fits13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Ayto poy thelw na rwtisw einai pws mporw na kanw to router(Linksys wag354g firmware 1.01.11) poy sindeetai asirmata me to laptop na epanasindeetai aytomata xwris na xreiazetai na kanw apolitos tipota egw meta apo ptwsi revmatos h' aposindesi toy router me to laptop.
S2Katana Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μετα απο πτωση ρευματος το ρουτερ συνδεεται αυτοματα. Οσο για το λαπτοπ, εγω εχω wireless adapter της Netgear και επισης συνδεεται αυτοματα.
fits13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Ela re file pou merikes fores aposindeetai to router kai xanasindeetai mono toy to laptop moy den epanasindeetai me to router asirmata.
S2Katana Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Εννοεις μετα απο καποια διακοπη? Πως συνδεεται το λαπτοπ?Με usb adapter ή με PCMCIA καρτα?
mandipl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 και μενα πολλες φορες αποσυνδεετε πολλες φορες μονο του το ιντερνετ (κυριως οταν κατεβαζω πολλα ταυτοχρονα) και μετα πρεπει να το βγαλο απο το ρευμα και να το ξαναβαλω για να συνδεθει . δεν γινετε να συνδεετε μονο τοθ μετα απο καθε διακοπη του ιντερνετ? δεν ξερω αν και το παιδι που ανοιξε το τοπικ εχει το ιδιο προβλημα
fits13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 To laptop sindeetai asirmata me to router to eipa kai poio panw nomizw. kai apla otan xanasindeetai apo mono toy sto net to router kai exei aposindethei i asirmati sindesi toy laptop me to router den xanasindeetai. Ayto einai kai to provlima.
S2Katana Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ναι και εγω σε ρωτησα τι adapter εχεις.USB 2.0 ή PCMCIA? Εγω παντως εχω usb και οταν σπανιοτατα συμβει αυτο, απλα το βγαζω και το ξαναβαζω.
fits13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Poy kolaei to adapter re file kai ti akrivws einai to adapter poy ennoeis? exw kai ta 2 diladi kai usb2 kai pcmcia. Kai gia alli mia fora soy lew oti sindeetai me to router ASIRMATA ara ti usb2 kai pcmcia moy les?
dali13gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Αν δεν καταλαβαίνουμε τι γράφει ένα μήνυμα καλό είναι να ρωτάμε πάλι και όχι να είμαστε εριστικοί. Ο φίλος σε ρωτάει αν έχεις wifi ενσωματωμένο ή αν έχεις wifi μέσω USB/PCMCIA Card. Εξωτερικό δηλαδή.
fits13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Enswmatomeno. Kai an den rwtaei xekathara re filtate pws thelei na katalavw ti ennoei.As moy elege exeis enswmatomeno wifi h' mesw usb2 h' kartas pcmcia. Etsi opwsdiatipwse tin erwtisi esi katalaves me tin prwti ti akrivws ennoei? Kai s2katana an eimoyna eristikos tote soy zitaw signwmi.
S2Katana Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Kαποιος που γνωριζει κατι παραπανω αμεσως κατανοει τι ρωτησα.Αλλωστε στο ποστ #4 ειμαι ξεκαθαρος. Tnx dali13gr. Στο θεμα μας, πες μου τελικα πως συνδεεσαι με το ρουτερ απο το λαπτοπ.
fits13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Soy exw pei apeires fore re file s2katana. Asirmata poy einai enswmatomeno sto laptop moy oyte me usb2 oyte me pcmcia me tin asirmati karta diktioy intel 2200bg poy einai onboard sto laptop moy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.