Zderg Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Θέλω ένα προγραμματακι (κατα προτιμηση freeware), όπως αναφέρω, για την μέτρηση της απόδοσης ενός ασύρματου δικτύου.. Όταν λέω απόδοση εννοώ να μπορει να φανει ο αριθμος των πακετων που φτανουν σωστα, ο αριθμος των πακετων που φτανουν με λαθος στον κορμο τους/ στην κεφαλιδα τους κλπ κλπ.... Γνωρίζω το commview, αλλα ψαχνω να δω αν υπάρχει και κανενα αλλο ίσως καλύτερο....
tsakonas Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 rikse mia matia kai sto Netstumbler an sou kanei http://netsecurity.about.com/od/securitytoolprofiles/p/aaprnetstumbler.htm
21century Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Αυτο πρεπει να ειναι πουλ καλο και αξιοπιστο απο οτι εχω διαβασει, δεν το εχω δοκιμασει ομως ακομα...
geioannou Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 αυτα ειναι μονο για μετρηση ασύρματου δικτύου η και για ενσυρματου??
tarrasque Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 αν δεν κάνω λάθος το netstumbler τσεκάρει μέχρι και data link layer. Είναι καλό για να εντοπίζεις ασύρματα δίκτυα, σημεία με χαμηλό σήμα, και τυχόν παρεμβολές από γειτονικά δίκτυα. Εάν το σήμα είναι καλό και χωρίς παρεμβολές έχεις άριστες βάσεις για να παίζουν και τα υψηλότερα layers σωστά. Απλά πράγματα για την απόδοση απο εκεί και πέρα είναι να τσεκάρεις το ping και να δεις ταχύτητες σε μεταφορά αρχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.