naruto14 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δηλαδη λες να το αγορασω;;; Περιπου ποσο ειναι λογικο να δωσω γιαυτο που ανεφερα;;; Ποια μοντελα εχουν προβλημα με rrod??? Sent from my iPhone using Insomnia Κοίτα για μοντέλα με μητρική jasper. Μην δώσεις πάνω από 100 ευρώ για κονσόλα και χειριστήριο.(παίζει να είπα και πολλά)
jay_D Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Πως μπορει αυτος που το δινει να δει αν εχει τετοια μητρικη;;; Sent from my iPhone using Insomnia
MetalGearFan Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος ps3 εδώ και 4 χρόνια κ εχω φάει αρκετά λεφτά σε original games!(επίσης δεν θέλω να το χακάρω) Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο xbox360 fat με 60gb φλασαρισμένο (μοντέλο του 2008 και είναι ακόμα στην εγγύηση) για να παίξω κάποια exclusive (halo , alan wake...) (δεν με ενδιαφέρει kinect k live) Αξίζει να προχωρήσω η να μείνω μονο με το ps3 ??? πάρε κάρτα γραφικών για το PC και μην πετάς τα λεφτά σου, έχεις δει τα γραφικά του alan wake στο PC ?
naruto14 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 πάρε κάρτα γραφικών για το PC και μην πετάς τα λεφτά σου, έχεις δει τα γραφικά του alan wake στο PC ? Καλή λύση αλλά μπορεί το υπόλοιπο σύστημα του να μην τραβάει ή να θέλει να παίξει συγκεκριμένα exclusives του 360.
jay_D Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Προς το παρον ειμαι με λαπτοπ αλλα γενικως το εχω μονο για επεξεργασια ηχου κ δεν βαζω παιχνιδια κλπ μεσα! Γιαυτο ελεγα να παρω την κονσολα να την λιωσω! Επισης ξερω οτι βγαινει σε pc αλλα δεν εχω δει καθολου trailer κλπ για να δω διαφορες! Το τελευταιο παιχνιδι που του εβαλα ηταν το καλοκαιρι το dead island κ το επαιζε ανετα χωρις κολληματα κλπ! Απλα απο τοτε δεν του εχω ξαναβαλει τπτ!
MetalGearFan Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Επισης ξερω οτι βγαινει σε pc αλλα δεν εχω δει καθολου trailer κλπ για να δω διαφορες! τα περισσότερα παιχνίδια του 360 έχουν πλεονέκτημα σε PC
jay_D Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 τα περισσότερα παιχνίδια του 360 έχουν πλεονέκτημα σε PC Λογικο μου ακουγετε! Απλα οπως και ναχει δεν θελω να το φορτωνω με παιχνιδια το λαπτοπ γιαυτο και το σκεφτομαι! Sent from my iPhone using Insomnia
naruto14 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 τα περισσότερα παιχνίδια του 360 έχουν πλεονέκτημα σε PC Ναι αλλά μην ξεχνάμε τις αποκλειστικότητες που είναι μόνο για κονσόλες. αν δεν θέλει να τα αγοράσει αυτά στο ps3. ή κάποια exclusives όπως halo και gears of war. Αν και αυτά παίζει να βγουν και στο pc στο μέλλον.
Federer Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δες εδω http://www.360-hq.com/xbox-tutorials-81.html
MetalGearFan Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 αν έχει ικανή κάρτα γραφικών όμως για να παίζει παιχνίδια την φτιάξανε. όπως και να'χει δεν σε πιέζω άλλο.
jay_D Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 αν έχει ικανή κάρτα γραφικών όμως για να παίζει παιχνίδια την φτιάξανε. όπως και να'χει δεν σε πιέζω άλλο. Δεν με πιεζεις ισα ισα την αποψη σου μου λες! Απλα εγω εχω το κολλημα :Ρ Οπως και ναχει μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα κ θα παρω οταν θα πεσει κ αλλο η τιμη του ( ετσι κ αλλιωσ δεν καιγομαι) η θα παρω κανα wii που δυστιχως καποια καλα exclusive μια ζωη βγαινουν μονο σε nintendo (πχ zelda) Sent from my iPhone using Insomnia Δες εδω http://www.360-hq.com/xbox-tutorials-81.html Ευχαριστω για το λινκ! Sent from my iPhone using Insomnia
privateer Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Halo/Gears δεν πρόκειται να βγούνε για pc. Για εμένα αφού μπορείς να πάρεις και 2η κονσόλα μην το σκέφτεσαι καν. Πέρα απο τα κλασσικά Xbox exclusives, υπάρχουν και τα console exclusives καποια από τα οποία δεν υπάρχουν στο ps3(πρόσφατα παραδείγματα witcher 2, minecraft). Και φυσικά πρόσθεσε και το xbla με τεραστια γκαμα παιχνιδιών πολλα απο τα οποια ειναι επιπεδου goty. Γενικά τώρα στα τελειωματα αυτής της γενιάς οποιοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα για 2η κονσόλα είναι μια καλή εποχή να τσεκαρουν και το αντίπαλο στρατόπεδο.
jay_D Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Halo/Gears δεν πρόκειται να βγούνε για pc. Για εμένα αφού μπορείς να πάρεις και 2η κονσόλα μην το σκέφτεσαι καν. Πέρα απο τα κλασσικά Xbox exclusives' date=' υπάρχουν και τα console exclusives καποια από τα οποία δεν υπάρχουν στο ps3(πρόσφατα παραδείγματα witcher 2, minecraft). Και φυσικά πρόσθεσε και το xbla με τεραστια γκαμα παιχνιδιών πολλα απο τα οποια ειναι επιπεδου goty. Γενικά τώρα στα τελειωματα αυτής της γενιάς οποιοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα για 2η κονσόλα είναι μια καλή εποχή να τσεκαρουν και το αντίπαλο στρατόπεδο.[/quote'] Συμφωνω σαυτα που λες απλα επειδη δεν μου τρεχουν κιολας κ επειδη μηλισα κ με εναν φιλο μου προτεινε να περιμενω να πεσει κιαλλο η τιμη κ να παρω το σλιμ οπως θα κανει κ αυτος!!! Sent from my iPhone using Insomnia
Tilemaxx Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Σαν πρώην κάτοχος 360 για τρία χρόνια, σου λέω οτι δεν αξίζει τέτοια επένδυση μόνο για τα exclusives του 360. Όταν έχεις παίξει παιχνίδια επιπέδου MGS4, Heavy Rain, GOW3, Gran Turismo 5, Uncharted, Killzone κτλ, οτιδήποτε άλλο σου φαίνεται πολλά σκαλιά κατώτερο. Μείνε με το PS3 σου, εγώ αυτό θα σου πρότεινα. Μην δώσεις άλλα χρήματα γι' αυτή την γενιά, πόσο μάλλον στην Microsoft που εδώ και τρία χρόνια κοροϊδεύει τους core gamers της με ανύπαρκτα exclusives.
privateer Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Σαν πρώην κάτοχος 360 για τρία χρόνια, σου λέω οτι δεν αξίζει τέτοια επένδυση μόνο για τα exclusives του 360. Όταν έχεις παίξει παιχνίδια επιπέδου MGS4, Heavy Rain, GOW3, Gran Turismo 5, Uncharted, Killzone κτλ, οτιδήποτε άλλο σου φαίνεται πολλά σκαλιά κατώτερο. Μείνε με το PS3 σου, εγώ αυτό θα σου πρότεινα. Μην δώσεις άλλα χρήματα γι' αυτή την γενιά, πόσο μάλλον στην Microsoft που εδώ και τρία χρόνια κοροϊδεύει τους core gamers της με ανύπαρκτα exclusives. Από τα παιχνίδια που αναφέρεις μόνο το uncharted 2 θα ελεγα ότι ξεχωρίζει. Τα υπόλοιπα είναι πολύ καλα παιχνίδια άλλα σιγουρα δεν είναι κλάσεις ανώτερα τοσο απο αντιστοιχα Xbox exclusives (forza, halo, Alan wake, Gears κτλ) όσο και απο multiplatform games. Μιλαμε για προσωπικές γνώμες φυσικά οπότε αν πάρει Xbox ας τα δοκιμάσει και ας βγάλει μόνος του συμπεράσματα για το αν ειναι καλύτερα η όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις