Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Καλημέρα παιδιά. Είναι η τρίτη ταινία που κατεβάζω μέσα σε μερικές μέρες και διαπιστώνω ότι ο ήχος είναι σε λάθος γλώσσα. Τι μπορώ να κάνω: 1. για να μην ξανασυμβεί 2. για να βγάλω τον ήχο από το divx/xvid και να βρω άλλο από το διαδίκτυο. Ευχαριστώ. ΥΓ. Συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί στο παρελθόν αλλά δεν βρήκα ανάλογο thread.
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 το να βγάλεις τον ήχο κ να βάλεις άλλον,μου ακούγεται τερατωδώς δύσκολο. νομίζω ότι είναι προτιμότερο να ψάξεις να την ξανανοικιάσεις,απλά στη σωστή γλώσσα...
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 το να βγάλεις τον ήχο κ να βάλεις άλλον,μου ακούγεται τερατωδώς δύσκολο... Τερατωδώς δύσκολο αυτό δεν είναι καθόλου. Είναι όμως το να βρεις και να κατεβάσεις μόνο audio stream από μία ταινία. Είπαμε, στο διαδίκτυο βρίσκει κανείς της Παναγιάς τα μάτια, αλλά μερικά πράγματα ξεφεύγουν πολύ...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μάλιστα...Πήρα ακριβώς την απάντηση που περίμενα....Ξέρετε μήπως πώς μπορώ τουλάχιστον την επόμενη φορά να μην το ξαναπάθω;
TechnoState Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μάλιστα...Πήρα ακριβώς την απάντηση που περίμενα....Ξέρετε μήπως πώς μπορώ τουλάχιστον την επόμενη φορά να μην το ξαναπάθω; mate, piracy is a crime! ....ti leme twra eeee? xexe
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ...Ξέρετε μήπως πώς μπορώ τουλάχιστον την επόμενη φορά να μην το ξαναπάθω; Λοιπόν, προτείνω τους παρακάτω τρόπους: 1. Videoclub 2. Videoclub 3. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και videoclub... Και για να σοβαρευτούμε λίγο, αρκετά p2p προγράμματα έχουν δυνατότητα preview (π.χ. Shareaza) του τμήματος που έχει ήδη κατεβεί, για torrents μπορείς να αντιγράψεις το ημιτελές αρχείο σε άλλον κατάλογο, να αλλάξεις το file extension στο σωστό αν χρειάζεται, και να το ανοίξεις με έναν player που μπορεί να παίξει τέτοια ημιτελή αρχεία, όπως VLC...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για p2p το ήξερα, αλλά για torrent είχα άγνοια. Βλέπεις, όταν ήρθε το dsl στα σπίτια μας εγώ είχα πτυχιακές και άλλες περίεργες ιστορίες οπότε δεν ασχολούμουνα με το άθλημα. Ε, μετά στρατό, μετά τα κουλά της On, τι άλλο θέλεις...Στην ουσία τώρα μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι...
tolis_01 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Να κατεβαζεις απο trackers που γραφουν σχολια κατω απο το αρχειο torrent. Γενικα πάντως τις ταινιες που εχουν κυκλοφορησει σε DVD, προτιμω να τις νοικιαζω απο το video club. Προτιμω να δωσω 2 ευρω παρα να περιμενω 10 ωρες να κατεβει (εχω συνδεση 768Κ). Κι αμα σ' αρεσει την αντιγραφεις με μια διαδικασια 20 λεπτων (DVD shrink )
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Έτσι το κανα παλιότερα και έδινα 50? στο video club + τις ανταλλαγές από φίλους. Εγώ υποτίθεται έχω 10Mbps οπότε σε 1 ωρίτσα, το πολύ 2 έχει κατέβει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.