anamenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 αποτυχημενη προσπαθεα ειρωνειας, γιατι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορει ΚΑΛΛΙΣΤΑ να σου απαντησει οτι το NINJA GAIDEN 2 ειναι πιο HIGH DEFINITION απο οτι το METAL GEAR SOLID 4 (1120x585 vs 1024x576, εχουνε καμια 60.000 Pixels/καρε διαφορα και διπλασιο+ framerate υπερ του ninja gaiden2) και να σε μπουκωσει με το ιδιο νομισμα.. ;] πάλι όμως και τα δύο απέχουν από τα 720p...
p3tran Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 κανεις δεν ειπε οτι ειναι 1280χ720 η αναλυση. απλα ειπαμε οτι για την συγκεκριμενη αναλυση του ninja gaiden 2, υπαρχει εξηγηση που φαινεται λογικη και -αναλογα το ειδος του παιχνιδιου- σωστη. αλλο αυτο, κι αλλο να λεμε ...της [b']standard definition αναλυσης που εχει το νουμερο 2 και απλα γινεται upscale[/b] ετσι δεν ειναι?
v0rtex Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 360 Elite η αλλιώς "The retarded version" - Πρέπει να είναι βλαμμένος κάποιος για να το πάρει αυτό ..αλλά τέλος πάντων... Δεν flashara το DVD του xbox γιατι μετα bye bye on-line. 1) με τα λεφτά που έδωσες για τα 4-5 παιχνίδια που πήρες έπαιρνες καινούργιο xbox 2) flashed xbox = bye bye κυρίως για τους άσχετους. 3) ουσιαστικά δεν χάρηκες ποτέ το 360 έχοντας καμιά 100 τελευταία games να παίζεις. Επίσης Linux στο PS3 πολυ καλο!! κονσόλα πήρες για να παίζεις games η για να στήσεις server ? Υ.Γ Να ναι καλα η microsoft και o bill που θελουν και συνδρομες!!!! Αν ειναι δυνατον!!! Αν είναι δυνατόν να συγκρίνεις το PSN με το XBL βασικά
Apokleiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δεν το ηξερα οτι ninja gaiden 2 δεν ειναι native HD! Βεβαια σε αυτο δεν σε πειραζει γιατι εχει τα χρωματα το πολυ καλο AA και επισης εχει τα 60 fps, Εχε απιστευτο AI, γενικα ειναι ενα ολοκληρομενο παιχνιδι! Εγω δεν καταλαβα να φανταστειτε οτι η αναλυση ειναι χαμηλοτερη γιατι δεν σε κανει να το καταλαβεις! Απλα μενεις και χαζευεις ολα αυτα που γινονται γυρω σου, αλλα και παλι ας καταφερει να βγαλει εικονα σαν και αυτην του NINJA GAIDEN με ολα αυτα που γινονται στην οθονη και αν το κανει που δεν νονμιζω τοτε θα του δωσουμε τα συγχαρητηρια (για το ps3 λεω)! Παντως το δραμα θα ειναι με το ALONE IN THE DARK , sorry παιδια θα γελασει και ο καθε πικραμενος απο την εκδοση του ps3! Απο τωρα το λεω γιατι ο Σεπτεμβρης γιατι τοτε βγαινει για ps3 ετοιμαστειτε για κηδεια! Με τι δυναμη θα κανει ολα αυτα τα real time εφε του alone in the dark το ps3! Μην μου πειτε παλι το ανεκδοτο με τον CELL kai ton Toto! Οσο για το MGS4 η εικονα του ειναι χαλια απο τα videakia το καταλαβαινεις χαλαρα! Frames χαροπαλευω να πιασω τα 30! Φαινεται σε πολλα σημεια οτι το frame rate πεφτει τραγικα! Ειδικα σε ενα σημειο σε ενα βιντεακι που ο snake κανει κολοτουμπα αποφυγεις επειδη ενα ρομποτ ορμαει βλεπεις οτι το μηχανημα στουμπονει! Κολοτουμπα slow motion! Aκομη πιστευω οτι μπορουμε να δουμε ενα HD SNAKE με την σωστη ποιοτητα χρωματων και γραφικων αλλα θα πρεπει να βγει στο 360! Πιστευω οτι θα βγει αλλα περιμενουν μπας ο γερο snake πουλισει καμια κονσολα της sony! Παιδες σημερα(βασικα εγινε πριν 3 μερες και οχι σημερα αυτο, αλλα σημερα εγινα unban!) ημουν Πλαισιο δεν θα πω σε πιο αλλα επεσε τρελο γελιο! Ημουν εκει με τον πωλητη, που λετε ο οποιος ειναι γνωστο ΧΒΟΧΤΡΟΛ και τα λεγαμε , του λεω ρε μαν γιατι εχεις βαλει το haze να παιζει στο ps3 και μου λεει ετσι για να μην την αγοραζει ο κοσμος την κονσολα!!!:lol: Εκει που λετε σκαει ενα παλικαρι με το βλεμα της ΑΓΕΛΑΔΑΣ σιγουρος ημουν οτι ηταν playstationakias! Και ρωταει τον πωλητη που ειναι και φιλαρακι μου εαν εχουμε το HAZE! του λεει ναι εχουμε ΗΑΖΕ αλλα μιπως θα ηθελες να το δεις τον ρωταει πρωτα ! Λεει αυτος οχι , ειναι αποκλειστιοκτητα και ειναι πολυ καλο λεει το παλικαρι ! Του λεει το φιλαρακι μου παντως να το εδω ειναι αν θες παιξει λιγο πρωτα! Και που λετε παιζει κανενα 5λεπτο γυριζει και τελικα λέει με συγχωρειται αλλα πρεπει να φυγω γιατι κατι εγινε επειγων! Στο μεταξυ το κινιτο του δεν χτυπησε! και αυτο ειναι το παραξενο! Λετε να τον επιασε ΝΑΥΤΙΑ απο το ΗΑΖΕ , Μηπως τα ΥΠΕΡΝΤΟΥΠΕΡΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ τον θαμπωσαν!:lol:Δηλαδη δεν μπορουσε να παει ταμειο να το παρει και να φυγει σαν κυριος αφου τοσο πολυ το ηθελε!!! Περιμενω απαντηση!!!!:lol:
MiltoZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ρε σεις, δεν βαρεθήκατε ακόμα τα φροντιστήρια? Αφήστε τα παιδιά να πιστεύουν ότι θέλουν. Ούτως ή άλλως δεν αλλάζουν γνώμη γιατί αυτή έχει διαμορφωθεί από την ημέρα αγοράς της κονσόλας. Αν κάοπιος ενδιαφέρεται πραγματικά να ενημερωθεί και να μάθει είναι πολύ εύκολο. Στους υπόλοιπους καλυνήχτα κι όνειρα γλυκά, η νίκη είναι κοντά. "Δεν παίζω κόπιες γιατί θα φάω μπαν.... δεν παίρνω 360 γιατί φοβάμαι.... αχ τσούζει... πήρα 360 και το πούλησα για να πάρω ps3.... που έχει και wireless adapter... σιγά μην πληρώνω και live αφού είναι τσάμπα το psn... επειδή γουστάρω όμως θέλω να πληρώνω 70Ε το κάθε παιχνίδι.... γιατί είμαι και κατά της πειρατείας... από τo ps2 και μετά...." ΡΕ δεν πάτε στην γωνία να δείτε αν έρχομαι?!
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 To ninja gaiden 2 είναι μια δύσκολη επαναλαμβανόμενη πατάτα... (αν και τώρα το συνεχίζω για να το τερματίσω πρέπει να πώ οτι δεν με ενθουσίασε διόλου... περισσότερο για ιστορικοσυλλεκτΙκούς λόγους το συνεχίζω..) Λιθοβολισμός anyone? Για ποιό λόγο σε όλα αυτού του τύπου τα παιχνίδια (λέγε με dmc4) η κάμερα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π30... ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΜΩΣ...
Toufas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 εμενα το παλιο gaiden ειναι με διαφορα το χειροτερο παιχνιδι που εχω αγορασει σε κονσολα στην ζωη μου. δεν μου αρεσε καθολου...αυτο μπορω να κατσω να το παιξω
klainmaingr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 εμενα το παλιο gaiden ειναι με διαφορα το χειροτερο παιχνιδι που εχω αγορασει σε κονσολα στην ζωη μου. δεν μου αρεσε καθολου...αυτο μπορω να κατσω να το παιξω Ήταν στην ίδια λογική και μάλιστα καλό για την εποχή του αλλα ήταν το ίδιο και περισσότερο άχρηστα δύσκολο... (να μη πω και για τις εκεί κάμερες..)
Wolfidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Οσο για το MGS4 η εικονα του ειναι χαλια απο τα videakia το καταλαβαινεις χαλαρα! Frames χαροπαλευω να πιασω τα 30! Φαινεται σε πολλα σημεια οτι το frame rate πεφτει τραγικα! Ειδικα σε ενα σημειο σε ενα βιντεακι που ο snake κανει κολοτουμπα αποφυγεις επειδη ενα ρομποτ ορμαει βλεπεις οτι το μηχανημα στουμπονει! Κολοτουμπα slow motion! Μήπως κόβει επειδή το μουστάκι του Snake, όπως έλεγαν ορισμένοι αποχωρήσαντες από το imsomnia , θα ήταν 50.000 πολύγωνα η και παραπάνω.... .... μήπως για αυτό πέφτουν τα frames! Παιδες σημερα ημουν Πλαισιο δεν θα πω σε πιο αλλα επεσε τρελο γελιο! Ημουν εκει με τον πωλητη, που λετε ο οποιος ειναι γνωστο ΧΒΟΧΤΡΟΛ και τα λεγαμε , του λεω ρε μαν γιατι εχεις βαλει το haze να παιζει στο ps3 και μου λεει ετσι για να μην την αγοραζει ο κοσμος την κονσολα!!!:lol: Εκει που λετε σκαει ενα παλικαρι με το βλεμα της ΑΓΕΛΑΔΑΣ σιγουρος ημουν οτι ηταν playstationakias! Και ρωταει τον πωλητη που ειναι και φιλαρακι μου εαν εχουμε το HAZE! του λεει ναι εχουμε ΗΑΖΕ αλλα μιπως θα ηθελες να το δεις τον ρωταει πρωτα ! Λεει αυτος οχι , ειναι αποκλειστιοκτητα και ειναι πολυ καλο λεει το παλικαρι ! Του λεει το φιλαρακι μου παντως να το εδω ειναι αν θες παιξει λιγο πρωτα! Και που λετε παιζει κανενα 5λεπτο γυριζει και τελικα λέει με συγχωρειται αλλα πρεπει να φυγω γιατι κατι εγινε επειγων! Στο μεταξυ το κινιτο του δεν χτυπησε! και αυτο ειναι το παραξενο! Λετε να τον επιασε ΝΑΥΤΙΑ απο το ΗΑΖΕ , Μηπως τα ΥΠΕΡΝΤΟΥΠΕΡΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ τον θαμπωσαν!:lol:Δηλαδη δεν μπορουσε να παει ταμειο να το παρει και να φυγει σαν κυριος αφου τοσο πολυ το ηθελε!!! Περιμενω απαντηση!!!!:lol: Lol και γενικά όλη η παράγραφος LOLOLOLOL :devil: .... Έπρεπε να τον "αφήσει" να το πάρει το Ηaze ....
Apokleiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μήπως κόβει επειδή το μουστάκι του Snake, όπως έλεγαν ορισμένοι αποχωρήσαντες από το imsomnia , θα ήταν 50.000 πολύγωνα η και παραπάνω.... .... μήπως για αυτό πέφτουν τα frames! Lol και γενικά όλη η παράγραφος LOLOLOLOL :devil: .... Έπρεπε να τον "αφήσει" να το πάρει το Ηaze .... Η Ιστορια μου ειναι περα για περα αληθινη!!!!Πραγματικα ακομη γελαω!!! Wolfidi που να δεις ποσα πολυγωνα ειναι οι κολοτριχες του snake!!! στο ελληνικο ps3 forum ακομη μετρανε! :lol:
Udontneed2know Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εχετε πολυ γελιο ta xbox fanboys που μετα απο τοση χολη που εχετε χυσει κατα του Ps3 για τις αναλυσεις, τωρα προσπαθειτε με νυχια και με δοντια να υπερσπιστητε την αναλυση στο NG2 , δεν πειθετε κανεναν.
p3tran Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εχετε πολυ γελιο ποσπαθειτε με νυχια και με δοντια να υπερσπιστητε την αναλυση στο NG2 , δεν πειθετε κανεναν. ειπαμε, εχει καλυτερη αναλυση απο το mgs4, και διπλασιο+ framerate. δεν σου κανει? εχει καλυτερη αναλυση και απο το cod4. ουτε αυτο σ'αρεσει?
Apokleiros Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 :lol::lol:P3TRAN δεν ξερω εαν εχεις καταλαβει οτι μιλας με τον NONBORN ο οποιος ειναι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη που βρηκε την ολη φαση με το ΝΕΚΤΑΡ στο ΗΑΖΕ ευρηματικη! Μετα απο αυτο καταλαβαινεις!:lol:
Udontneed2know Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ειπαμε, εχει καλυτερη αναλυση απο το mgs4, και διπλασιο+ framerate. δεν σου κανει? εχει καλυτερη αναλυση και απο το cod4. ουτε αυτο σ'αρεσει? Πηγη για την αναλυση του MGS4 εχεις? γιατι εγω που εψαξα λιγο μονο για την online beta βρηκα, και αυτη ηταν μεγαλυτερη απο του NG2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις