Προς το περιεχόμενο

Λαζόπουλος....

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ φασαρια για αυτο το ακραιο φερεφωνο

αξιζει παντως να δειτε και την περιουσια του γνωστου πολιτικου-φεουδαρχη της Τηνου που καλεσε προσφατα

• Απαντ. 512
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για εμένα ο Λαζόπουλος εκκρίνει περισσότερη βλέννα και από έναν γυμνοσάλιαγκα! Είναι από τα άτομα που αν πεθάνει θα πω "ok, κρίμα. Αλλά ξεβρόμισε ο τόπος".

Δημοσ.

ελεος ρε φιλε κκ αλλα σε λιγο θα μας πεις πως παιρνει γραμμη απο αλαβανο.

το ειχε πει κ σε εκπομπη εγω καλεσα απο ολα τα κομματα αντιπροσωπους κ ηρθε μονο ο αλαβανος.αυτο τα λει ολα.

δε σας εβαλε κανεις να δειτε με το ζορι λαζοπουλο.υπαρχει κ το κουμπι OFF

Δημοσ.
Θυμαμαι παντως που τον ειχε κραξει ο τοτε υπουργος εξωτερικων (ο Παγκαλος) για την υποθεση Οτσαλαν.

Τον ειχε πει κουρ*δομαγκα. :mrgreen:

Αν ήμουν Πάγκαλος, θα είχα χεσμένη τη φωλιά μου και σίγουρα δε θα τόλμαγα να αποκαλέσω τον οποιονδήποτε άλλο με αυτόν τον χαρακτηρισμό...είδα την παρρησία και τη συνέπειά του (όχι ως πολιτικός, αλλά ως οποιοσδήποτε απλός άνθρωπος με άποψη) όταν αποκάλεσε τη Γερμανία "γίγαντα με μυαλό νάνου", μόνο και μόνο για να βάλει την ουρά στα σκέλια στη συνέχεια και να τα πάρει πίσω όπως όπως. Και να ήταν κι η πρώτη φορά.

Eγω παλι θα πω κατι που κανεις δεν ανεφερε....

ας πουμε οτι ο λαζοπουλος περνει ναρκωτικα (που σιγουρα το κανει).... ειναι κακο δηλαδη να λεει στην εκπομπη του ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ??

Αν ήταν ο Σιδηρόπουλος, ο "πρίγκηπας της ελληνικής rock", θα του το συγχωρούσαμε. Κι αυτός καταδίκασε τα ναρκωτικά, αλλά έφυγε κι απ' αυτά.

...ασυμβίβαστο το να το παίζεις στην TV το παιδί του λαού, και να πηγαίνεις διακοπές στο ντουμπάι...

Εδώ είναι που διαφωνώ. Το να εγκαλείς τους πλουσίους ή τους έχοντες και κατέχοντες για συγκεκριμένες συμπεριφορές, δε σε καθιστά παιδί του λαού. Δεν μυξοκλαίει καθημερινά ο άνθρωπος, ούτε το έπαιξε ποτέ φτωχούλης και ξαφνικά τον είδες με Λαμποργκίνι και ιδιωτικό αεροσκάφος. Σε τέτοια περίπτωση, να καταλάβω τη μομφή και τη χλεύη. Δε γίνεσαι όμως Ξανθόπουλος με το να επιζητάς ένα ανθρωπιστικό κοινωνικό πρόσωπο.

Δημοσ.

Α ωραια λογικη... ο ναρκομανης εν ζωη ειναι περιεργο και καταδικαστεο το να προτρεινει τους αλλους να μεινουν μακρια απο αυτα....

πρεπει να εχει πεθανει πρωτα για να το σεβαστουμε;;;

λιγο περιεργο μου ακουγεται

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά καμία σχέση δεν έχει το θέμα με πολιτική, και επειδή το πάτε σε κομουνιστές και μή να πώ 3 πράγματα (οχι πολιτικά):

1) ποιο το κακό με το να είναι κομμουνιστής δλδ??? Κάθε άνθρωπος έχει τισ δικές του πολιτικές πεποιθήσεις, εδώ οργανώθηκε είδα εκδήλωση υπέρ της χούντας σε εργοστάσιο (σε ενα θρέντ εδώ κάπου) και κανεισ δεν έδιξε καμια αντίδραση... Ο κομμουνισμος σας πείραξε???

2) Εδώ τόσοι και τόσοι άλλοι δημοσιογράφοι είναι πολιτικοποιημένοι και μάλιστα φανερά, γιατί λοιπόν δεν σας ενοχλούν αυτοί??? Επειδή όπως και εσείς είναι ΠΑΣΟΚ η ΝΔ???

3) Εμένα μου άρεσε πάρα πολυ που ο λαζόπουλος έφερε τον Αλαβάνο, γιατί να μην δοθεί η ευκαιρία και σε άλλα κόμματα να ακουστούν οι απόψεις τους? Στο κάτω κάτω με το να ακούμε απόψεις διαφορετικές απο τις δικές μας μαθαίνουμε πράγματα, δεν χάνουμε κάτι... Ακουσα με προσοχή τον Αλαβάνο και δεν μου φάνηκε να λέει τίποτε το λανθασμένο η περίεργο...

Επαναλαμβάνω ότι δεν θέλω να δώσουμε πολιτικές διαστάσεις στο θέμα, αυτά που ανέφερα δεν νομίζω ότι δίνουν (έντονο τουλάχιστον) πολιτικό τόνο στην συζήτηση εφόσον δεν κατηγορώ κάποιον, ή μιλάω συγκεκριμένα υπέρ ή κατά κάποιου κόμματος. Επίσης να ξέρετε ότι προσωπικά είμαι πολιτικά ουδέτερος...

πολυ φασαρια για αυτο το ακραιο φερεφωνο

αξιζει παντως να δειτε και την περιουσια του γνωστου πολιτικου-φεουδαρχη της Τηνου που καλεσε προσφατα

έχω τις ίδιες απορίες με τον antreaslam....

Δημοσ.

Το μόνο που ξέρω, είναι πως στρατό πήγε για 6 μήνες από τους οποίους τους 3μιση ήταν στο 424 (γνωστό καθώς αν πας εκεί μέσα μόνο γνωστούς και τρελούς θα βρείς - που λέει ο λόγος).

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν πήγε στρατό, αλλά ούτε πως πήγε. Το ότι βγαίνει πάντα και είναι με το μέρος του - φαινομενικά- αδυνάτου είναι δικό του θέμα. Σε μερικούς αρέσει σε άλλους όχι. Μερικοί συμφωνούν με αυτά που λέει, μερικοί συμφωνούν με τα μισά και μερικοί δε συμφωνούν με τπτ.

Δε θα ήθελά να πω με τι συμφωνώ και με τι διαφωνώ καθώς σίγουρα θα βρεθούν άνθρωποι να συμφωνήσουν και να διαφωνήσουν μαζί μου. Πάντως νομίζω πως είμαι από αυτούς που δε συμφωνούνε με όλα όσα έχει πει (για την ώρα τουλάχιστον).

Δημοσ.
το ειχε πει κ σε εκπομπη εγω καλεσα απο ολα τα κομματα αντιπροσωπους κ ηρθε μονο ο αλαβανος.αυτο τα λει ολα.

Ναι την ειχα δει εκεινη την εκπομπη οντως ετσι ειπε.
δε σας εβαλε κανεις να δειτε με το ζορι λαζοπουλο.υπαρχει κ το κουμπι OFF
Ναι οποιος δε γουσταρει δε βλεπει την εκπομπη του.
Ακουσα με προσοχή τον Αλαβάνο και δεν μου φάνηκε να λέει τίποτε το λανθασμένο η περίεργο
Οντως καλα τα ειπε σε αρκετα αλλα εμενα προσωπικα δε με συγκινει.

Π.χ. η αμφιεση "ανευ γραβατας" βουλευτη αλλα δε θα εχει τα εισοδηματα ενος αγροτη ή για να μην παω τοσο χαμηλα ενος υπαλληλου.

Ολοι ξερουμε οτι οι βουλευτες τρωνε καλα αναλογως κομματος και θεσης δε χρειαζομαστε καποιον να μας τα εξηγησει ;)

Συγνώμη αλλά καμία σχέση δεν έχει το θέμα με πολιτική...
Οντως δεν εχει αλλα η κουβεντα ξεφυγε καπως και καλο ειναι να μην το συνεχισουμε.

Παντως δεν προκειται να μιλησω πολιτικα γιατι δεν ειμαι πολιτικος (ε μηχανικος εννοω = ατακα by Sam Moustakas) :mrgreen:

Δημοσ.

Εχω πάει στο Dubai. Είμαι πλουσιος;

Να το λέω στους φίλους μου;

Kαλα ρε, πόσο νομίζετε οτι κάνει ενα ταξίδι στο Dubai;

Αν σας πω οτι μπορεί να είναι φθηνότερο απο τις αντίστοιχες μέρες στην Σαντορίνη;

Αν είχε κανενα subaru impreza που ειναι 10 ταξιδια στο Dubai θα ήταν φτωχό-καγκούρι ή πλούσιος;

Δημοσ.

ακριβως συμφωνω με τον παραπανω....κουραζει μερικες φορες παρα πολυ.....

μεινε στην σατιρα που τηνκανεις τοσο καλα ρε αδερφε...τι τα θελεις τα αλλα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...