ultralisk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παίξε το Dead Space 1,2 και μετά από αυτά δεν υπάρχει λόγος ούτε να ασχοληθείς για πλάκα με το συγκεκριμένο παιχνίδι. ναι όντως, παίξε το Dead Space αν βαριέσε από το επαναλαμβανόμενο Alan Wake...προχωράς σε διαδρόμους, σκοτώνεις necromorphs, ανοίγεις πόρτες, σκοτώνεις και άλλα necromorphs, ανεβαίνεις ένα ασανσέρ σκοτώνοντας και άλλα necromorphs...OH WAIT
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ναι όντως, παίξε το Dead Space αν βαριέσε από το επαναλαμβανόμενο Alan Wake...προχωράς σε διαδρόμους, σκοτώνεις necromorphs, ανοίγεις πόρτες, σκοτώνεις και άλλα necromorphs, ανεβαίνεις ένα ασανσέρ σκοτώνοντας και άλλα necromorphs...OH WAIT Παρολα αυτα ομως, βλεπω πως το επαιξες ε?
ultralisk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παρολα αυτα ομως, βλεπω πως το επαιξες ε? σαφώς και το έπαιξα και ήταν πολύ καλό game όπως και το Alan Wake...το καθένα στο είδος του απλά δεν μπορώ να ακούω ότι το Alan Wake ήταν χάλια επειδή ήταν επαναλαμβανόμενο...λες και το Dead Space ήταν τίγκα στις εναλλαγές
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ναι όντως, παίξε το Dead Space αν βαριέσε από το επαναλαμβανόμενο Alan Wake...προχωράς σε διαδρόμους, σκοτώνεις necromorphs, ανοίγεις πόρτες, σκοτώνεις και άλλα necromorphs, ανεβαίνεις ένα ασανσέρ σκοτώνοντας και άλλα necromorphs...OH WAIT Τουλάχιστον σε όλα αυτά που αναφέρεις έβλεπες και κανέναν καινούργιο χώρο, είχες ένα σωρό όπλα να δοκιμάσεις/πειραματιστείς, είχες να αντιμετωπίσεις ένα σωρό διαφορετικούς εχθρούς και έκανες και μερικά άλματα με έλλειψη βαρύτητας σε φρικιαστικά σκηνικά που σε έβαζαν μέσα στο κλίμα. Ενώ το Flashlight-Shoot-Battery με τους πολύ πρωτότυπους και ευρυματικούς Αμερικάνους δολοφόνους-φαντάσματα με τσεκούρι, στο ίδιο αιώνια ομιχλώδες δάσος είναι το ίδιο πράγμα με το παραπάνω ε? Και τι διαφορά είχαν μεταξύ τους όλοι αυτοί οι εχθροί είπαμε? Το καρό πουκάμισό τους? ή το καπέλο που φορούσαν? Πολύ αμφιβάλλω αν έχεις παίξει Dead Space... ή Alan Wake. ...το καθένα στο είδος του Συμφωνώ. Το Alan Wake ανήκει στο είδος της βαρεμάρας, το Dead Space στο είδος του παιχνιδιού τρόμου. Είναι όντως πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.
Titanomaxos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τουλάχιστον σε όλα αυτά που αναφέρεις έβλεπες και κανέναν καινούργιο χώρο, είχες ένα σωρό όπλα να δοκιμάσεις/πειραματιστείς, είχες να αντιμετωπίσεις ένα σωρό διαφορετικούς εχθρούς και έκανες και μερικά άλματα με έλλειψη βαρύτητας σε φρικιαστικά σκηνικά που σε έβαζαν μέσα στο κλίμα. Ενώ το Flashlight-Shoot-Battery με τους πολύ πρωτότυπους και ευρυματικούς Αμερικάνους δολοφόνους-φαντάσματα με τσεκούρι, στο ίδιο αιώνια ομιχλώδες δάσος είναι το ίδιο πράγμα με το παραπάνω ε? Και τι διαφορά είχαν μεταξύ τους όλοι αυτοί οι εχθροί είπαμε? Το καρό πουκάμισό τους? ή το καπέλο που φορούσαν? Πολύ αμφιβάλλω αν έχεις παίξει Dead Space... ή Alan Wake. Συμφωνώ. Το Alan Wake ανήκει στο είδος της βαρεμάρας, το Dead Space στο είδος του παιχνιδιού τρόμου. Είναι όντως πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. http://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM Πάρτε το χαμπάρι δεν τραβάει το συνονθύλευμα της sony... Σας γλεντησε άσχημα η Nintendo H Μιcrosoft έκανε αυτό που έπρεπε, έθεσε τις βάσεις για την μελλοντική πρωτιά της με τα κορυφαία παιχνδια της, με hardware που ελυσε τα χερια των προγραμματιστών παρουσιάζοντας overall τα καλύτερα γραφικά αλλα και με υπηρεσίες που όμοιες της η sony ουτε σε 10 ζωες δεν θα εχει...ουτε για hack δεν ειναι η κονσολα της sony, αρέσκεται σε μπόλικες δωσεις ΣΚΟΝΗΣ!!!!
ultralisk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πολύ αμφιβάλλω αν έχεις παίξει Dead Space... ή Alan Wake. orly? ultralisk GR είναι το gamertag μου οπότε μπορείς να τσεκάρεις για ένα self-ownage αν τα έχω παίξει...θα βρεις το πρώτο το Dead Space μαζί με το Alan Wake το Dead Space 2 το τελείωσα στο PS3 επειδή σε εκείνη την έκδοση υπάρχει και το extraction όπου παίζεται με το move...έχω το ίδιο ID kαι στο PSN, οπότε μπορείς να ξανατσεκάρεις τα trophies για δεύτερο self-ownage τώρα για τα σχόλια σου για το Alan Wake υποθέτω ότι αν είχε βγει στο PS3 θα γινόταν αυτομάτως παιχνιδάρα...τι να κάνουμε?
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Η Nintendo ολους τους γλεντησε. Και για να της πανε κοντρα, εβγαλαν move/kintect γιατι αλλιως δεν θα φθορουσαν μια μπροστα της.
king2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=V8_Wr5l-moM Πάρτε το χαμπάρι δεν τραβάει το συνονθύλευμα της sony... Σας γλεντησε άσχημα η Nintendo H Μιcrosoft έκανε αυτό που έπρεπε, έθεσε τις βάσεις για την μελλοντική πρωτιά της με τα κορυφαία παιχνδια της, με hardware που ελυσε τα χερια των προγραμματιστών παρουσιάζοντας overall τα καλύτερα γραφικά αλλα και με υπηρεσίες που όμοιες της η sony ουτε σε 10 ζωες δεν θα εχει...ουτε για hack δεν ειναι η κονσολα της sony, αρέσκεται σε μπόλικες δωσεις ΣΚΟΝΗΣ!!!! Να σε καλά ρε φίλε που μας κάνεις και γελάμε με τα ανέκδοτα σου.Όσο για το hack στο xbox θέλεις ένα σωρό βλακείες για να το σπάσεις έλεος δηλαδή.Στο ps3 μόλις το πήρα σε 1 ώρα το είχα σπάσει και έπαιζα 10 παιχνιδάρες χωρίς να δώσω μία.Οπότε ούτε για το hack δεν σε πέρνει να μιλήσεις.Γενικά δεν σε πέρνει για τίποτα με το ξεπερασμένο το xbox αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Ούτε καν blu-ray δεν έχει.
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 orly? ultralisk GR είναι το gamertag μου οπότε μπορείς να τσεκάρεις για ένα self-ownage αν τα έχω παίξει...θα βρεις το πρώτο το Dead Space μαζί με το Alan Wake τώρα για τα σχόλια σου για το Alan Wake υποθέτω ότι αν είχε βγει στο PS3 θα γινόταν αυτομάτως παιχνιδάρα...τι να κάνουμε? Το δικό μου gamertag στο Xbox είναι TibialBelmont. Τσέκαρε κι εσύ τι παιχνίδια έχω παίξει στην κονσόλα και μετά έλα να μου πεις ποιος είναι ο hater... Το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό αλλά απέτυχες να το καταλάβεις γιατί νομίζεις ότι μιλάς με κανένα μέτοχο της Sony ή κανέναν κολλημένο οπαδόπληκτο όπως μερικοί μερικοί εδώ μέσα... Για να στο πω λιανά, δεν αμφέβαλλα αν έπαιξες τα εν λόγω παιχνίδια. Για την ίδια σου την κρίση αμφιβάλλω.
ultralisk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 το να μην σου αρέσει ένα game είναι σεβαστό...όταν όμως αναφέρεσε στο ίδιο πράγμα με πολλαπλά μηνύματα, ναι δίνεις την εικόνα hater
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 το να μην σου αρέσει ένα game είναι σεβαστό...όταν όμως αναφέρεσε στο ίδιο πράγμα με πολλαπλά μηνύματα, ναι δίνεις την εικόνα hater Είμαι λίγο υπερβολικός ε? Παιχνίδι έθαψα (τουλάχιστον) όχι άνθρωπο... Εσύ όμως κάνεις το αντίθετο.
anamenos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 orly? ultralisk GR είναι το gamertag μου οπότε μπορείς να τσεκάρεις για ένα self-ownage αν τα έχω παίξει...θα βρεις το πρώτο το Dead Space μαζί με το Alan Wake το Dead Space 2 το τελείωσα στο PS3 επειδή σε εκείνη την έκδοση υπάρχει και το extraction όπου παίζεται με το move...έχω το ίδιο ID kαι στο PSN, οπότε μπορείς να ξανατσεκάρεις τα trophies για δεύτερο self-ownage τώρα για τα σχόλια σου για το Alan Wake υποθέτω ότι αν είχε βγει στο PS3 θα γινόταν αυτομάτως παιχνιδάρα...τι να κάνουμε? ακόμη πόσες υπερβολές θα ακούσουμε ???
RedPanda Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μια που έγραψα σε άλλο thread για το Nier, μου θύμισε τι πραγματικά με τσατίζει με το xbox: Το δυτικό κοινό ! Γιατί κάθε παιχνίδι που ανακοινώνεται και για το xbox σημαίνει πως οι Ιάπωνες σχεδιαστές θα το προσαρμόσουν και για το δυτικό κοινό ! Στο nier, θα βγάλουμε τον cool πρωταγωνιστή και θα βάλουμε ένα μυώδη ξυρισμένο πίθηκο αλλά god of war για το δυτικό κοινό. Στο resident evil 5 θα βγάλουμε τον τρόμο και θα βάλουμε μύς στον Chris για το δυτικό κοινό. Στο FF δεν θα βάλουμε τις original φωνές αλλά dubbing για το δυτικό κοινό (ακόμα θυμάμαι αυτό είχε ανακοινωθεί με την είδηση ότι θα βγεί και για xbox) Το devil may cry θα γίνει twilight για να γίνει ελκυστικό στο δυτικό κοινό ! Τα Silent Hill παραδόθηκαν σε ευρωπαίους developers για το δυτικό κοινό (λες και δεν μπορούσαν να τα φτιάξει το team του siren) Αααααα ! Μισώ το δυτικό κοινό !
empire_1924 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Wii:Units shipped Worldwide 84.64 million (as of December 31, 2010) Xbox 360:Units sold Worldwide 50 million (as of January 6, 2011) PS3: Units sold Worldwide 47.9 million (as of December 31, 2010) Διευκρίνιση:το ship με το sold έχει διαφορά!Τα στοιχεία είναι απο wikipedia! Στο vgchartz πάλι έχουμε ακόμα πιο πρόσφατα στοιχεία: Wii:Worldwide 85.2 million Xbox360:Worldwide 51.9 million PS3:Worldwide: 47.9 million Σ'ότι αφορά kinect vs move δεν μπαίνω καν στην διαδικασία σύγκρισης...απλά θ'αναφέρω μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι το Kinect μέσα σε 4 μήνες έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια,τα συμπεράσματα δικά σας! Η αλήθεια είναι ότι αυτή η γενιά ανήκει πανηγυρικά στο Wii,είτε μας αρέσει είτε όχι!!! Και όλα αυτά τα στοιχεία καλώς ή κακώς δείχνουν τις προτιμήσεις που έχει ο κόσμος!!! Η δική μου γνώμη για το 360 vs ps3 είναι ότι στο Live το 360 είναι έτη φωτός μπροστά,στα περισσότερα multiplatform(σε γραφικά αναφέρομαι) πάλι είναι πιο μπροστά το 360,στα exclusives είναι ελάχιστα καλύτερο το ps3 και αυτό γιατί ακόμα το 360 δεν έκανε ένα exclusive αντάξιο του GOW ώστε να δείξει τι αξίζει πραγματικά η κονσόλα...και μάλλον το πήραν απόφαση με το codename:kingdoms,τουλάχιστον έτσι λέει η crytek!!!Δεν θα μπω στην διαδικασία να ξεκινήσω ν'απαριθμώ τα exclusives του 360 ή του ps3 γιατί και εγώ προσωπικά για παράδειγμα δεν τρελαίνομαι με το halo(δεν το 'χω πιάσει το συγκεκριμένο game ποτέ,γιατί δεν με τραβάει το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού αν και ποτέ δεν ξέρεις) αλλά δεν μπορώ να ισοπεδώσω τον μισό πλανήτη που παίζει halo και το θεωρεί παιχνιδάρα,οπότε όλα είναι σχετικά με τα exclusives παίδες,ποιο θεωρούμε εμείς προσωπικά ως παιχνιδάρα και ποιο όχι!!!
GReddyRx7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πάντως ρε παιδιά επειδή είχα PS3 και το πούλησα για να πάρω το 360 ειλικρινά υπάρχει έστω και ένας εδώ μέσα που να πιστεύει πώς το PS3 έχει καλύτερα γραφικά στα ίδια παιχνίδια με το 360 ή έστω την δυνατότητα να το ανταγωνιστεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις