hollow_83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μπραβο για τα κατορθωματα σας, για πολλοστη φορα ομως, κρατηστε τα για την παρτη σας και σταματηστε τις δικες σας ιδιοτροπιες να τις παρουσιαζεται σαν προβληματα αλλωνων.
ultralisk Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 δηλαδή για να καταλάβω skanjo όταν λες έπαιξες αυτά τα games εννοείς με γιαπωνέζικους διάλογους και texts?
skanjos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ναι φυσικά,δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να μην γνωρίζω την γλώσσα,με λίγο πέρα δώθε μαθένεις τα μενου και είσαι οκ,όσο για την ιστορία jrpg είναι δεν χρειάζεσαι πολύ μυαλό για να καταλάβεις τι γίνεται. αν σου γράψω και μια λίστα με 478321748937 mmorpg που έχω κάνει beta test στα korean που είναι ακόμα πιο δύσκολα απο τα ιαπωνέζικα(γιατί βλέπω ανιμε και πιάνω αρκετά)θα πάθεις πλάκα. ίσως στους καινούριους gamers να φαίνεται δύσκολο αλλα όποιος παίζει απο εποχές gb/snes δεν έχει πρόβλημα με την γλώσσα στα videogames. την άκρη την βρίσκει.
fearwhatnow Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 δηλαδή για να καταλάβω skanjo όταν λες έπαιξες αυτά τα games εννοείς με γιαπωνέζικους διάλογους και texts? Kαλα γιατι πεσατε να τον φατε τον Skanjos?Ειναι σχετικα ευκολο να παιξεις αυτα τα παιχνιδια με guides.Αυτον τον καιρο παιζω Pro Yakuu Spirits 2011,Catherine και Τales Of Vesperia εξ ολοκληρου στα γιαπωνεζικα.Με αγγλικους υποτιτλους παιζω Νο Μοre Heroes,Eternal Sonata και Υakuza 4.
ultralisk Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ρε παιδιά οκ αν γουστάρετε πάω πάσο, αλλά το βρίσκω ψιλοτραγικό να μην ξέρω τι μου γίνεται και να πατάω Α για να περνάνε οι διαλόγοι και να μην καταλαβαίνω τι ρόλο βαράει ο καθένας στην ιστορία καλά τα MMO δεν έχουν και κανά στορυ...πήγαινε φάε εκείνα τα mobάκια, βάζεις και κανα location και τέλος
skanjos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 έτσι είναι τα περισσότερα jrpg ultralisk άσε που πλέον υπάρχει translation στο gamefaqs για τα japanese rpgs και μπορείς να διαβάσεις απο εκεί το κείμενο και να καταλαβαίνεις τα πάντα, όσο για τα mmo αν πεις σε εναν πορωμένο wow player οτι δεν έχει ιστορία το wow,θα σε πλακώσει στο ξύλο ,μιλάμε για το μεγαλύτερο lore σε video game ever και είναι mmo,όχι οτι τα περισσότερα έχουν τόσο μεγάλη ιστορία αλλα πάλι έχουν τεράστια ιστορία,περιμένω να έρθει το tera σαν τρελός btw....
ultralisk Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 εντάξει ρε δεν αναφέρομαι στο WOW, είναι ιδιαίτερη περίπτωση και είμαι και εγώ πορωμένος με το franchise γενικά...μιλάω για τα περισσότερα ΜΜΟ PS...και εγώ περιμένω σαν παλαβός το TERA αλλά λιώνω το ΑΙΟΝ μέχρι τότε
6xXx6 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Πραγματικότητα ο εφιάλτης: H Sony επιβεβαιώνει ότι εκτέθηκαν λογαριασμοί χρηστών του PSN Δυστυχώς, αυτό που όλοι φοβόμασταν από τη στιγμή που μάθαμε ότι χακάρανε το PSN, είναι γεγονός. Η Sony επιβεβαίωσε ότι έχουν εκτεθεί λογαριασμοί χρηστών του PSN και συγκεκριμένα στοιχεία όπως ονόματα, διευθύνσεις, χώρες, διευθύνσεις email, ημερομηνίες γέννησης, κωδικοί πρόσβασης στο PSN, PSN IDs, ιστορικό αγορών, διευθύνσεις πληρωμών και απαντήσεις ασφαλείας για είσοδο στο PSN. Το χειρότερο απ’ όλα φυσικά είναι ότι παίζει να έχουν κλαπεί και αριθμοί πιστωτικών καρτών, αν και προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που τα στοιχεία μας μπορεί να βρίσκονται στη διάθεση αγνώστων, η Sony συστήνει ιδιαίτερη προσοχή από εδώ και πέρα και προτείνει την άμεση αλλαγή του κωδικού πρόσβασης στο PSN μόλις επανέλθει η υπηρεσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι διεξάγεται έρευνα από ανεξάρτητη μεγάλη εταιρία security για το τι έχει γίνει, της οποίας τα αποτελέσματα όλοι περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον. Έχετε το νου σας και στο σχετικό επίσημο FAQ εδώ. Πάντως η ζημιά για τη Sony (και δυστυχώς για μας) είναι μεγάλη και αυτό το περιστατικό θα στιγματίζει την παρουσία του ιαπωνικού κολοσσού στη βιομηχανία μας για πολλά χρόνια.
skanjos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 όταν έχεις τόσο μεγάλο user-base και καταγράφεις στοιχεία όπως πιστωτικές κάρτες διευθύνσεις κτλπ είναι απαράδεκτο να μην έχεις σωστή ασφάλεια.σαν να λέμε οτι χάκαραν το paypal ή το amazon και κλέψανε τους αριθμούς.... εντελώς απαράδεκτη η σόνυ και αυτό θα της κοστίσει αρκετά. ειδικα όταν χρησιμοποιείς πιστωτικές κάρτες πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη οτι δεν θα γίνει καμία στραβή,θα ήθελα να δω τι θα κάνει πλέον η σόνυ έτσι ώστε να την ξαναεμπιστευτεί ο κόσμος. εγώ πάντος απόταν έμαθα για το τι καταγράφει η σόνυ με το ps3 ,που σε έχει φακελομένο εντελώς άρχισαν να την μισώ την εταιρία(σαν εταιρία όχι τα παιχνίδια ή την κονσόλα)αλλα όπως και να το κάνουμε όλοι έτσι έχουν γίνει .ποιός μου λέει εμένα στο 3ds μου οτι η λίστα με τα παιχνίδια που εχω παίξει και πόσες ώρες δεν πάει στην νιντέντο όταν το συνδέω στο wifi....100% τα πέρνουν αυτά τα στοιχεία. και ο κόσμος νομίζει οτι τα achievments και τα trophies βγήκαν για τους consumers.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ναι φυσικά,δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να μην γνωρίζω την γλώσσα Ρε συ τι να πω,εισαι ηρωας. Εγω δεν θα το καθομουν να τερματησω τετοια παιχνιδια οπως το Mgs ή RPGs ,χωρις να εχω καταλαβει τπτ.Δεν εχει και νοημα νομιζω.
hollow_83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Αυτο ακριβως, χωρις ιστορια (για μενα ας πουμε δεν εχει νοημα), ακομα και αν το κειμενο το περνεις μεταφρασμενο απο οποιοδηποτε σιτε. Καμμια σχεση παντως με το ποσο ποσο παλιος ή νεος gamer ειναι ο αλλος, ειναι καθαρα θεμα ιδιοσυγκρασιας του παιχτη.
chakra Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μια ζωη PC gamer εγω παιδες μεχρι που ειδα το καινουργιο mortaL kombat και επαθα την πλακα μου!! Τωρα θα παρω μια απο τις δυο κονσολες μονο και μονο για αυτο το game.. Στο μελλον θα παρω και αλλα games δεν λεω αλλα δεν με ενδιαφερει τωρα αυτο. To ερωτημα ειναι ποια απο τις δυο να παρω??Ποια εχει τα καλυτερα γραφικα, framerate και τα σχετικα?Διαβαζω παντου για συγκρισεις μεταξυ των δυο αλλα δεν εβγαλα ακρη, τι ισχυει τελικα? Βοηθηστε με plz θελω να το παραγγειλω οσο πιο γρηγορα γινεται τωρα που εχω και αδεια απο τον στρατο
alexzzz Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μια ζωη PC gamer εγω παιδες μεχρι που ειδα το καινουργιο mortaL kombat και επαθα την πλακα μου!! Τωρα θα παρω μια απο τις δυο κονσολες μονο και μονο για αυτο το game.. Στο μελλον θα παρω και αλλα games δεν λεω αλλα δεν με ενδιαφερει τωρα αυτο. To ερωτημα ειναι ποια απο τις δυο να παρω??Ποια εχει τα καλυτερα γραφικα, framerate και τα σχετικα?Διαβαζω παντου για συγκρισεις μεταξυ των δυο αλλα δεν εβγαλα ακρη, τι ισχυει τελικα? Βοηθηστε με plz θελω να το παραγγειλω οσο πιο γρηγορα γινεται τωρα που εχω και αδεια απο τον στρατο Εγώ που είμαι "στηνχάσηκαιστηνφέξη" gamer θα έπαιρνα ps3 μόνο και μόνο για τον τρόπο που flashάρετε και παίζει αντίγραφα (από hdd). Τα exclusives του xbox δεν με πολύ νοιάζουν, όπως και τα λίγο καλύτερα γραφικά του...
tempo Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μια ζωη PC gamer εγω παιδες μεχρι που ειδα το καινουργιο mortaL kombat και επαθα την πλακα μου!! Τωρα θα παρω μια απο τις δυο κονσολες μονο και μονο για αυτο το game.. Στο μελλον θα παρω και αλλα games δεν λεω αλλα δεν με ενδιαφερει τωρα αυτο. To ερωτημα ειναι ποια απο τις δυο να παρω??Ποια εχει τα καλυτερα γραφικα, framerate και τα σχετικα?Διαβαζω παντου για συγκρισεις μεταξυ των δυο αλλα δεν εβγαλα ακρη, τι ισχυει τελικα? Βοηθηστε με plz θελω να το παραγγειλω οσο πιο γρηγορα γινεται τωρα που εχω και αδεια απο τον στρατο τώρα φίλε μου η ερώτηση σου ξαναξεκινάς την "αιώνια" συζήτηση και διαμάχη. πες μας τι σε ενδιαφέρει περισσότερο να βοηθήσουμε....γραφικά; multiplayer; αριθμός παιχνιδιών; δες και εδώ http://www.24net.gr/?p=4
chakra Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν με ενδιαφερει ο αριθμος παιχνιδιων ουτε και το multiplayer ιδιαιτερα δεν ειναι το ζητουμενο μου αυτο.. Για αυτην την δουλεια εχω το pc εξαλλου.. Γενικα εχω να ασχοληθω με κονσολα απο την εποχη του super nintento μου.. Αυτο που με ενδιαφερει στην παρουσα φαση ειναι να παρω το ΜΚ9 αλλα δεν ξερω σε ποια κονσολα παιζει καλυτερα.. Για το μελλον σιγουρα θα ασχοληθω και με χακαρισματα και τα συναφη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις