ex_chaos Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Aγορασε ενας φιλος μου επροχτες εναν toshiba satelite P100-437.Σαν μηχανημα,τουλαχιστον απο οσο μπορεσα να το τσεκαρω,φαινεται πολυ ποιοτηκο και ειναι και πολυ γρηγορο επισης.Αυτο που θελω να ρωτησω εκ μερους του φιλου μου λογω του οτι δεν εχει συνδεση internet ειναι το εξης: οταν δουλευει το μηχανημα,απο τις γρυλιες εξαερισμου βγαινει ζεστος αερας και οι ανεμιστηρες ακουγονται να δουλευουν πολυ νορμαλ.Καποιες στιγμες ομως κανει κατι ξεσπασματα πολυ δυνατα.Δηλαδη σα να αλλαζουν στιγμιαια ταχυτητα οι ανεμιστηρες για μερικα δευτερολεπτα και μετα ησυχαζουν παλι.Αυτο που μας εκανε δε εντυπωση,ειναι οτι σε αυτα τα ξεσπασματα,η ροη του ζεστου αερα που βγαινει απο τις γρυλιες εξαερισμου παραμενει σταθερη.Δηλαδη δεν δυναμωνει η ροη παρολο που η ταχυτητα των ανεμιστηρων φαινεται να μεταβαλεται.Ειναι φυσιολογικο αυτο?Ετσι πρεπει να ειναι η λειτουργια των ανεμιστηρων? Γιατι στον hp pavilion 9393 που εχω εγω,οι ανεμιστηρες δεν ακουγονται σχεδον καθολου.Οπως και σε εναν παλιο toshiba 2410-303 που εχω,μονο ζεστο αερας βγαινει απο τις γρυλιες εξαερισμου.Δεν εχω ακουσει ξεσπασματα του ανεμιστηρα σε κανενα απο τα 2 δικα μου laptop.
bujinkan Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Aγορασε ενας φιλος μου επροχτες εναν toshiba satelite P100-437.Σαν μηχανημα,τουλαχιστον απο οσο μπορεσα να το τσεκαρω,φαινεται πολυ ποιοτηκο και ειναι και πολυ γρηγορο επισης.Αυτο που θελω να ρωτησω εκ μερους του φιλου μου λογω του οτι δεν εχει συνδεση internet ειναι το εξης:οταν δουλευει το μηχανημα,απο τις γρυλιες εξαερισμου βγαινει ζεστος αερας και οι ανεμιστηρες ακουγονται να δουλευουν πολυ νορμαλ.Καποιες στιγμες ομως κανει κατι ξεσπασματα πολυ δυνατα.Δηλαδη σα να αλλαζουν στιγμιαια ταχυτητα οι ανεμιστηρες για μερικα δευτερολεπτα και μετα ησυχαζουν παλι.Αυτο που μας εκανε δε εντυπωση,ειναι οτι σε αυτα τα ξεσπασματα,η ροη του ζεστου αερα που βγαινει απο τις γρυλιες εξαερισμου παραμενει σταθερη.Δηλαδη δεν δυναμωνει η ροη παρολο που η ταχυτητα των ανεμιστηρων φαινεται να μεταβαλεται.Ειναι φυσιολογικο αυτο?Ετσι πρεπει να ειναι η λειτουργια των ανεμιστηρων? Γιατι στον hp pavilion 9393 που εχω εγω,οι ανεμιστηρες δεν ακουγονται σχεδον καθολου.Οπως και σε εναν παλιο toshiba 2410-303 που εχω,μονο ζεστο αερας βγαινει απο τις γρυλιες εξαερισμου.Δεν εχω ακουσει ξεσπασματα του ανεμιστηρα σε κανενα απο τα 2 δικα μου laptop. φυσιολογικο κατα τη γνωμη μου.Καποια στιγμη μπορει να ανεβαζει θερμοκρασια ο επεξεργαστης οποτε για λιγα δευτερολεπτα παιζουν στο φουλ τα ανεμιστηρακια για να την ξανακατεβασουν στα επιθυμητα επιπεδα
ex_chaos Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Βαλαμε το speedfan να δουμε θερμοκρασιες και οταν η θερμοκρασια των επεξεργαστων ξεπερασει τους 35-40 βαθμους τοτε ξεκιναει το ξεσπασμα του ανεμιστηρα και μολις η θερμοκρασια πεσει λιγο σταματαει.
ssd93 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Και εμένα το ίδιο κάνει (Toshiba m30) μόνο που αυτό που λες γίνεται σε εμένα στους 80 βαθμούς.
ex_chaos Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Mηπως η καρτα γραφικων που φοραει το p100-437 (7900 nvidia) εχει μεγαλυτερη αναγκη απο ψυξη και γι αυτο ξεκινουν οι ανεμιστηρες πιο νωρις?
21century Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Ενδεχομενως να εξαρταται απο την καρτα σου αλλα και το ποσες ωρες τον εχεις ανοικτο, ιδιως τωρα που πλησιαζει καλοκαιρι καλο θα ειναι να το προσεχεις και να τον τοποθετεις σε δροσερο μερος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.