Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με κανενός την υπογραφή και site φτάνει να τηρούνται οι κανονισμοί του site. Το πρόβλημα υπάρχει όταν δε τηρούνται αυτοί όπως η συνεχής επίθεση περι moderation στο insomnia και ειδικά από κάποιον ο οποίος αν μη τι άλλο δε με πείθει για τις "αντικειμενικές" του προθέσεις.

Δε χρειάζεται να ασχολούμαστε με τις γενικότητες και τις φανταστικές "κριτικές" του pds και κάθε pds. Αν δε καταλαβαίνει δικό του πρόβλημα. Αυτό είναι το insomnia και σε όποιον αρέσει. Αν όχι τα μπογαλάκια και σε άλλη παραλία χωρίς μελοδραματισμούς και ηρωικές εξόδους.

ΥΓ2. pds σοβαρέψου επιτέλους και διάβασε τους κανόνες μήπως και καταλάβεις. Οτιδήποτε άλλο για το θέμα μόνο pm.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τους ενοχλεί οτι τους κατηγορείς επανειλημμένα ότι δε κάνουν σωστά τη δουλειά τους...

Και σου λένε με λίγα λόγια:

"Αμα δε σ΄αρέσει, φύγε. Και αν συνεχίσεις να μας κράζεις στο ίδιο μας το Forum, θα σε διώξουμε εμείς..."

Δεν ειμαι ο μονος.Περισσοτερο για το κλιμα στο φορουμ μιλαω και λιγοτερο για τους Mods.Aλλα τους εχω ασκησει κριτικη καποιες φορες ναι.Και?.

Ειναι συμπεριφορα αυτη?

Το πρόβλημα υπάρχει όταν δε τηρούνται αυτοί όπως η συνεχής επίθεση περι moderation στο insomnia και ειδικά από κάποιον ο οποίος αν μη τι άλλο δε με πείθει για τις "αντικειμενικές" του προθέσεις.

Ειπαμε ασε να το κρινουν οι αλλοι αυτο.

Τεσπα δεν βγαζει πουθενα αυτη η συζητηση.

Δημοσ.

Δε ξέρω διότι δε μ' αφορά κιόλας!

Απλά σου εξηγώ τι εννοούσε ο The_Edge,

επειδή η απάντηση σου ήταν λιγάκι "οτι να' ναι".

Δημοσ.
Γιατι δεν λες οτι δεν θες κριτικη να τελειωνουμε,γιατι εγω δεν προκαλεσα κανεναν ουτε εβρισα.

Μακαρι να ειχες την ιδια ευαισθησια και για ατομα που οντως προκαλουν.

Μιλας για σεβασμο και ακομα δεν εχω μαθει γιατι εφαγα ban πριν μηνες...

Εγω ξερω ομως, και μονο σεβασμο δεν δειχνει αυτο.

Αφου λοιπον ειναι πολιτικη σας ειναι να μην δεχεστε κριτικη.Banαρε με..

ΥΓ1.Ελεος ομως.-

Για λύσε μου μια απορία.

Ολοι την ιδια εικονα εχουν γι αυτο το φορουμ.Ο κοσμος το χει τουμπανο λοιπον..

Εσύ αυτό που είπες για το insomnia το θεωρείς κριτική? Έλεος με τις υπεκφυγές.

Αυτό που εσύ εκλαμβάνεις προφανώς ως κριτική, εγώ το εκλαμβάνω προσβλητικά.

Ας πούμε όμως ότι κάνω λάθος και είναι όντως κριτική. Περιμένω απάντηση στο "τι έχει ο κόσμος τούμπανο" και πως αυτό αποτελεί κριτική.

Δημοσ.

ρε σεις μην παιρνετε στα σοβαρα μερικα πραγματα!

οσοι διαβαζετε κι αλλα φορα (οχι μονο ελληνικα), θα εχετε ηδη διαπιστωσει οτι πλεον ο τυφλος playstationακιας ειναι το τσιρκο των forum παγκοσμιως. :-D

δεν τους ενδιαφερει η πραγματικοτητα.

δεν τους ενδιαφερει η ενημερωση.

δεν τους ενδιαφερουν καν τα videogames.

το μονο που τους απασχολει, ειναι να μην βλεπουν πουθενα γραμμενο τιποτα που να μειωνει τις "δυνατοτητες" του ps3,

ασχετως αν αυτες οι δυνατοτητες ητανε λογια του αερα..

:-D

κι οταν (αναποφευκτα) βλεπουν κατι τετοιο, ορμανε σαν τον ταυρο στο κοκκινο πανι,

αδιαφορωντας πληρως για το ποια ειναι η πραγματικοτητα, τι επιπλοκες θα εχει μια προσωπικη επιθεση, αν εχουν δικιο ή αδικο, κλπ κλπ κλπ

ολα τα παραπανω ειναι δευτερευοντα.

το μοναδικο πρωτευον για αυτους ειναι η αποσιωπηση της οποιας συγκριτικης αδυναμιας... ολα τα αλλα ειναι απλα ασημαντες λεπτομερειες...

αϊντε καλημερα και μη σκατε οι moderators. :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εσύ αυτό που είπες για το insomnia το θεωρείς κριτική? Έλεος με τις υπεκφυγές.

Αυτό που εσύ εκλαμβάνεις προφανώς ως κριτική, εγώ το εκλαμβάνω προσβλητικά.

Ας πούμε όμως ότι κάνω λάθος και είναι όντως κριτική. Περιμένω απάντηση στο "τι έχει ο κόσμος τούμπανο" και πως αυτό αποτελεί κριτική.

Το ο κοσμος το χει τουμπανο το ειπα γιατι με κατηγορησατε οτι βλεπω φαντασματα.

Επισης παιρνεις μια προταση και μου λες οτι δεν κανω κριτικη.

Εχω γραψει αρκετες φορες το πως θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα τα πραγματα(ειδικα στα πρωτα ποστ μου),αλλα εσυ κρατησες καποια κομματια απο ενα ποστ.

Δεν θα κατσω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.

Petran εσυ το χαβα σου Ps3vs360 ακομα και τωρα.Μαλλον με επιβεβαιωνεις.

Δημοσ.

τι λε ρε παιδι μου μιλησε και ο guru να μας πει πως οσοι ασχολουντε με το ps3 εχουν προβλημα ενω οι αλλοι ειναι φυσιολογικοι :D ετσι συνεχισε να ψυχαγωγεις, τι θα καναμε χωρις εσενα, θα ηταν πολυ βαρετα στο φορουμ

Δημοσ.

Kαταλαβαίνεις ότι με post που πχ μπορεί να λες πώς θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα πράγματα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα?

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ είναι με προσβλητικά post, όπως είναι το παραπάνω που σου αναφέρω. Δε με νοιάζει ο λόγος για τον οποίο το έγραψες, αν σε προκάλεσε κάποιος να το γράψεις, κτλ. Με νοιάζει όμως ότι τελικά το έγραψες και μας προσβάλει. Πήγαινε να το γράψεις αλλού, γράψτο σε έναν τοίχο, γράψτο όπου καταλαβαίνεις, αλλά στο σπίτι μας δε θα έρχεσαι να μας πετάς υπονοούμενα (που δεν έχεις καν την ευθειξία να εξηγήσεις). Απλά τα πράγματα. Άλλο η κριτική, άλλο οι προσβολές. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το λάθος σου, να αρχίσεις επιτέλους να σέβεσαι το χώρο που σου δίνει βήμα σε τόσους αναγνώστες και να είναι η τελευταία φορά που γίνεται από τη μεριά σου αυτό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ερωτηση:το ''ο κοσμος το χει τουμπανο'' ειναι προσβολη?

Γιατι τοτε με χουν προσβαλει 100δες φορες μελη,χωρις καμια παρεμβαση.

Δημοσ.

Εξαρτάται τι έχει τούμπανο ο κόσμος... Κάτι στο οποίο έχεις πεισματικά αρνηθεί να απαντήσεις.

Δημοσ.

Φιλε χωρις να θελω να παρω το μερος κανενος HAL και κανενος The_Edge αμα εμπαινες στο δικο μου φορουμ και σε μονιμη βαση ελεγες οτι ειναι αντιPS3 και φωλια των XBOX360 trolls και ειχες υπογραφη ps3forums θα σε ειχα στειλει για διακοπες μετα τη 1η συσταση.

Δεν ειναι θεμα δημοκρατιας αλλα σεβασμου των ιδιοκτητων ενος χωρου που φιλοξενεισαι.

Σε τελικη αναλυση οπως σωστα σου ειπαν αφου δεν εισαι ικανοποιημενος τοτε να αποχωρησεις...οτιδηποτε αλλο ειναι για να δημιουργεις αρνητικες εντυπωσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εξαρτάται τι έχει τούμπανο ο κόσμος... Κάτι στο οποίο έχεις πεισματικά αρνηθεί να απαντήσεις.

Δεν εχω προβλημα να σου απαντησω,δεν το εχεις ακουσει μονο απο μενα ετσι και αλλιως,αλλα δεν εχει νοημα πραγματικα αυτη η συζητηση.Αν θες μπορω να σου εξηγησω περι''ο κοσμος το χει τουμπανο'' σε pm.

Φιλε χωρις να θελω να παρω το μερος κανενος HAL και κανενος The_Edge αμα εμπαινες στο δικο μου φορουμ και σε μονιμη βαση ελεγες οτι ειναι αντιPS3 και φωλια των XBOX360 trolls και ειχες υπογραφη ps3forums θα σε ειχα στειλει για διακοπες μετα τη 1η συσταση.

Sorry αλλα επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη.Αυτο που αναφερεις λεγεται χουντα.Προσωπικη αποψη.Εγω τουλαχιστον δεν θα εκανα κατι τετοιο.Ειδικα αν αυτο το ακουγα και απο αλλα ατομα θα με προβληματιζε.

Δημοσ.

Sorry αλλα επετρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη.Αυτο που αναφερεις λεγεται χουντα.Προσωπικη αποψη.Εγω τουλαχιστον δεν θα εκανα κατι τετοιο.Ειδικα αν αυτο το ακουγα και απο αλλα ατομα θα με προβληματιζε.

Ξερεις στα forums δεν υπαρχει δημοκρατια...υπαρχουν admins και mods που δημιουργουν τα πλαισια της συζητησης.

Απο εκει και περα εσυ εισαι ελευθερος ειτε να τα αποδεκτεις και να συμμετεχεις ή να μην τα αποδεκτεις και να αποχωρησεις.

Ειναι σαν να ερχεται καποιος στο σπιτι σου και αρχιζει να το κακολογει οτι ειναι κακοφτιαγμενο,τα επιπλα ειναι χαλια κτλ...δεν θα τον πεταγες με τις κλωτσιες εξω;:P

Δημοσ.
Δεν εχω προβλημα να σου απαντησω,δεν το εχεις ακουσει μονο απο μενα ετσι και αλλιως,αλλα δεν εχει νοημα πραγματικα αυτη η συζητηση.Αν θες μπορω να σου εξηγησω περι''ο κοσμος το χει τουμπανο'' σε pm.

Αν το σχόλιο "το τι ειναι εδώ μέσα ο κόσμος το έχει τούμπανο" το είχες κάνει με pm, ούτε πρόβλημα θα είχε δημιουργηθεί εξ'αρχής, αλλά και θα δεχόμουν να μου εξηγήσεις σε pm "τι στο καλό είναι αυτό που έχει ο κόσμος τούμπανο και προσωπικά ενστερνίζεσαι".

Αλλά πρόσεξε. Επέλεξες να κάνεις αυτή την κουβέντα δημόσια. Εκεί ακριβώς είναι και η ένσταση μου για απρεπή συμπεριφορά απέναντι στο site που σε φιλοξενεί. Λούσου τα επακόλουθα λοιπόν τώρα και πες μας την πραγματική σου άποψη για το insomnia δημόσια. Τι στο καλό λοιπόν είναι αυτό το site κατά την άποψη σου και "το έχει τούμπανο ο κόσμος" και αξίζει τέτοια αντιμετώπιση από τη μεριά σου? Το να πετάς υπονοούμενα δημόσια και να τα εξηγείς με pm δεν είναι ιδιαίτερα έντιμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...