Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε βέβαια! Οι gamers άρχισαν να χαλάνε και να αναλώνονται σε system wars από τότε που βγήκε το xbox. ;) (NOT)

Άλλο να λές το sonic μαμάει, ή το mario μαμάει και άλλο να λές το βρακί του aldair στο 360 είναι σατέν και στο ps3 βαμβακερό...

Μην ξεχνάς οτι το καλύτερο μέρος που μπορούσες να αντιπαρατεθείς τότε ήταν στην σελίδες του gamepro ή να πλακωθείς με κανέναν σε κάνα συνοικιακό παιχνιδάδικο... Οπότε console war με τη σημερινή (κάπως εκνευριστική έννοια) δεν υπήρχε.. Τώρα με τα φόρουμ έχει μαμηθεί ο δίας...

Και τέλος.. σοβαρή αντιπαράθεση σε console έχει να υπάρξει απο snes/mega drive (πρίν nes/master system). Μετά κατα βάση πάει μονότερμα, μέχρι σήμερα που προς το παρόν βλέπουμε αυτή την κατάσταση..

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Απο την αλλη,το να γινονται μπαν ατομα επειδη κανουν κριτικη στο φορουμ ειναι καλυτερο?

Δεν είμαι καθόλου υπερ των μπαν, των κλειδωμάτων και των διαγραφών, και ειλικρινά δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τα παιδιά αυτά αλλά για τα τελευταία μπαν που έπεσαν συμφωνώ απόλυτα. Πιστεύω μάλιστα ότι άργησαν κι όλας. Είναι άλλο πράγμα να κάνεις εποικοδομητική κριτική και άλλο να προσβάλλεις συστηματικά την διαχείρηση του φόρουμ και τους χρήστες του.

@ klainmaingr έτσι όπως το θέτεις δεν διαφωνώ. Είναι και τα φόρουμ, είναι και το sales age, αλλά το προφιλ των gamers πιστεύω δεν έχει αλλάξει.

Δημοσ.
Δεν είμαι καθόλου υπερ των μπαν, των κλειδωμάτων και των διαγραφών, και ειλικρινά δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τα παιδιά αυτά αλλά για τα τελευταία μπαν που έπεσαν συμφωνώ απόλυτα. Πιστεύω μάλιστα ότι άργησαν κι όλας. Είναι άλλο πράγμα να κάνεις εποικοδομητική κριτική και άλλο να προσβάλλεις συστηματικά την διαχείρηση του φόρουμ και τους χρήστες του.

Τι εννοεις προσβολη?Εβρισαν?οχι.

Εγω το ειδα(και ειναι)σαν κριτικη,εφοσον δεν ξεπερασαν τα ορια.Αλλο αν κουραζει να λενε-λεμε τα ιδια και τα ιδια και αλλο να μπαναρονται ατομα για την κριτικη τους σε αυτο το φορουμ ειτε απο εδω ειτε απο αλλου.

Στο κατω κατω ας εκαναν εναν λογαριασμο να απαντησουν στο Ps3forums αν ηθελαν, εκει δεν θα ετρωγαν ban εκτος αν εβριζαν.

Πραγματικα απορω που εσυ συμφωνεις με αυτο.

Απο την αλλη σημερα σε παραπανω τοπικ προσεβαλαν ενα ατομο επειδη ειχε τους λογους του(ασχετως αν συμφωνουμε η οχι) να παρει ps3...

Και φυσικα υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να φαει ban κανενας απο ps3forums παλι,παρα xbox φανς εδω.;)

Δημοσ.

Τελικά μετά από 178 σελίδες με post's που έχουμε καταλήξει?

Ποια κονσόλα είναι καλύτερη και γιατί?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Η καινούργια κονσόλα της Sega!Θα βγει μέσα στο 2008.

Γραφικά 360,με blu ray και χειρισμό αλλά wii αλλά η μεγαλύτερη προσθήκη είναι τα γυαλιά!

Θα είναι σαν να παίζεις virtua reality!

Υπάρχει ήδη σε επιλεγμένα πολυκαταστήματα!

Δημοσ.

Ρε με δουλεύετε???

Μια απλή ερώτηση έκανα γιατί δεν ήξερα δεν είναι ανάγκη να κοροϊδεύεται.

Συγνώμη που ρώτησα κιόλας.

Δημοσ.

Edge το ξερω αλλα ξερεις τι , το παιδι ηθελε να παρει δευτερη κονσολα και αντι να του πουν να παρει χβοχ 360 να παιζει τα παιχνιδακια του, του λενε να παρει δευτερο ps3 kai na κανει folding! Να μην το αναφερω αυτο ειναι ειδηση!

Δημοσ.

....για να επανελθουμε λιγο στα περι "ps3 vs 360",

ας δουμε τι εγινε απο πωλησεις στις γιορτες, με πληρη στοιχεια αμερικανικης αγορας (npd):

PlayStation 3 797.600

Xbox 360 1.260.000

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...