Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Πρωτο ειναι το MLB 11 The Show.Τα γραφικα του ειναι σχεδον φωτορεαλιστικα και αν βαλεις διπλα και το εκπληκτικο animation ειναι το κορυφαιο παιχνιδι αυτη τη στιγμη στην συγκεκριμενη κονσολα.

To MLB the show ειναι το παραδειγμα για το πως θα επρεπε να ειναι οι αθλητικοι τιτλοι στο ps3.Δεν μπορει να εχει τετοια γραφικα το show με native 1080p και 60 fps(τουλαχιστον τα προηγουμενα,δεν ξερω για το 11) και τα αλλα sports games να ειναι και λιγο χειροτερα απο τις 360 εκδοσεις(στα 720p@30fps και με χειροτερα γραφικα)

Κριμα που δεν μου αρεσει το αθλημα.:P

btw το Killzone3 ισως να εχει καλυτερα γραφικα απο το U2.Αργοτερα στο παιχνιδι κατι levels ειναι απιστευτα.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To MLB the show ειναι το παραδειγμα για το πως θα επρεπε να ειναι οι αθλητικοι τιτλοι στο ps3.Δεν μπορει να εχει τετοια γραφικα το show με native 1080p και 60 fps(τουλαχιστον τα προηγουμενα,δεν ξερω για το 11) και τα αλλα sports games να ειναι και λιγο χειροτερα απο τις 360 εκδοσεις(στα 720p@30fps και με χειροτερα γραφικα)

Κριμα που δεν μου αρεσει το αθλημα.:P

btw το Killzone3 ισως να εχει καλυτερα γραφικα απο το U2.Αργοτερα στο παιχνιδι κατι levels ειναι απιστευτα.

Moνο το 09 ειχε υποστηριξη 1080p.Το 10 και το 11 εχουν native 720p και κανουν upscaling σε 1080p.H SCEA παντως λεει οτι ειναι optimized σε 720p οποτε αφηνω τσεκαρισμενα 720p και 1080p για να μην εχω προβληματα διοτι στο baseball εστω και το ελαχιστο lag το πληρωνεις σε gameplay.Βασικο ρολο παιζει και η tv σε ολα αυτα που συζηταμε.Οι περισσοτεροι δεν ψαχνουν τις επιλογες που εχει η tv τους με αποτελεσμα να εχουν διαφορετικες συμπεριφορες σε γραφικα,lag κτλ.Εχω δει κουλα πραγματα.Μερικοι εχουν τσεκαρισμενο το TruMotion 120hz,αλλοι εχουν ρυθμισεις χρωματων τρεχα-γυρευε,καποιοι δεν γνωριζουν οτι εχει game mode η tv τους,αλλοι παλι παιζουν σε plasma και ψαχνουν τι τους φταιει..

Το Killzone 3 το εβαλα και αυτο να το δοκιμασω για λιγη ωρα (δεν μπορω να παιζω fps σε κονσολα οπως εχω πει) και ειχε σαφως κατωτερα γραφικα απο το Crysis 2 οσο επαιξα.Πιθανως παραπερα στο παιχνιδι να βελτιωνεται.Ομως δεν εχει νοημα πλεον στα fps αν εχουν καλα γραφικα.Ειναι γενικως στασιμα.Η μεγαλη ζημια εχει γινει με την αθλιοτητα CoD που παιζουν οι πιτσιρικαδες.Εχω βαρεθει αυτα το corridor fps.Καμια ελευθερια κινησεων, λες και εισαι μεσα σε μια γυαλα και χτυπας δεξια αριστερα συνεχως.Ευτυχως το Crysis 2 παρολο που ειναι γραμμικο δινει μια σχετικη ελευθερια κινησεων στον χρηστη.Αλλα μεχρις εκει.Η μονη λυση για οσους πραγματικα αγαπουν τα fps ειναι το ArMa 2 σε υπολογιστη "μεγατονων".

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nαι μεχρι το MLB09 σιγουρα ηταν 1080p απο κει και περα δεν ξερω,μπορει και να εχεις δικιο.Στο b3d μεχρι το 09 γραφουν την αναλυση .

Τωρα για το crysis 2(ps3) πραγματικα θεωρω απιθανο να εχει καλυτερα γραφικα πχ απο αυτο το σημειο.(btw σιγουρα εχει χειροτερη αναλυση το crysis2 και ΑΑ ετσι και αλλιως).

http://www.youtube.com/watch?v=3EQUGHij7TE&feature=relmfu

Γενικα ειναι καποιες στιγμες που νιωθεις οτι ο αριθμος πολυγωνων ξεφευγει σε αυτο το παιχνιδι.

Αρχιζει και εντυπωσιαζει μετα το level που εισαι σε ενα τεραστιο δρομο σε μηκος και γινεται της μουρλης.

Σε γενικες γραμμες νομιζω οτι ισως ειναι ανωτερο και απο το Uncharted2,ειδικα σε καποια levels.

Με ''αριθμους'' αν το δεις,ειναι αδυνατον να ειναι το crysis2 ανωτερο,οταν αποκλειεται να εχει γινει offload στα spus πανω απο το 10% που εχει γινει αντιστοιχα με το killzone3.Περισσοτερο δουλεια της καρτας γραφικων ειναι το αποτελεσμα(crysis2).

Απο κει και περα ισως το οτι δειχνει πιο ρεαλιστικο(στον οπτικο τομεα) το crysis2 μετραει για να θεωρησει καποιος οτι μπορει να εχει καλυτερα γραφικα.

Μακαρι να ειναι καλο παιχνιδι βεβαια.Σημερα αυριο θα βγουν και τα πρωτα reviews νομιζω.Γενικα διαβαζω οτι ειναι καλο.

Για τα cod τωρα,το COD 4 μου αρεσε πολυ,αλλα απο κει και περα το κουρασαν.Μια απο τα ιδια συνεχεια χωρις καμια εξελιξη.

Δημοσ.

Καλύτερο γραφικά απο το KZ3 δεν θα το έλεγα το Crysis 2, στα επίπεδα του Killzone 2 μάλλον.

Βέβαια απλά υποθέσεις κάνω, δεν έχω παίξει το Crysis 2 ακόμα. Ίσως να είναι στα επίπεδα του KZ3.

Δημοσ.

Καλύτερο γραφικά απο το KZ3 δεν θα το έλεγα το Crysis 2, στα επίπεδα του Killzone 2 μάλλον.

Βέβαια απλά υποθέσεις κάνω, δεν έχω παίξει το Crysis 2 ακόμα. Ίσως να είναι στα επίπεδα του KZ3.

Κάποια πράγματα πάντως φαίνονται και απο τα videos που ανεβαίνουν δηλαδή σ'αυτό του PDS13 βλέπω μερικά cutscenes και ένα μονότονο περιβάλλον gameplay,σε χρώματα,φωτισμούς κ.λ.π που κατ'εμέ δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο.Επαναλαμβάνω πολύς κόσμος(και ps3 και 360 κάτοχοι) που το ξεκίνησε ήδη(αναφέρομαι στο Crysis 2) σε ξένα forums(και όχι μόνο) γράφει ότι έχει τα καλύτερα γραφικά που έχουν βγει μέχρι τώρα και αναφέρομαι κυρίως στην κατηγορία first person shooter...τώρα εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρω τι συμπεράσματα μπορεί να βγάλει ο καθένας.Θα μου πεις όλος ο πλανήτης παίζει πλέον FIFA και εδώ ακόμα προσκυνάμε την Konami με το PES οπότε δεν θα μου κάνει καμία αίσθηση να υποβαθμίσουν και το Crysis 2 οπότε δεν είναι να παίρνεις κάποια πράγματα στα σοβαρά!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάποια πράγματα πάντως φαίνονται και απο τα videos που ανεβαίνουν δηλαδή σ'αυτό του PDS13 βλέπω μερικά cutscenes και ένα μονότονο περιβάλλον gameplay,σε χρώματα,φωτισμούς κ.λ.π που κατ'εμέ δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο.Επαναλαμβάνω πολύς κόσμος(και ps3 και 360 κάτοχοι) που το ξεκίνησε ήδη(αναφέρομαι στο Crysis 2) σε ξένα forums(και όχι μόνο) γράφει ότι έχει τα καλύτερα γραφικά που έχουν βγει μέχρι τώρα και αναφέρομαι κυρίως στην κατηγορία first person shooter...

Φιλε μου υπαρχει μεγαλη διαφορα στα βιντεο απο την πραγματικοτητα.Το ντεμο του crysis σε βιντεο εδειχνε φοβερο ,αλλα επειδη οταν το δοκιμασα εβαλα μετα killzone3, η διαφορα εκανε μπαμ.Απο τη λεπτομερια στο οπλο,μεχρι τα textures,το frame rate και το AA κτλ.

Δεν διαφωνω οτι εχει γραφικαρες το crysis2 και ειναι απολυτα λογικο να προτιμουν τα γραφικα του καποιοι(ειναι εντελως διαφορετικα παιχνιδια στον οπτικο τομεα ετσι και αλλιως).

Η μηχανη ειναι σουπερ δεν το συζητητω(απειρα περισσοτερες δυνατοτητες),αλλα αμφιβαλλω αν το crysis 2 παιρνει απο το ps3 οτι παιρνει το killzone2...

(Δεν ξερω αν θα μπορουσαν να παρουν κατι παραπανω απο το ps3 me αυτη τη μηχανη βεβαια,αλλα η με την μηχανη του killzone μπορουν)

Δημοσ.

Στα exclusives στο ps3 οι developers ξέρουν πολύ καλύτερα την αρχιτεκτονική του ps3 και έτσι δεν εκμεταλλεύονται μόνο την κάρτα γραφικών αλλά ξεζουμίζουν και τον cell που κάνει θαύματα.Πριν κανα 4ωρο έπαιζα το Motorstorm Apocalypse και έχουν κάνει τρομερή δουλειά.Τα γραφικά είναι ότι καλύτερο υπάρχουν σε racing παιχνίδι.Η ανάλυση είναι native 1080p και το framerate δεν πέφτει στο ελάχιστο πουθενά.Τώρα αν είναι 30fps ή 60 δεν έχω ιδέα αλλά ετσι και αλλιώς πάνω απο 30 δεν καταλαβαίνει το ανθρώπινο μάτι.Στο 37% στο festival το gameplay του Motorstorm είναι πάρα πολύ καλό και έχουν βάλει και σενάριο.

Επίσης υπάρχει και 3D που δεν έχω την τηλεόραση που χρειάζεται για να δω αλλά πιστεύω εκεί το gameplay θα πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Φιλε μου υπαρχει μεγαλη διαφορα στα βιντεο απο την πραγματικοτητα.Το ντεμο του crysis σε βιντεο εδειχνε φοβερο ,αλλα επειδη οταν το δοκιμασα εβαλα μετα killzone3, η διαφορα εκανε μπαμ.Απο τη λεπτομερια στο οπλο,μεχρι τα textures,το frame rate και το AA κτλ.

Δεν διαφωνω οτι εχει γραφικαρες το crysis2 και ειναι απολυτα λογικο να προτιμουν τα γραφικα του καποιοι(ειναι εντελως διαφορετικα παιχνιδια στον οπτικο τομεα ετσι και αλλιως).

Η μηχανη ειναι σουπερ δεν το συζητητω(απειρα περισσοτερες δυνατοτητες),αλλα αμφιβαλλω αν το crysis 2 παιρνει απο το ps3 οτι παιρνει το killzone2...

(Δεν ξερω αν θα μπορουσαν να παρουν κατι παραπανω απο το ps3 me αυτη τη μηχανη βεβαια,αλλα η με την μηχανη του killzone μπορουν)

Το Crysis 2 είναι στα επίπεδα του killzone 2.Το killzone 3 ξεφεύγει πολύ.

Δημοσ.

Η μηχανη ειναι σουπερ δεν το συζητητω,αλλα αμφιβαλλω αν το crysis 2 παιρνει απο το ps3 οτι παιρνει το killzone2...

Βέβαια το Crysis 2 εσύ το τρέχεις σε ps3...υπάρχει όμως και μια ακόμα λεπτομέρεια....σε ποια κονσόλα έχει καλύτερα γραφικά το Crysis 2 οπότε και εκεί λογικά πιστεύω θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη διαφορά του το παιχνίδι σαν σύνολο...οπότε αναμένουμε τα συγκριτικά και τις όποιες αναλύσεις για το game τις επόμενες μέρες/βδομάδες και εκεί πιστεύω θα βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η ανάλυση είναι native 1080p και το framerate δεν πέφτει στο ελάχιστο πουθενά.Τώρα αν είναι 30fps ή 60 δεν έχω ιδέα αλλά ετσι και αλλιώς πάνω απο 30 δεν καταλαβαίνει το ανθρώπινο μάτι.

To apocalypse δυσκολα ειναι native 1080p(δεν το εχω παιξει βεβαια).Kαποιος απο το b3d ειχε γραψει οτι ειναι 1280x1080 με MLAA.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.

Την διαφορα 30fps με 60fps την καταλαβαινει ανετοτατα το ματι.Δεν ξερω γιατι κυκλοφορει(χρονια τωρα) ακομα η λανθασμενη αποψη οτι το ματι δεν βλεπει πανω απο 30fps.

Το παιχνιδι ειναι στα 30fps btw.

Βέβαια το Crysis 2 εσύ το τρέχεις σε ps3...υπάρχει όμως και μια ακόμα λεπτομέρεια....σε ποια κονσόλα έχει καλύτερα γραφικά το Crysis 2 οπότε και εκεί λογικά πιστεύω θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη διαφορά του το παιχνίδι σαν σύνολο...οπότε αναμένουμε τα συγκριτικά και τις όποιες αναλύσεις για το game τις επόμενες μέρες/βδομάδες και εκεί πιστεύω θα βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα!!!

Πολυ μικρες διαφορες για να μπορει το ενα(εκδοση ps3) να ειναι χειροτερο απο το Killzone 3 και το αλλο(360 εκδοση) ανωτερο.

Εχουν βγει ηδη κατι συγκριτικες φωτο,οπου φαινονται ολοιδια.Καποιες φορες βεβαια η ps3 εκδοση εχει μαλλον καλυτερα textures.Μπορει σε αλλα θεματα να ειναι ανωτερη η 360 εκδοση(oπως το frame rate,λιγοτερο θολα γραφικα κτλ).

Θα δειξει.

Δημοσ.

To apocalypse δυσκολα ειναι native 1080p(δεν το εχω παιξει βεβαια).Kαποιος απο το b3d ειχε γραψει οτι ειναι 1280x1080 με MLAA.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.

Την διαφορα 30fps με 60fps την καταλαβαινει ανετοτατα το ματι.Δεν ξερω γιατι κυκλοφορει(χρονια τωρα) ακομα η λανθασμενη αποψη οτι το ματι δεν βλεπει πανω απο 30fps.

Το παιχνιδι ειναι στα 30fps btw.

Το apocalypse eίναι native 1080p.Με hdmi συνδεδεμένο με plasma 42άρα βγάζει 1080p καθαρό σήμα.3 ώρες έλιωνα πριν.Και εγώ ήξερα κάποτε ότι πάνω απο 30fps το καταλαβαίνει το μάτι αλλά με το που πήρα ps3(είχα χρόνια pc και έπαιζα σε 50-60fps μόνιμα) δεν κατάλαβα καμία διαφορά.Οπότε όχι το μάτι δεν καταλαβαίνει διαφορά απο το 30 μέχρι το 60.Το motorstorm και στα 30 να είναι πραγματικά δεν θα ήθελα να έχει ούτε 1 fps παραπάνω.Δεν χρειάζεται.Δεν σε κουράζει καθόλου δεν κολάει πουθενά.Όποιος το έχει παίξει ξέρει για τι πράγμα μιλάω.

Δημοσ.

Εγω το demo που επαιξα 720p μου ελεγε.. :unsure:

Μου ειναι περιεργο να εχει αλλη αναλυση το demo και αλλη το τελικο προϊον..

Δημοσ.

Εγω το demo που επαιξα 720p μου ελεγε.. :unsure:

Μου ειναι περιεργο να εχει αλλη αναλυση το demo και αλλη το τελικο προϊον..

God of war 3,uncharted 2,killzone 2 γράφουν κανονικά 720p στην οθόνη.Αυτό γράφει 1080p οπότε στην τελική έκδοση το άλλαξαν.Έχω την ευρωπαική έκδοση BCES00484.

Επίσης να πω ότι μόλις το έβαλα κατέβασε και ένα patch στα 201mb οπότε ίσως να παίζει κάτι με αυτό.

Το god of war collection έπαιζε σε 60fps 1080p και το god of war 3 σε 720p και 30fps.Στην κίνηση δεν υπάρχει καμία διαφορά.Και στην ανάλυση το gow 3 δείχνει 10000 καλύτερο απο τα προηγούμενα 2.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το apocalypse eίναι native 1080p.Με hdmi συνδεδεμένο με plasma 42άρα βγάζει 1080p καθαρό σήμα.3 ώρες έλιωνα πριν.Και εγώ ήξερα κάποτε ότι πάνω απο 30fps το καταλαβαίνει το μάτι αλλά με το που πήρα ps3(είχα χρόνια pc και έπαιζα σε 50-60fps μόνιμα) δεν κατάλαβα καμία διαφορά.Οπότε όχι το μάτι δεν καταλαβαίνει διαφορά απο το 30 μέχρι το 60.

Δεν καταλαβες καμια διαφορα γιατι σπανια βγαινουν παιχνιδια στα 60fps στο ps3.

Δοκιμασε το Rachet and clank ή το GT5 και πες μου:P

Ειναι αδυνατον να μην καταλαβεις την διαφορα.

Το motorstorm μπορει να παιζει στα 1080p αλλα ειμαι βεβαιος οτι δεν ειναι native.

Δημοσ.

Δεν καταλαβες καμια διαφορα γιατι σπανια βγαινουν παιχνιδια στα 60fps στο ps3.

Δοκιμασε το Rachet and clank ή το GT5 και πες μου:P

Ειναι αδυνατον να μην καταλαβεις την διαφορα.

Το motorstorm μπορει να παιζει στα 1080p αλλα ειμαι βεβαιος οτι δεν ειναι native.

Το god of war collection έπαιζε σε 60fps 1080p και το god of war 3 σε 720p και 30fps.Στην κίνηση δεν υπάρχει καμία διαφορά οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά σε 30 και 60.Και στην ανάλυση το gow 3 δείχνει 10000 καλύτερο απο τα προηγούμενα 2. Και το wipeout hd είναι στα 60fps και 1080p αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά με τα άλλα games ούτε και τα φιλαράκια μου.

To motorstorm είτε native είναι είτε upscale δείχνει απίστευτο.Αλλά αν ήταν upscale δεν θα μου έδειχνε όλα τα games σε 1080p?Στο GOW Collection που είναι 1080 το δείχνει 1080 στην τηλεόραση.Κάποια άλλα 720p.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...