Titanomaxos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 είναι απλά απαράδεκτο να δικαιολογούμε μια εταιρία που φτιάχνει ένα παιχνίδι με μέτριο(εώς χάλια, μικρό) campaign .δεν παίζουν όλοι online,αν συνεχίσουν να καταπατούν έτσι το single player κομμάτι του gaming τότε θα πάμε στον πάτο...δεν παίζουν όλοι για να αποδείξουν οτι είναι καλύτεροι ,κάποιοι παίζουν για να δουν μια ιστορία (αντί να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να δουν μια ταινία.). γιαυτό κάποια παιδάκια κράζουν τα exclusives του ps3 ,τους έχουν κάνει το μυαλό κιμά με την παραπληροφόριση και δεν μπορούν να καταλάβουν την ποιότητα τίτλων όπως το Heavy rain ή το mgsiv ή το alan wake. Δινω τα χρηματα μου για να παιξω παιχνιδι και οχι να δω video και να γινομαι ανδρικελο του δημιουργου του παιχνιδιου....Ουτε γουσταρω να παταω κουμπακια... Games πληρωνω και games θελω, θελω το καλυτερο replayability και μονο το Online μπορει να στο δωσει αυτο+ενα αξιοπρεπες single που το HALO το εχει! ΤΟ ΗΑLO καταστρεφει τους παντες, τωρα οι skanjoαποψεις δεν νομιζω να τις υπολογιζει η microsoft η εταιρεια που εριξε στο καναβατσο την sony... ....και ερχονται πετρινα χρονια για την sony
Tilemaxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Με τι την έριξε στο καναβάτσο; Με το Halo; Προσωπικά αν και κάτοχος 360 ποτέ δεν συμπάθησα το εν λόγω παιχνίδι. Μόνο ενα exclusive υπάρχει στο Xbox που να κοντράρει στα ίσια τα αντίστοιχα του PS3: Gears of War series. Όλα τα υπόλοιπα ούτε καν.
Titanomaxos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Με τι την έριξε στο καναβάτσο; Με το Halo; Προσωπικά αν και κάτοχος 360 ποτέ δεν συμπάθησα το εν λόγω παιχνίδι. Μόνο ενα exclusive υπάρχει στο Xbox που να κοντράρει στα ίσια τα αντίστοιχα του PS3: Gears of War series. Όλα τα υπόλοιπα ούτε καν. Πλακα κανεις??? Ενα παιχνιδι μονο :lol:
privateer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 το οτι είναι τα 3 πρώτα παιχνίδια στο Live cod δεν μου λέει τπτ προσωπικά,είναι σαν να είναι το 1ο παιχνίδι μόνο cod,καθώς βγαίνει 1 κάθε χρόνο και όλοι έχουν συνηθίσει να παίζουν ακριβώς το ίδιο παιχνίδι(εδώ μερικοί ακόμα παίζουν counter striker τι να λέμε τώρα...).το μόνο που μπορείς να πείς είναι οτι έχει πολλούς παραπληροφοριμένους που ακολουθάνε την τάση και παίζουν ότι τους πασάρουν.ακόμα αν είχε το 360 περισσότερους ποιοτικούς exclusive τίτλους και τους διαφήμιζε κιόλας δεν θα ήταν το cod πρώτο,αν και δύσκολα να δώσει κάποιος περισσότερα λεφτά απο την activision. τώρα τι να παίξει κάποιος στο live?? halo reach /cod mw2/gears2 καθώς τα παλιά cod και halo γίναν αυτόματα άκυρα μόλις βγήκαν καινούριες βερσιόν,μόνο λίγοι που δεν έχουν αγοράσει τα καινούρια τα παίζουν,έχει άλλο αξιόλογο τίτλο να παίξεις Online ?? τελευταίο που είδα εγώ ήταν http://majornelson.com/archive/2010/09/30/live-activity-for-week-of-sept-20th.aspx 1 Halo: Reach 2 Modern Warfare 2 3 Halo 3 4 Call of Duty: WaW 5 FIFA Soccer 11 Demo 6 FIFA 10 7 Call of Duty 4 (Purchase the full game for direct download) 8 Madden NFL 11 9 GTA IV (Purchase the full game for direct download) 10 Red Dead Redemption στην πρώτη 3άδα μάλλον κάνεις λάθος.... είναι απλά απαράδεκτο να δικαιολογούμε μια εταιρία που φτιάχνει ένα παιχνίδι με μέτριο(εώς χάλια, μικρό) campaign .δεν παίζουν όλοι online,αν συνεχίσουν να καταπατούν έτσι το single player κομμάτι του gaming τότε θα πάμε στον πάτο...δεν παίζουν όλοι για να αποδείξουν οτι είναι καλύτεροι ,κάποιοι παίζουν για να δουν μια ιστορία (αντί να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να δουν μια ταινία.). γιαυτό κάποια παιδάκια κράζουν τα exclusives του ps3 ,τους έχουν κάνει το μυαλό κιμά με την παραπληροφόριση και δεν μπορούν να καταλάβουν την ποιότητα τίτλων όπως το Heavy rain ή το mgsiv ή το alan wake. δεν είναι θέμα συνήθειας ούτε παραπληροφόρησης το ότι παίζουν cod αλλά επειδή τους αρέσει το gameplay. Δεν είναι δυνατόν καποιος να παίζει 3 χρόνια cod4/5 επειδή απλά του το πάσαραν όπως λες. Ιδίως στην εποχή μας που έχεις ένα σωρό πληροφορίες στην διαθεσή σου άμεσα. Τα παλία cod/halo δεν έγιναν άκυρα όπως βλέπεις από την λίστα που παρέθεσες. Το 4 πριν ένα μήνα ήταν στην 5η θέση (πριν βγει το φιφα). Υπάρχουν πολλά αξιόλογα παιχνίδια με online άλλα η πλειοψηφία αφού ασχολείται λίγο με αυτά πάλι επιστρέφει στα cod/halo γιατί κανένα άλλο παιχνίδι δεν τα φτάνει σε δυνατότητες features/gameplay. Το λάθος είναι δικό σου που ψάχνεις υψηλού επιπέδου campaign από τα cod. Αν θες τέτοια εμπειρία κοίτα αλλού. Δεν στοχεύουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια σε άτομα σαν εσένα που δεν παιζουν online. Το single για αυτά είναι ένα κερασάκι στην τούρτα. ΥΓ. καλή η ποιότητα των single μόνο τίτλων αλλά προσωπικά δεν δίνω 60ευρό για παιχνίδια των 8 ωρών χωρίς replayability. ΥΓ. Το ίδιο είμαι σίγουρος ότι ισχύει όσο αφορά το τοπ10 και για το ps3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ποτε δεν καταλαβα τα τοσα αρνητικα σχολια για τα COD απο καποιους. Μπορω να καταλαβω οτι προκαλουν αντιπαθεια γιατι βγαινουν συνεχεια,μπορω να καταλαβω οτι ειναι ''καπως'' να βλεπεις παιχνιδια που ειναι εξαιρετικα,να πουλανε πολυ λιγοτερο απο τα cod,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τετοιο μισος για την σειρα. Παμε στο αλλο ακρο δλδ. Κατ'εμε εχουν αυτο το κατι στο online και γενικοτερα στο gameplay που δεν το εχει κανενα αλλο παιχνιδι του ειδους,για αυτο και εχουν τοσο κοσμο. Σιγουρα παιχνιδια οπως το Halo και το killzone εχουν τα δικα τους θετικα και εχουν εξισου πολυ καλο online.
anamenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) skanjo όσο παράξενο και αν σου φαίνεται το cod δημιούργησε αυτή την τεράστια fanbase για τα άρτια COD:2 και COD:4MW που αν κρίνω από τα γραφόμενα σου, ποτέ δεν έχεις παίξει ή και αν έχεις δοκιμάσεις έμεινες μάλλον στο μικρό κομμάτι της πίττας που λέγεται single. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2010 από anamenos
papeipa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το Cod ειναι παιχνιδι σταθμος........ειδικα το 2 ,αχ το 2 απειρες ωρες καψιματος!!!!!!!Εθνικη ομαδα....ReMaLia.......
anamenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το Cod ειναι παιχνιδι σταθμος........ειδικα το 2 ,αχ το 2 απειρες ωρες καψιματος!!!!!!!Εθνικη ομαδα....ReMaLia....... hahahaha τι μου θύμισες *CALL-0-PAIDA*(CP) ήταν η clan μας, αυτό τόσο πολύ κάψιμο σε μια εξεταστική είχα περάσει 1/11 μαθήματα :lol:
skanjos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 skanjo όσο παράξενο και αν σου φαίνεται το cod δημιούργησε αυτή την τεράστια fanbase για τα άρτια COD:2 και COD:4MW που αν κρίνω από τα γραφόμενα σου, ποτέ δεν έχεις παίξει ή και αν έχεις δοκιμάσεις έμεινες μάλλον στο μικρό κομμάτι της πίττας που λέγεται single. αν μου πεις πόσο έχει εξελιχθεί η σειρά απο το cod4 μέχρι σήμερα θα σου πω και μπράβο... εγώ τερμάτισα τα campaigns και έπαιξα μερικά ματσάκια Online και μου φαίνεται ακριβώς ίδιο.αντιθετα με τα halo reach /killzone2 που είχαν τεράστια εξελιξη στα modes τους απο τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς τους. δε μου φαίνεται παράξενο που δημιούργησε τεράστια fanbase ,απλά είπα οτι ο τεράστιος λόγος που την δημιούργησε είναι το marketing.δεν είπα οτι δεν υπάρχουν και άλλοι λόγοι.αν έδινε και η ΕΑ τόσα λεφτά για να διαφημίσει το medal of honor και αγόραζε και σκορ 9άρια και 10άρια όλοι αυτό θα παίζαν φέτος.δεν μπορώ να καταλάβω πως ενα παιχνίδι το κράζουν όταν δεν έχει δυνατό multi και δεν του δίνουν μεγάλο σκορ ενώ όταν δεν έχει δυνατό single δεν τους καίγεται καρφίτσα και βάζουν τα 9άρια και τα 10άρια αβέρτα..... Double standards ftw.
papeipa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 hahahaha τι μου θύμισες *CALL-0-PAIDA*(CP) ήταν η clan μας, αυτό τόσο πολύ κάψιμο σε μια εξεταστική είχα περάσει 1/11 μαθήματα :lol: πρωτη clan μου ηταν οι Prod3gy σε ποιους σερβερ επαιζες?
privateer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 αν μου πεις πόσο έχει εξελιχθεί η σειρά απο το cod4 μέχρι σήμερα θα σου πω και μπράβο... εγώ τερμάτισα τα campaigns και έπαιξα μερικά ματσάκια Online και μου φαίνεται ακριβώς ίδιο.αντιθετα με τα halo reach /killzone2 που είχαν τεράστια εξελιξη στα modes τους απο τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς τους. δε μου φαίνεται παράξενο που δημιούργησε τεράστια fanbase ,απλά είπα οτι ο τεράστιος λόγος που την δημιούργησε είναι το marketing.δεν είπα οτι δεν υπάρχουν και άλλοι λόγοι.αν έδινε και η ΕΑ τόσα λεφτά για να διαφημίσει το medal of honor και αγόραζε και σκορ 9άρια και 10άρια όλοι αυτό θα παίζαν φέτος.δεν μπορώ να καταλάβω πως ενα παιχνίδι το κράζουν όταν δεν έχει δυνατό multi και δεν του δίνουν μεγάλο σκορ ενώ όταν δεν έχει δυνατό single δεν τους καίγεται καρφίτσα και βάζουν τα 9άρια και τα 10άρια αβέρτα..... Double standards ftw. Τα cod campaigns είναι σαν blockbuster καλοκαιρινές ταινίες και για αυτό που είναι είναι μια χαρά. Μην περιμένεις καμία τρομερή εξέλιξη στον τομέα αυτό. Στο online τομέα είχαμε σημαντικές βελτιώσεις. Με μερικά ματσάκια λογικό να σου φάνηκε το ίδιο. Εξά λου ο πυρήνας του παιχνιδιού πρέπει να μείνει ο ίδιος. Επίσης να δεχτώ το χαλο λόγω forge είχε εξέλιξη στο killzone σε ποια modes είδες κάτι τέτοιο ? Το medal είναι παιχνίδι του 7 λόγω όμως το ότι η εα φυσικά και έχει λεφτά να το προωθήσει θα τσιμπήσει κάνα 1-1.5 βαθμό παραπάνω. Ο κόσμος δεν είναι τόσο πρόβατα όσο νομίζεις αν δεν υπάρχει το gameplay θα το παρατησουν γρήγορα ανεξάρτητα της βαθμολογίας του. Τέλος για τα δίπλα στάνταρ έχουμε δει ένα σωρό παιχνίδια χωρίς μουλτι να περνούν 9 και 10αρια πχ bioshock
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Επίσης να δεχτώ το χαλο λόγω forge είχε εξέλιξη στο killzone σε ποια modes είδες κάτι τέτοιο ? Δλδ θες να πεις οτι το killzone δεν εξελιχθηκε σε συγκριση με το 1???? Κατσε ρε συ ,τωρα πας στο αλλο ακρο και μαλιστο ακρο,ακρο. Το killzone εχει καταπληκτικο online που ακομα και αυτοι(οι λιγοι) που δεν εδωσαν υψηλη βαθμολογια στο παιχνιδι,το αποθεωσαν. Τα cod4 και killzone 2 καταφεραν να με κανουν να κολλησω με τον online τους και μετα το BBC.
Nate Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Τα cod4 και killzone 2 καταφεραν να με κανουν να κολλησω με τον online τους και μετα το BBC. Όντως, και τα 2 έχουν φοβερό online. Το kiilzone 2 όμως έχει το μειονέκτημα στις πίστες. Παραείναι μουντές (κατά την γνώμη μου πάντα). Θα διορθωθεί αυτό στο 3?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ειναι το στυλ των γραφικων ετσι και δεν νομιζω να αλλαξει πολυ.Εφοσον θα εχει ομως πολυ μεγαλυτερη ποικιλια το 3 σε πιστες,τουλαχιστον θα ειναι αρκετα διαφορετικες.
Nate Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ειναι το στυλ των γραφικων ετσι και δεν νομιζω να αλλαξει πολυ.Εφοσον θα εχει ομως πολυ μεγαλυτερη ποικιλια το 3 σε πιστες,τουλαχιστον θα ειναι αρκετα διαφορετικες. Το εννοείς όταν λες στυλ γραφικών?
Προτεινόμενες αναρτήσεις