Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ConvertXtoDvd σχετικά με υπότιτλους

Serpe_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά το πρόβλημά μου είναι το εξής : πριν λίγες μέρες έφτιαξα την πρώτη μου ταινία με αυτό το πρόγραμμα, μετέτρεψα δηλαδή ένα avi divx videάκι σε dvd files προκειμένου να μπορώ να το παίξω στην TV.Χωρίς όμως να κοιτάξω ποια ήταν η προεπιλογή του προγράμματος για την εμφάνιση των υποτίτλων, δεν έκανα τπτ για να το αλλάξω και μου τους έγραψε σε 24 Tahoma Bold σε άσπρο χρώμα με εμφάνιση υποσκίασης.Έτσι όμως οι υπότιτλοι ήταν πολύ μεγάλοι σχετικά με αυτούς που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε διάφορες ταινίες και επίσης πολύ έντονοι αφού ήταν σε bold.Βεβαίως μπορώ να το αλλάξω αυτό αλλά δεν μπορώ να κάνω συνέχεια πειράματα με μετατροπές ταινιών μέχρι να βρω την ρύθμιση που μου αρέσει για την εμφάνιση των υποτίτλων, εφόσον για την κάθε ταινία το convertxtodvd κάνει μια ώρα περίπου για να την μετατρέψει.Μήπως γνωρίζει κανένας σας μια καλή ρύθμιση για τους υπότιτλους προκειμένου να εμφανίζονται με έναν normal τρόπο? Δηλαδή για την γραμματοσειρά, το μέγεθος και το bold και το πως μπορώ επίσης να αφαιρέσω την σκιά.Το ιδανικότερο θα ήταν να μπορούσα να το ρυθμίσω όπως ακριβώς και στις ταινίες που βλέπουμε στην τηλεόραση που πάνω κάτω είναι στο ίδιο στυλ (αν δεν κάνω λάθος σε verdana).Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων, ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...