strong Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 kalimera pedia!! exw ena fax panasonic kx-fl511 kai grafei stin o8onoyla toy : ΑΛΛΑΞΤΕ DRUM ΣΥΝΤΟΜA. ti einai to drum?kai ayto kanei 100 euro.simferei na parw allo kai na to valw h na agorasw ena neo fax inject me 140 euro??
strong Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Νομίζω -ΝΟΜΙΖΩ- είναι η κάψα του ακουστικού. dhladh????
johnyboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 το drum ειναι το αντιστοιχο μελανι για τους laser εκτυπωτες.εσυ εχεις laser fax και εχει drum.thats all.συμφερει να αλλαξεις drum γιατι μελανακια θα βαρεθεις να αλλαζεις ενω το drum κραταει για πολλες εκτυπωσεις και δεν ξερενεται.
andreaslfc Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Drum ή αλλιώς "τύμπανο" με το οποίο γίνεται η εκτύπωση της σελίδας στο χαρτί, δηλ. εκεί πέφτει το τόνερ με τέτοιο τρόπο (σαν αρνητικό φιλμ) και περνάει το χαρτί από εκεί και γίνεται η εκτύπωση. Αυτό συναντάται σε λέιζερ εκτυπωτές, φαξ, φωτοτυπικά και είναι από τα ακριβά ανταλλακτικά, αναλόγως και με την μάρκα του μηχανήματος. Το drum έχει κάποιο όριο ζωής, αναλόγως με την χρήση, και καινούργιο φαξ να πάρεις μετά από καιρό θα θέλει κι αυτό drum, στο δικό σου φαξ το όριο ζωής είναι 10.000 σελίδες. Αν αυτό το φαξ που έχεις δεν έχει κάποιο πρόβλημα και είσαι ευχαριστημένος, καλύτερα άλλαξε το drum, αν συμβαίνει το αντίθετο πάρε άλλο φαξ.
ssof Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Drun είναι το φωτοευαίσθητο τύμπανο που χρησιμοποιεί η τεχνολογία laser.Σε ορισμένα μοντέλα είναι ενσωματωμένο στο toner, και σε άλλα (σαν το δικό σου) είναι ξεχωριστό κομμάτι.Έχει ορισμένες μερικές χιλιάδες σελίδες ζωής. Προσωπική μου γνώμη, σε συμφέρει να το αγοράσεις.Σε inkjet θα έχεις μεγαλύτερο κόστος ανά σελίδα, εκτός αν χρησιμοποιείς refill. PS. μέχρι να σου απαντήσω με πρόλαβαν
johnyboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μόνο που εγώ δεν έδωσα την τεχνολογική ορολογία για το drum. Το εξήγησα απλά. 8)
refiller Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τη είναι το Drum? Ίσος βοηθήσει αυτό εδώ: Λειτουργία Toner - dr.refill Το τι είναι και τη δουλεία κάνει. Ελπίζω να βοηθήσει...
wizzy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 χρήσιμο link, αλλά μετά από 3 και πλέον χρόνια, νομίζω απαντήθηκε η απορία του topic starter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.