται από πηγή και φωτοτυπία εφημερίδας.<P>Έχει όμως και αρκετά μειονεκτήματα. Κατ'αρχήν σε κάθε εκπομπή μας πρίζει τα @@ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ λέγοντας "Διαβάστε τα βιβλία μου" Από μια άποψη είναι σωστό βέβαια διότι εκεί λέγονται πολλα που όλοι θα έπρεπε να ξέρουμε αλλά απο την άλλη καταντάει σπαστικός. Μέχρι κι εγώ μερικές φορες άλλαξα κανάλι. Επίσης είναι πολύ απότομος με αυτούς που παίρνουν τηλέφωνο διότι θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Σου λέει ότι εδώ είμαστε εκπομπή και δεν μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι του'ρχεται στον εγκέφαλο. Μια φορά επί ένα τεταρτο έβριζε κάποιον (φυσικά όχι με ύβρεις... δεν αθυροστομεί ποτέ) επειδή πήρε και μιλούσε υπέρ της χουντας.<P>Γενικά είναι ένα άτομο καλό με αρκετές όμως παραξενιές. Κάποιος που πραγματικά θέλει να μάθει και να πληροφορηθεί είναι κερδισμένος παρακολουθώντας την εκπομπή. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι κανείς δεν είναι τέλειος. <BR>

Δημοσ.

Και σχετικά με αυτό που είπε ο aylus: Μπορώ να σου πω ότι δεν μυρίζει τίποτε. Ίσα ίσα... το αντίθετο θα έλεγα... Είναι πολύ καθαρός. Τόσα χρόνια έχει επιδείξει τον καλύτερό του εαυτό. Αλλά για να μην νομίζετε ότι προπαγανδίζω κιόλας παρακολουθήστε μερικές εκπομπές του και κρινετε... Αν και πιστεύω ότι καλύτερα να διαβάσετε κανένα βιβλίο του... για όσους ενδιαφέρονται τα βιβλία του είναι:<P><B>Η Ελλάδα αιμορραγεί</B> (3 τόμοι)<P><B>Αλέξανδρος ο Μέγιστος των Ελλήνων</B> (το καλύτερό του βιβλίο... Πλήρης αναφορά στο πρόσωπο του Ελληνομακεδόνα βασιλια)<P><B>Αριστοτέλους "Αθηναίων Πολιτεία"</B> (μετάφραση)<P><B>Αυτοί είναι οι τούρκοι</B> (περιγραφή της κατάστασης του κρατους της τουρκίας και του φασιστικού καθεστώτος του)<P><B>Mακεδονία και ύβρεις</B> (όλη η αληθεια για το Μακεδονικό ζήτημα από την προϊστορία μέχρι σήμερα)<P><BR>Και τώρα ετοιμάζει ένα για την Παγκοσμιοποίηση, την άλωση των λαών.<P>Μπορείτε να τα παραλάβετε αντικαταβολή από τις εκδόσεις ΚΑΔΜΟΣ 031-252320 ή από το βιβλιοπωλείο ΙΣΤΟΡΙΟΓΝΩΣΙΑ 031-234539<p>[This message has been edited by stathispap (edited 01-03-2001).]

Δημοσ.

Όχι ρε δεν είμαι Κατερινιώτης... Στη Βερροια μένω. Εσείς εκεί κολόφαρδοι έχετε και τη ΣΑΡΙΣΣΑ ε? Πολύ καλός σύλλογος... Το καλοκαίρι θα έρθω μια βόλτα να κόψω κίνηση με κάτι φίλους μου από το παράρτημα του ΔΙΑΥΛΟΥ της Βερροιας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...