jk Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Pira simera to K800i ,alla mou fainetai oti einai problimatiko trabao fotografies me ola ta setting tis kameras cybershot sto full quality kai mege8os , otan sosei tin fotografia omos tin bgazei 56 kb mono kai me poli xalia piotita 3erei kaneis giati to kanei auto? tin fotografia tin exo balei na sosete stin memory tou kinitou, episis molis tis pernao sto PC ola ta programata mou bgazoun failed to load photo exo faei 8 ores simera na psaxno 3erei kaneis tipota? P.S eutixos pou exei kai egiisi giati mou fainetai oti einai xalasmeno...
JOHN K800i Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Η μονη λυση μου φαινετε να ειναι μονο το σερβις της Sony Ericsson και φοβαμαι οτι θα στο κρατησουν τουλαχιστον 1 βδομαδα.
jk Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Re sy kainourgio kinito einai allagei 8a tous zitiso akous ekei 8a perimeno mia bdomada simera to pira, auti ta lefta ta piran kate8nian oxi se mia bdomada
smilefreeware Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Αν το πήρες από Γερμανό (μου έχουν πει στο Γερμανό) ότι το αλλάζουν μέσα σε λίγες εργάσιμες.
hurin Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Αν το πήρες από Γερμανό (μου έχουν πει στο Γερμανό) ότι το αλλάζουν μέσα σε λίγες εργάσιμες. Με άλλο επισκευασμένο όμως...
dali13gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μάλλον έχει default ρύθμιση να κάνει αυτόματα resize τις photo για mms γι' αυτό στις βγάζει 56kb. Δες για σχετική ρύθμιση. Αν δεν είναι αυτό, δοκίμασε και update. Γίνεται εύκολα με σύνδεση USB από το pc σου.
BillBear Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 symfwnw kai egw pou to eixa prin kanena 6mhno aki mou ekane wres wres kati nera...me ena update estrwse...
lostson Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 και πώς κάνουμ ετο update? εννοώ μέσω του Η/Υ
jk Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ekana kai update 3exasa na sas to po, 8 ores epsaxna den mporo na katalabo ti ftaiei....
dali13gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 και πώς κάνουμ ετο update? εννοώ μέσω του Η/Υ Πας στη σελίδα της SE και κατεβάζεις το λογισμικό για update που έχει διαθέσιμο και μετά την εγκατάσταση απλά ακολουθείς οδηγίες. Αν έχεις όμως άλλο λειτουργικό από Windows, τότε έχεις πρόβλημα καθώς το πρόγραμμα είναι μόνο για Win... Σε αυτή την περίπτωση κάνεις over-the-air αναβάθμιση, μέσω GPRS δηλαδή, μέσα από τη συσκευή. Ρυθμίσεις-->Γενικές-->Update Service. Αυτό όμως δεν πιάνει πάντα. Δηλαδή μπορεί να μην έχεις κάνει αναβάθμιση ποτέ και να σου γράφει οτι έχεις το νεότερο firmware εγκατεστημένο. Pira simera to K800i ,alla mou fainetai oti einai problimatiko trabao fotografies me ola ta setting tis kameras cybershot sto full quality kai mege8os ............ Την ανάλυση την έχεις βάλει στα 3ΜΡ έτσι;
JOHN K800i Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Παιδια εγω εχω κακο ιστορικο με το update του κ800 μου. Το ειχα κανει απο το pc μου και εχασε εντελως την Ελληνικη γλωσσα . Μετα το πηγα για servise και το κρατησαν 1 Βδομαδα!Και το ειχα κρατησει μολις τρεις μερες:sad: . Τωρα πια δεν το ξανατολμω .
jk Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Πας στη σελίδα της SE και κατεβάζεις το λογισμικό για update που έχει διαθέσιμο και μετά την εγκατάσταση απλά ακολουθείς οδηγίες. Αν έχεις όμως άλλο λειτουργικό από Windows, τότε έχεις πρόβλημα καθώς το πρόγραμμα είναι μόνο για Win... Σε αυτή την περίπτωση κάνεις over-the-air αναβάθμιση, μέσω GPRS δηλαδή, μέσα από τη συσκευή. Ρυθμίσεις-->Γενικές-->Update Service. Αυτό όμως δεν πιάνει πάντα. Δηλαδή μπορεί να μην έχεις κάνει αναβάθμιση ποτέ και να σου γράφει οτι έχεις το νεότερο firmware εγκατεστημένο. ............ Την ανάλυση την έχεις βάλει στα 3ΜΡ έτσι; nai tin exo sta 3MP tin analisi update ekana alla pali ta idia, egka8ista omos ola ta update me tin mia i 8elei na to kaneis sinexeia mexri na min briskei alla update?
jk Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Piga sto plaisio kai me esteile sto service tis sony ekei mou eipa na pao tin epomeni mera kai piga tin epomeni mera kai mou eipan oti einai etoimo tous rotisa ti kanate?kai mou eipan update! afou tous leo update ekana kai ego!piga na to dokimaso kai to kinito itan mia apo ta idia,telos panton to 3anapiga sto service tis sony kai mou lene na tous to afiso min 8elei alagei i kamera,den tous to afisa tous leo 8elei allagei i kamera? kainourgio einai to kinito to piga 3ana telika sto plaisio tous eipa pos exei i katastasi kai mou to alla3an eutixos meta apo kapoia xartia pou simplirosan,ti gkantemia itan kai auti.
firewalker Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Αφού έβγαλες άκρη πάλι καλά. Άντε, καλοδούλευτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.