JUST-GAMER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Για κάτσε πως γινεται το alan wake να είχε περισσότερες καθυστερήσεις από το gt5 μου το εξηγείς λίγο αυτό σε παρακαλώ πολύ.
skanjos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Για κάτσε πως γινεται το alan wake να είχε περισσότερες καθυστερήσεις από το gt5 μου το εξηγείς λίγο αυτό σε παρακαλώ πολύ. alan wake "Alan Wake was announced at E3 2005 for the PC and the next generation of consoles." gt5 "The game was first revealed at E3 2006 under the name Vision Gran Turismo" nuff said??? αλλαγές απο open world σε Linear ,αλλαγές engine κτλπ? ψάξε βρες τα αν θες.....
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αναφερομουνα στο σχολιο του ikaruga24 αλλα τωρα που το ξαναδιαβαζω μαλλον πρεπει να το λεει ειρωνικα (ελπιζω).Επισης σχετικα με το σπασιμο του Ps3 μονο θετικα δεν το βλεπω.Αν φλασαρεις το xbox σου εισαι και ο μονος που υφισταται τις συνεπειες.Τρως ενα ωραιο ban και αγοραζεις καινουργιο μηχανημα.Εν αντιθεσει με τη Sony το σπασιμο της κονσολας της επηρεαζει ολη την κοινοτητα.Μου αφαιρεσε το other os, εβαλε προστασια στις ταινιες mkv που εκανα stream απο το Pc,και αυτη τη στιγμη εχω 2 χειριστηρια που δεν λειτουργουν.Και ολα αυτα για να παιζουν μερικοι Pong και παιχνιδια snes σε μια κονσολα που εχει βγαλει ενα παιχνιδι επιπεδου heavy rain. Δεν το λεω ειρωνικα. Οπως λενε, της κοντης ψ@λης της φταινε οι τριχες. Εδιτ: Επισης οι ταινιες MKV μια χαρα τρεχουν και streamαρουν και τωρα με το τελευταιο firmware media center.
JimChris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το οτι χρησιμοποιει το Cinavia για κλειδωμα του Blu ray player δεν θα το ελεγα οτι ειναι μια χαρα.
JohnVani18 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Να γιατι καθυστερησαν (παλι) το GT5 Like I said it is manufacturing issues. I had it confirmed today. The problem arose when SCE mandated SDK 350 on all games releasing after after October, GT5 was about to go gold running on SDK 341, but it has been delayed by around a week so that they can update to SDK 350. This has caused a big headache for the manufacturing side, given how big this game is missing the gold date by even a week can cause a months worth of delay as slots are already taken up at this time of year for Blu-ray movies and such. So Sony had to find a 3 week slot big enough to make 7m+ copies of this and get them shipped out. If you want to blame anyone, I would direct it at the pirates and hackers, SCE never had any real SDK restrictions before firmware 3.41 was compromised.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το οτι χρησιμοποιει το Cinavia για κλειδωμα του Blu ray player δεν θα το ελεγα οτι ειναι μια χαρα. Και παλι δεν μπορω να σε καταλαβω. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω και παιζει διπλα μου το Spiderman 2 1080p.mkv απευθειας streaming απο το PC μου στο PS3 με το τελευταιο firmware.
skanjos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Να γιατι καθυστερησαν (παλι) το GT5 αυτό λέμε απο χθές θέλαν να περάσουν μέσα την βερσιον 3.50 αναγκαστικό Update για να την πουν στους χάκερς...αυτό σημαίνει το sdk350.... εγώ περίμενα 3.51 για την ακρίβεια .... και η Ms αλλάζει τα waves στα παιχνίδια αλλα όχι και να καθυστερεί ένα παιχνίδι για να το αλλάξει wave,τέτοιες μ@κιες μόνο η σόνυ τις κάνει
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ρε μια εταιρια που να κανει -μονο- βηματα (εστω και μικρα) μπροστα δεν υπαρχει? Γιατι να ειναι τοσο καθυστερημενες ολες ρε και για καθε 2 βηματα μπροστα να κανουν και ενα πισω?
JimChris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Και παλι δεν μπορω να σε καταλαβω. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω και παιζει διπλα μου το Spiderman 2 1080p.mkv απευθειας streaming απο το PC μου στο PS3 με το τελευταιο firmware. Το οτι δεν σου ετυχε εσενα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει At present, the Cinavia technology has only been introduced into Blu-ray players (which also includes PS3s; and apparently even the PS3 Media Server has a problem playing these DRM-protected files)
anamenos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Face-Off: Medal of Honor http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-medal-of-honor-face-off?page=1 X360 Wins
Titanomaxos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Face-Off: Medal of Honorhttp://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-medal-of-honor-face-off?page=1 X360 Wins E δεν το πιστεύω, αδύνατον!!! :lol:
kostool13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Face-Off: Medal of Honorhttp://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-medal-of-honor-face-off?page=1 X360 Wins E δεν το πιστεύω, αδύνατον!!! :lol: Συμφωνώ, καμία έκπληξη εδώ... στα μέτρια παιχνίδια η πρωτιά πάντα πάει στο XBOX.
nikos5800 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνώ, καμία έκπληξη εδώ... στα μέτρια παιχνίδια η πρωτιά πάντα πάει στο XBOX. εεε οχι και μετριο παιχνιδι το medal of honor
Προτεινόμενες αναρτήσεις