Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 7.04 Feisty Fawn

Koultouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αλλα λογια καλο θα ειναι να περιμενουμε την καινουργια εκδοση που θα ειναι σαφως αναβαθμισμενη σε ολα τα επιπεδα...

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δείτε εδώ και την νέα ανανεωμένη σελίδα του ubuntu-gr team που πλέον είναι βασισμένη σε drupal.Για να μπορούμε να βλεπουμε ολές τις δραστηριότητες της ομάδας πιο εύκολα :)

http://ubuntu-gr.org/

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θυμάται κανείς πως ονομάζετε το πακέτο με τα opengl screensaver?Το ψάχνω και δεν το βρίσκω με τίποτα.Μήπως δεν υπάρχει πια στα repos του feisty?Eιχε κάποια φοβερά 3d screensaver.

Δημοσ.
Θυμάται κανείς πως ονομάζετε το πακέτο με τα opengl screensaver?Το ψάχνω και δεν το βρίσκω με τίποτα.Μήπως δεν υπάρχει πια στα repos του feisty?Eιχε κάποια φοβερά 3d screensaver.

Παρακάτω σου εμφανίζω τη λίστα με τα δικά μου installed πακέτα που έχουν μέσα μερικά OpenGL screensavers (Αν εννοείς τα GLmatrix, GLText Hufo's Smoke κτλπ)

• gnome-screensaver 2.18.1-0ubuntu1
  • rss-glx 0.8.1-3ubuntu3
  • screensaver-default-images 0.2-1
  • xscreensaver-data 4.24-5ubuntu2.1
  • xscreensaver-data-extra 4.24-5ubuntu2.1
  • xscreensaver-gl 4.24-5ubuntu2.1
  • xscreensaver-gl-extra 4.24-5ubuntu2.1

Δημοσ.

καλησπερα

θα ηθελα τη βοηθεια σας-γνωσεις σας στο θεμα εγκαταστασης οδηγων για καρτα ati x1600 mobile laptop toshiba tecra a7 σε ubuntu feisty 7.04.

εχω διαβασει πολλα αλλα λογω οτι ειμαι αρχαριος δεν καταφερνω να κανω εγκατασταση τους τελευταιους οδηγους 3.38.7.

υπαρχει καποιος καλος οδηγος για την εγκατασταση της εν λογω καρτας?

(δεν θα ξαναγορασω ποτε μηχανημα με ατι καρτα γραφικων!!!)

εν συνεχεια για το xgl και αν καποιος εχει καταφερει να εγκαταστησει το compiz fusion .

σας ευχαριστω για καθε βοηθεια.

Δημοσ.

thanks pkoutsias βρήκα μερικά screensaver που είχα όπως το euphoria αλλα νομίζω ότι στο feisty λείπει ένα πακέτο με μερικά άλλα screensaver που υπήρχαν στο edgy.Θυμάμαι κάτι φοβερά που είχα πριν όπως με μια αγελάδα που χοροπήδαγε και κάτι τετοια απίθανα :P.Δυστηχως εδώ δεν τα βλέπω.

Δημοσ.
thanks pkoutsias βρήκα μερικά screensaver που είχα όπως το euphoria αλλα νομίζω ότι στο feisty λείπει ένα πακέτο με μερικά άλλα screensaver που υπήρχαν στο edgy.Θυμάμαι κάτι φοβερά που είχα πριν όπως με μια αγελάδα που χοροπήδαγε και κάτι τετοια απίθανα :P.Δυστηχως εδώ δεν τα βλέπω.

Εμένα έχει ακόμη και την αγελάδα (bouncing cow):-D

Μόλις βρω χρόνο θα κοιτάξω τι άλλα πακέτα με screensavers έχω εγκατεστημένα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.

Μετά την εγκατάσταση κολλάει στην boot screen. Είχα άλλο ένα πρόβλημα πιο παλιά (κλικ!) και λόγω αυτού είπα να ξανακάνω εγκατάσταση τα Ubuntu μιας και το είχα παρατήσει το μηχανηματάκι στην άκρη τόσο καιρό.

Όπως είπα κολλάει στην οθόνη που γεμίζει η μπάρα με τα Ubuntu και μετά από ώρα βγάζει:

udevd-event[1928]: run_program: '/sbin/modprobe' abnormal exit

BusyBox v1.1.3 (Debian 1:1.1.3-3ubuntu3) Built- in shell (ash)

Enter 'help' for a list of built- in commands.

/bin/sh: can't access tty; job control turned off

(initramfs)

Καμιά ιδέα κανείς;

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά βρήκα άκρη. Και το παρών άλλα και το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο λύθηκαν απο την στιγμή που στο bios της μητρικής άλλαξα την επιλογή να ξεκινάει και με usb. Τώρα όλα δουλέυουν σωστά.

Αυτά για τυχόν προβήματα στο μέλλον

Δημοσ.

Ακόμα ψάχνομαι που να εγκαταστήσω το ubuntu.. :?

Μήπως να το δοκίμαζα στο toshiba laptop μου;

Wifi υποστηρίζουν και bluetooth ε; Memory card reader? To touch pad?

Δημοσ.
Ακόμα ψάχνομαι που να εγκαταστήσω το ubuntu.. :?

Μήπως να το δοκίμαζα στο toshiba laptop μου;

Wifi υποστηρίζουν και bluetooth ε; Memory card reader? To touch pad?

wifi: sigoura (automata)

bluetooth: nai (me ena install apo to add/remove)

memory card: exartate (twn vaio pantos oxi)

touch pad: fisika

Δημοσ.

Ξεκίνησα την εγκατάσταση, αλλά με δυσκολεύει :?

Στην διαμέριση δίσκων, θέλω να φτιάξω ένα partition (ποσα gb λέτε;) για το λειτουργικό;

Ενα ακόμα για swap και ενα για να αποθηκευω εκει τα μιντια αρχεια μου, καθοδηγηστε με λιγο αμεσα να ολοκληρωσω την εγκατασταση. Θενξ.

Αυτη τη στιγμη εχει, ενα δισκο 111 gb και ενα ενα 3gb που λεει swap.

Παταω μπροστα και λεει δεν εχει οριστει βασικο συστημα αρχειων :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...