Προς το περιεχόμενο

Αναλυτική Βαθμολογία-Submit Online (MSc)

maxim5000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.

Είμαι τελειόφοιτος και ετοιμάζομαι να κάνω αίτηση για MSc σε κάποια Πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Έχουν φόρμες για online αίτηση και σε κάποιο σημείο ζητάει αναλυτικές βαθμολογίες,πτυχίο κτλ.(ήδη μεταφρασμένες)

Έχει κουμπάκι για upload.

Το θεωρούν έγκυρο να τα σκανάρουμε και να τα ανεβάσουμε;

Δε φαντάζομαι άλλο τρόπο..

Το έχει κάνει κάποιος ή όλοι τα στέλνουν με ταχυδρομείο;

Δημοσ.

ε δώσε μας και το λινκ να δούμε. το πιθανότερο πάντως είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα σου κάνουν conditional acceptance. δηλαδή θα σου εξασφαλίσουν την θέση με την προϋπόθεση κατά την εγγραφή σου να τους δείξεις τα χαρτιά

Δημοσ.

για να εχουν φορμες στα sites τους σημαινει οτι θα τα θεωρουν εγκυρα..

οπως αναφερεις ειναι για online αιτηση -για να μην μπλεκεις με ταχυδρομια- αρα τα στελνεις και περιμενεις mail repsonse

Δημοσ.

δυστυώς Link δεν μπορώ να δώσω,γιατί πρέπει να είσαι logged in.

Απλά μου φαίνεται παράξενο,το γεγονός ότι εφόσον θα το σκανάρεις, θα μπορούσες και να το "πειράξεις" μετά ηλεκτρονικά.

Thanks για τις απαντήσεις.

Δημοσ.
δυστυώς Link δεν μπορώ να δώσω,γιατί πρέπει να είσαι logged in.

Απλά μου φαίνεται παράξενο,το γεγονός ότι εφόσον θα το σκανάρεις, θα μπορούσες και να το "πειράξεις" μετά ηλεκτρονικά.

Thanks για τις απαντήσεις.

αμα τελικα σε δεχτουν στο πανεπιστημιο, θα πρεπει να εχεισ μαζι σου και να τους δειξεις τα αυθεντικα εγγραφα με βαθμολογιες.. οποτε και να τα πειραξεις ηλεκτρονικα δεν θα κερδισεις κατι...

Δημοσ.
αμα τελικα σε δεχτουν στο πανεπιστημιο, θα πρεπει να εχεισ μαζι σου και να τους δειξεις τα αυθεντικα εγγραφα με βαθμολογιες.. οποτε και να τα πειραξεις ηλεκτρονικα δεν θα κερδισεις κατι...

Δεν το λέω για να το κάνω εγώ,απλά έχω την απορία πως και το θεωρούν αξιόπιστο.Thanks πάντως.

Δημοσ.

Θεωρούν ότι θα πρέπει είσαι αρκετά βλάκας εάν τα στείλεις πειραγμένα και στην συνέχεια τους δώσεις hard copy κάτι διαφορετικό. Δεν έχουν τίποτα απολύτως να χάσουν ;)

Δημοσ.

Για το ποιος θεωρει τον αλλον βλακα και το ποιος ειναι πραγματικα ειναι μεγαλη κουβεντα.Συμφοιτητης Ελληνας ενος φιλου που σπουδαζε μηχανολογος σε ΣΟΒΑΡΟ πανεπιστημιο στο Μαντσεστερ δεν ειχε καν απολυτηριο λυκειου.Γραφτηκε στο foundation year σε καποια σχολη της πλακας με ενδεικτικο της πρωτης λυκειου και μετα τον πηρανε στο πρωτο ετος του αλλου με βαση της επιδοσεις του foundation !!! Τελειωσε και ακομη η γραμματεια στην πρωτη του σχολη περιμενει το απολυτηριο.

Δημοσ.

Κομπινα να παιζει μαλλον αδυνατον, γιατι η κομπινα προυποθετει και λεφτα που το παλικαρι δεν ειχε.Αν δεν κανω λαθος ητανε και σκωτσεζικο πανεπιστημιο που δεν πληρωνεις διδακτρα.Απλα καταφερε να γραφτει και μετα οταν του ζηταγανε να φερει και το απολυτηριο τα μπαλωνε μεχρι να φυγει για Μαντσεστερ.Ειχε πολυ θρασος και τυχη απλα, εκτος απο μυαλο βεβαια για να τα βγαλει περα με γνωσεις πρωτης λυκειου.Τεσπα, απλα το ανεφερα για να πω οτι το προφανες δεν ειναι και τοσο προφανες τελικα.Απο κομπινες Ελληνων και λοιπων ανατολιτικων φυλων στους Κωτσοαγγλους ορεξη να χουμε να γραφουμε ο καθενας τι εχει δει και ακουσει.

Δημοσ.

τεσπα επειδή είμαι και μηχανικός και θα τα πάρω κρανίο και θα αρχίζω να βρίζω με κάτι τέτοιες περιπτώσεις που χωρίς να έχουν καν βγάλει λύκειο και παρακολουθώντας ένα "σοβαρό" πανεπιστήμιο για 4 χρόνια θέλουν να έχουν και τα ίδια δικαιώματα με μας που φτήσαμε αίμα 5 χρόνια στο πολυτεχνείο σταματάω εδώ.

Δημοσ.

Σου βγηκε το μενος τωρα, το πανεπιστημιο δεν το λεω αμα θες στειλε μου pm, πολυ πιθανον να ειχατε καθηγητες στην σχολη σας που κανανε το διδακτορικο τους εκει ή πολλοι συμφοιτητες σου να πηγαν μετα εκει.Ειναι απ'τα καλυτερα στο mechanical engineering μεταξυ αλλων.To θεωρητικο υποβαθρο που δινει το ελληνικο πολυτεχνειο βεβαια δεν το πιανει.Να με συμπαθατε για το οφτοπικ.

Δημοσ.

Το θεωρούν έγκυρο να τα σκανάρουμε και να τα ανεβάσουμε;

Δε φαντάζομαι άλλο τρόπο..

Το έχει κάνει κάποιος ή όλοι τα στέλνουν με ταχυδρομείο;

απλα οπως ειπαν και οι παραπανω θα σου ζητησουν πριν το τελικο offer να στειλεις αναλυτικες βαθμολογιες μεταφρασμενες και με σφραγιδα απο το επισημο μεταφραστικο του υπουργειου, αυτο που ειναι στο μοναστηρακι και τωρα κολλαω και δεν μπορω να θυμηθω ονομα..:?

Δημοσ.
απλα οπως ειπαν και οι παραπανω θα σου ζητησουν πριν το τελικο offer να στειλεις αναλυτικες βαθμολογιες μεταφρασμενες και με σφραγιδα απο το επισημο μεταφραστικο του υπουργειου, αυτο που ειναι στο μοναστηρακι και τωρα κολλαω και δεν μπορω να θυμηθω ονομα..:?

Ναι ρε παιδιά, αυτό ρωτάω τελικά:

Επίσημες και μεταφρασμλενες έχω, μήπως είναι καλύτερο να τις στείλω ταχυδρομικά να τελειώνω μια κι έξω από τα τα τις σκανάρω και να τις κάνω upload;:-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...