mihranalthaqafi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Τι γινεται εδω το ξεσαλωμα των psfans? Και λιστα με 8.660 επιχειρημτα υπερ του ps3 να φτιαξει καποιο τρολ δεν εχει σημασια γιατι το 360 εχει 1 και βαρβατο GAMES! και οταν μιλαμε για μια κονσολα το μονο που μετραει ειναι τα games. Ολα τα υπολοιπα ερχονται δευτερα. Gears of War, Bioshock, Ninja Gaiden II, Mass Effect, Lost Planet, Forza 2, Halo 3, PGR, DOA, Dead Rising, Crackdown, Saints Row, Kameo, Viva Pinata, Blue Dragon, Lost Odysee απο τα exclusive μονο + την συντριπτικη πλειοψηφια των multiplatform σε καλυτερη εκδοση.. Ο λογος λοιπον αυτη την στιγμη για να παρεις PS3 ποιος ειναι ακριβως;;; Τα χαναλεμε σε κανα χρονο + οταν η ποιοτικη βιβλιοθηκη του PS3 θα εχει αυξηθει.. (και βαζω και το MGS μεσα) Υ.Γ. Το μονο σοβαρο επειχηρημα εναντιον του 360 ειναι τα RROD. αυτο ηταν οντως μεγαλη πατατα της MS
ultralisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Τι γινεται εδω το ξεσαλωμα των psfans? άστα, αφήσανε το μαντρί ανοιχτό :lol:...τσαπρρρρρ γιτς γιτς
biscoto Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 με αηδιαζει αυτη η πολιτικη του αγοραζω μια κονσολα αλλα μετα πρεπει να παρω 15 προσθετα για να μπορω να ειμαι κομπλε και να κανω τα απλουστερα πραγματα.. δηλαδη ουσιαστικα παιρνεις το χβοχ και μετα δινεις αλλα τοσα για περιφερειακα, φορτιστες, σκληρους, wirelles κλπ και εχεις και ολα τα εξτρα καλωδια και δεν ξερω και γω τι αυτη η τεχνικη για να βγαζεις κερδος με αηδιαζει
Exoskeletor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Τι γινεται εδω το ξεσαλωμα των psfans? Και λιστα με 8.660 επιχειρημτα υπερ του ps3 να φτιαξει καποιο τρολ δεν εχει σημασια γιατι το 360 εχει 1 και βαρβατο GAMES! και οταν μιλαμε για μια κονσολα το μονο που μετραει ειναι τα games. Ολα τα υπολοιπα ερχονται δευτερα. Gears of War, Bioshock, Ninja Gaiden II, Mass Effect, Lost Planet, Forza 2, Halo 3, PGR, DOA, Dead Rising, Crackdown, Saints Row, Kameo, Viva Pinata, Blue Dragon, Lost Odysee απο τα exclusive μονο + την συντριπτικη πλειοψηφια των multiplatform σε καλυτερη εκδοση.. Ο λογος λοιπον αυτη την στιγμη για να παρεις PS3 ποιος ειναι ακριβως;;; Τα χαναλεμε σε κανα χρονο + οταν η ποιοτικη βιβλιοθηκη του PS3 θα εχει αυξηθει.. (και βαζω και το MGS μεσα) Υ.Γ. Το μονο σοβαρο επειχηρημα εναντιον του 360 ειναι τα RROD. αυτο ηταν οντως μεγαλη πατατα της MS μονο επειχηρημα δεν ειναι αυτο που λες γιατι το ποιο παιχνιδι ειναι καλο και ποιο οχι ειναι καθαρα υποκειμενικη αποφαση. τα multi ναι ειναι καλυτερα στο 360 αλλα ετσι και αλλιως κονσολα παιρνεις για τα exclusive της κυριως και οχι για αλλους λογους ασε που οι διαφορες δεν ειναι και εξωφρενικες, τη να το κανω εγω που παιζει καλυτερα τα περισσοτερα παιχνιδια αν δεν μου αρεσουν τα exclusive της και προτιμω τα αντιστοιχα του ps3?
klainmaingr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 360 + Games Xbox live Τιμή Φλασάρισμα - RROD Πληρωμή για live Πληρωμή για wireless Πληρωμή για τα πάντα Ps3 + Blu ray Upcoming games Free psn Free wi fi All included - Έλλειψη βαρβάτων τίτλων Άσπαστο... Blu ray (και να φλασαριστεί είναι ασύμφορο) Συνοπτικά... Αν σήμερα το ps3 ήταν 50 ευρώ πιο φθηνό και είχε 2-3 έστω υπερβαρβάτα exclusive το 360 θα έτρωγε βρούβες.. Καλώς η κακώς τα παραπάνω δεν ισχύουν οπότε σε θεωρητική βάση ένα arcade 360 είναι η καλύτερη λύση σήμερα... Το θέμα είναι οτι θα δώσεις ένα κάρο λεφτά για περιφερειακά και για το live αν θέλεις να έχει το "πλήρες" πακέτο... Οπότε στα λεφτά πάνω κάτω είμαστε στα ίδια (χωρίς να βάλω την περίπτωση του rrod) Απο την άλλη το 360 φλασάρεται ευκολότατα οπότε έχει ένα ακόμα + που και τα παραπάνω να ίσχυαν για το ps3 πάλι θα υπήρχε πρόβλημα... Εδώ έχει ένα τεράστιο άσσο το 360.. Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί βαράνε μλκεία στη sony και δεν "κυκλοφορούν" ένα software hack και δεν επισπεύδουν τα "μεγάλα" παιχνίδια... Μέχρι σήμερα πάντως όσον αφορά το gaming to 360 είναι κάποιες κλάσεις πιο πάνω.. Υπάρχει ακόμα console war?
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 http://kotaku.com/5012969/eight-days-and-getaway-3-no-longer-going-concerns
biscoto Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 You heard them folks - they have so many strong titles coming out that they can afford to just toss a couple into the rubbish bin to keep the games flowing δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 επισης, μιας και ειπες για κοστος, σε λιγο θα εχει διαφημiσεις ingame και στο ps3
privateer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Top 10: Worst PS3 Ports http://www.videogamer.com/features/article/05-06-2008-431.html
Udontneed2know Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Gears of War, Bioshock, Ninja Gaiden II, Mass Effect, Lost Planet, Forza 2, Halo 3, PGR, DOA, Dead Rising, Crackdown, Saints Row, Kameo, Viva Pinata, Blue Dragon, Lost Odysee απο τα exclusive μονο βγαλε τα συγκεκριμα 2 με bold απο την λιστα σου, και πολυ πιθανα σε λιγο καιρο και το Mass Effect.
anamenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 τι να τα κάνεις ρε Udontneed2know όταν πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να τα παίξεις... *θέλω να μου εξηγήσεις και εσυ τι συμβαίνει με αυτο το PS3 τελικά??? παιχνίδια που είναι port από το PS3 σε 360 τρέχουν μια χαρά αν όχι και καλύτερα, γιατί όμως δεν συμβαίνει το αντίθετο??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ 1080P ΚΑΙ 120FPS????
mihranalthaqafi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Εστω οταν τα επαιξα πριν απο 1 χρονο + ηταν exclusive.. Δεν ειναι αυτο ομως το θεμα.. Εγω προσωπικα την κονσολα 2 χρονια + την εχω λιωσει.. Τε λεφτα της τα εχει βγαλει και με το παραπανω.. Μπορει να το πει αυτο κατοχος PS3;; Γιατι τα περισσοτερα απ'οτι χερω πιανουν σκονη.. (ακομα) Δεκτον exoske αν δεν σου αρεσουν καλυτερα τα exclusive της μιας κονσολας παιρνεις την αλλη.. (που ειναι τα exclusive οεο; to 2009 θα δικαιολογει την αγορα του το PS3 με MGS, GranTurismo, Killzone + God of War..)
Udontneed2know Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 τι να τα κάνεις ρε Udontneed2know όταν πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να τα παίξεις... γιατι τα καλα παιχνιδια χανουν την αξια τους με το χρονο? ασε που αφου εγινε αυτη η κινηση οι συνεχειες τους μαλλον θα κυκλοφορησουν ταυτοχρονα. παιχνίδια που είναι port από το PS3 σε 360 τρέχουν μια χαρά αν όχι και καλύτερα, γιατί όμως δεν συμβαίνει το αντίθετο??? δεν ειμαι προγραματιστης για να ξερω. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ 1080P ΚΑΙ 120FPS???? 1080P παιχνιδια υπαρχουν, οσο για τα 120 fps ειναι μια καραμελα που δεν λεει να παλιωσει, καθως ηταν σχολιο του kutaragi οταν ακομα ηταν υπευθυνος, και αφορουσε την αναπαραγωγη video , καπου χαθηκε στην μεταφραση (οπως προσφατα σχολια του Kojima) και απο τοτε ακουμε συνεχεια την λανθασμενη μεταφραση, οριστε και η σωστη απο το αγγλοφωνο nikkei (στο ιαπωνικο ειχε δωσει την συνεντευξη) Kutaragi then picked video streaming frame rates as a high potential future technology. Compared to the current TVs' 50-60 fields per second and PCs' 72-90 frames per second (fps), the PS3 is expected to display images at higher frame rates like 120 fps, in line with future image interface specifications. http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20051028/110212/
anamenos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Εστω οταν τα επαιξα πριν απο 1 χρονο + ηταν exclusive.. Δεν ειναι αυτο ομως το θεμα.. Εγω προσωπικα την κονσολα 2 χρονια + την εχω λιωσει.. Τε λεφτα της τα εχει βγαλει και με το παραπανω.. Μπορει να το πει αυτο κατοχος PS3;; Γιατι τα περισσοτερα απ'οτι χερω πιανουν σκονη.. (ακομα) Δεκτον exoske αν δεν σου αρεσουν καλυτερα τα exclusive της μιας κονσολας παιρνεις την αλλη.. (που ειναι τα exclusive οεο; to 2009 θα δικαιολογει την αγορα του το PS3 με MGS, GranTurismo, Killzone + God of War..) βασικά θα παίξει ρόλο και ένα μεγάλο price cut, αν και εμένα δεν με βλέπω να παίρνω άλλη κονσόλα πριν το επόμενο XBOX... ρε Udontneed2know πάντως το hype πρέπει να σε έχει επηρεάσει πολύ...
ultralisk Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 άλλο ένα σημείο που υπερτερεί το PS3 έναντι του ΧΒΟΧ :lol: PlayStation 3: same power usage as five refridgerators ε CELL είναι αυτός...πως θα βγάλει τα 1080p, τα 120 FPS και το 4D
Προτεινόμενες αναρτήσεις