Serpe_7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με κάποιον τρόπο να βγάλουμε τους ενσωματωμένους υπότιτλους που υπάρχουν σε μια avi ταινία για να προσθέσουμε έπειτα κάποιους της αρεσκείας μας.Το ρωτάω αυτό γιατί κατέβασα μια ταινία και αυτός που την είχε ανεβάσει είχε ορίσει τους ενσωματωμένους υπότιτλους στο κέντρο της ταινίας και πραγματικά είναι πολύ ενοχλητικό.Ελπίζω να γίνεται και να μην πήγε στράφι τόσο download.
kastel Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 VirtualDub με το φίλτρο Subtitle Remover. Αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Το αποτέλεσμα δε θα σε ικανοποιήσει.
Serpe_7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Φίλε μου δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το εν λόγω φίλτρο του συγκεκριμένου προγράμματος, τι εννοείς ότι δεν θα με ικανοποιήσει το αποτέλεσμα? Θα παραμείνουν σημάδια μετά από την αφαίρεση, θα αλλοιωθεί η ποιότητα της ταινίας? Ποιο θα είναι το άσχημο αποτέλεσμα, διευκρίνισέ το μου αν μπορείς.
kastel Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Θα γίνει rendering οπότε θα χάσεις από ποιότητα. Και το τμήμα των υποτίτλων θα αλλοιωθεί (blur).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.