Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Nαι, 360W ειναι 30Α. Την παλευει σχετικα ανετα.
kergaz13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Nαι, 360W ειναι 30Α.Την παλευει σχετικα ανετα. ΟΚ, όταν την αγοράσω και την δοκιμάσω θα postαρω εντυπώσεις. Με την άλλη κάρτα που είχα ως τώρα (Sapphire X800GTO) δούλευε μια χαρά πάντως...αλλά δυστυχώς, χωρίς να ξέρω ακόμα γιατί, η κάρτα τα έφτυσε και σήμερα την πήγα στο κατάστημα που την είχα αγοράσει (εγγύηση)
kergaz13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Nαι, 360W ειναι 30Α.Την παλευει σχετικα ανετα. Κάτι άλλο: Άνοιξα τον υπολογιστή μου και είδα ότι το τροφοδοτικό έχει 6 ίδιους ακροδέκτες (με 4 pin, και 1 κίτρινο, 2 μαύρα και 1 κόκκινο καλώδιο), 1 για τον SATA, 1 για την μητρική με 20pin, ενα για PCI-E. Το πρόβλημα είναι ότι από τους 6 ίδιους δεν να μπορώ να διακρίνω κάπου πόσα volt είναι. Τους 3 από αυτούς τους χρησιμοποιώ ήδη για τον IDE σκληρό και τα δυο DVD-Drives, οπότε περισσεύουν 3. Πώς θα ξέρω ποια από αυτά είναι τα δυο 12volt που χρειάζομαι για την κάρτα? Μήπως η τάση ρυθμίζεται αυτόματα? Σ'ευχαριστώ!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ναι, δεν υπαρχει προβλημα. Και λογικα η καρτα θα δεχεται τους ακροδεκτες αυτους... (λογω AGP). Εαν ηταν pci-x δεν θα τους δεχοταν..
liopyr Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 καλημέρα... ελπίζω να σας λύσω τις απορίες περί τροφοδοτικών... έχω την x-1950 pro (512 agp), το τροφοδοτικό μου είναι 400 w., και έχω 2 σκληρούς, 2 dvd, floppy, και κάρτα tv... ο υπολογιστής δουλεύει άριστα, και δεν νομίζω πως κάποιος με παραπάνω από 400 watt τροφοδοτικό, θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα... όσων αφορά την κάρτα, είναι ότι καλύτερο μπορεί να βάλει κανείς σε agp motherboard, διάβασα πολλά συγκριτικά τεστ πριν την αγοράσω, και οι διαφορές της ακόμα και με μερικές pci express κάρτες τελευταίας κυκλοφορίας, είναι απειροελάχιστες, σε σημείο να σε βάζουν σε σκέψη για τον λόγο ύπαρξης της pci express τεχνολογίας.... αν δεν ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για direct x 10, και δεν σκοπεύετε να κάνετε ολική αναβάθμιση, είναι πολύ καλή αγορά...
kergaz13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 καλημέρα... ελπίζω να σας λύσω τις απορίες περί τροφοδοτικών...έχω την x-1950 pro (512 agp), το τροφοδοτικό μου είναι 400 w., και έχω 2 σκληρούς, 2 dvd, floppy, και κάρτα tv... ο υπολογιστής δουλεύει άριστα, και δεν νομίζω πως κάποιος με παραπάνω από 400 watt τροφοδοτικό, θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα... όσων αφορά την κάρτα, είναι ότι καλύτερο μπορεί να βάλει κανείς σε agp motherboard, διάβασα πολλά συγκριτικά τεστ πριν την αγοράσω, και οι διαφορές της ακόμα και με μερικές pci express κάρτες τελευταίας κυκλοφορίας, είναι απειροελάχιστες, σε σημείο να σε βάζουν σε σκέψη για τον λόγο ύπαρξης της pci express τεχνολογίας.... αν δεν ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για direct x 10, και δεν σκοπεύετε να κάνετε ολική αναβάθμιση, είναι πολύ καλή αγορά... Φίλε μου σἐυχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες.
dimpa16 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Παιδες αγορασα τελικα την 1950pro. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το τροφοδοτικο μου την σηκωνει χαλαρα. Αν και με memory 256, ειναι γαματη,τουλαχιστον για τις απαιτησεις μου. Θεωρω οτι εκανα διανα. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.