Apokleiros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ναι μεγάλε, μάθε να χρησιμοποιείς το google πριν ποστάρεις τα "μαργαριτάρια" σου. Το PS3 έχει πουλήσει 14 εκατομύρια. Θες να τα δούμε σε σύγκριση με το xbox ; Το xbox έχει βγεί ένα χρόνο νωρίτερα και μέσα σε αυτά τα 19 εκατομύρια βάλε πόσα καμμένα xbox τα έχουν παρατήσει/σπάσει/πυροβολίσει. Όσο για τα παιχνίδια που παίζεις εσύ στο xbox έχω ξαναπεί ότι όποιος έχει ένα μέσο pc για την εποχή, τα παιχνίδια του xbox τα παίζει για την πλάκα του, τα PS3 exclusives δεν πρόκειται να τα δεί όμως ποτέ. Άρα σε αυτή την περίπτωση μάντεψε ποιος είναι ο κερδισμένος (σκέψου καλά εε). ATOM δεν απαντω στις βλακειες που λες γιατι ειναι τοσες μαζεμενες που μου πειραζουν το στομαχι! Ποια 19.000.000.000 ρε κακομοιρη που χανεις σε λιγο την Ιαπωνια! Η διαφορα ςειναι 10.000.000 μεταξυ των κονσολων, και δεν περνας μπροστα που να χτυπας τα δυο σου κολομερια κατω!!!!:lol: Κατσε και παιξε τον snake 10 φορες να το εμπεδωσεις γιατι δεν εχεις κατι αλλο να κανεις! Στο μεταξυ το αστειο της υποθεσης ειναι οτι τα exclusive του ps3 πια ειναι τοσα λιγα που κανονικα κακομοιρακια δεν θα πρεπει να μιλατε! ΑτοM μην ξεχασεις παλικαρι μου να πατησεις το ps but και να κανεις ΑΑΑΑΑ τι ειναι αυτο!
atomsk Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 apokleire εσύ κοίτα να παίξεις κάνα παιχνίδι καλύτερα γιατί απο τo trolling έχεις ξεχάσει τι κονσόλα έχεις...αν έχεις.
Apokleiros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 apokleire εσύ κοίτα να παίξεις κάνα παιχνίδι καλύτερα γιατί απο τo trolling έχεις ξεχάσει τι κονσόλα έχεις...αν έχεις. Δεν ειμαι Exoskele εγω! Τα εχω ολα και τα κρινω ολα, και δεν κρινω κατι εαν δεν το εχω! Το ποιο ειναι τρολακι το εχουμε καταλαβει! Απλα το μυαλουδακι σας ειναι τοσο μικρο, Εδω ειμαι να πω τα κατα του ΧΒΟΧ και που τοσες φορες παλιοτερα τα εχω πει αλλα το χαλι με το Ps3 ρε φιλε δεν περιγραφεται! Ειναι για πολυ κραξιμο η εταιρια , και στο μεταξυ πια ο κοσμος το εχει παρει πρεφα μονο κατι προαβατα εμειναν!!!! Τα γνωστα τα ξερουμε δεν χρειαζονται αναφορες!
atomsk Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Σε μερικούς μήνες σε βλέπω και εσένα στο μαντρί apokleire ...μαζί με όλους του υπόλοιπους. Εδώ θα είμαστε. Μην λέτε λοιπόν μεγάλες κουβέντες εκτός βέβαια και αν σκέφτεστε να αλλάξετε accounts.
Apokleiros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Εγω αυτο που φοβαμαι ειναι οτι οι μηνες που λες θα γινουν χρονια και θα μεινεις με την χαρα στο χερι! Καταλαβες , ξερεις εσυ , χαρα!! you know better!!!!:lol:
atomsk Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Το MGS4 το έπαιξες δεν το έπαιξες ; Πες μου τώρα ότι δεν θα παίξεις και το resistance 2 όταν θα βγεί, ή το killzone 2 ή το little big planet η το FFXIII, ή το gow. Φίλε είσαι για τα πανηγύρια, απο την μια βρίζεις το PS3 και απο την άλλη τερματίζεις exclusive αυτού το οποίο επίσης έβριζες πριν κυκλοφορίσει. ΓΙα ψάρεμα και εσύ με τον Petran ...άντε καληνύχτα.
Apokleiros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Το MGS4 το έπαιξες δεν το έπαιξες ; Πες μου τώρα ότι δεν θα παίξεις και το resistance 2 όταν θα βγεί, ή το killzone 2 ή το little big planet η το FFXIII, ή το gow. Φίλε είσαι για τα πανηγύρια, απο την μια βρίζεις το PS3 και απο την άλλη τερματίζεις exclusive αυτού το οποίο επίσης έβριζες πριν κυκλοφορίσει. ΓΙα ψάρεμα και εσύ με τον Petran ...άντε καληνύχτα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ! :lol: Παιδια απο εδω και περα να του λεμε ΝΑΙ ΝΑΙ σε οτι λεει! :-D Ρε παιδια τι λεει το παλικαρι resistance 2! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΕΛΕΟΣ! ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ RESISTANCE 2 ΕΛΕΟΣ! ε ρε τιτλους που χανω! Περιμενω στο 360 παιχνιδαρες και τωρα μεχρι τα χριστουγεννα μιλαμε για τρελο γλεντι και θα περιμενω ρε κακομοιρη το 2010 που λεει η SONY! ΞΕΧΑΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ RESISTANCE TO NOEMBRIO!!!! ΦΙΛΕ Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Ελα Αλεκο εχουμε resistance !!!xaxaxaxa!!!
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Σε μερικούς μήνες σε βλέπω και εσένα στο μαντρί apokleire ...μαζί με όλους του υπόλοιπους. Εδώ θα είμαστε. Μην λέτε λοιπόν μεγάλες κουβέντες εκτός βέβαια και αν σκέφτεστε να αλλάξετε accounts. Ακριβώς αυτό λέγατε και πολλοί από εδώ για λίγο μετά τα χριστουγεννα. Το αποτέλεσμα ποιο ήτανε.... ίσως να λέτε θα δείτε το καλοκαίρι, θα δείτε τον αύγουστο και ούτω καθεξής. Μου φενεται κολλήσατε κι εσείς από το παράταση στη παράταση που σας έχει συνηθίσει η αγαπημένη σας εταιρία. Μα καλά δεν έχετε βαρεθεί να σας πηγαίνουν από παράταση σε παράταση παιχνίδια και το αντίστοιχο live του ps3.
Apokleiros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Βαρεθηκα να ακουω απο την sony, για υπερεπεξεργαστες, βαρεθηκα να ακουω οτι μονο εγω βλεπω το μελλον ενω οι αλλοι το παρελθον, βαρεθηκα να ακουω για εξοιμοιωση αισθηματων και αλλες τετοιες πιπες που μονο τα προβατα του ελληνικου ps3 τα χαβουν μαζι και εγω καποτε, βαρεθηκα να ακουω για τηλεκατευθυνση πυραυλων, βαρεθηκα να ακουω το καθε υπερκαταναλωτικο προβατο οτι πηρε δευτερο PS3 για να κανει το καλο στον κοσμο (folding)! Βαρεθηκα να ακουω για 1080π και 60 fps! Βαρεθηκα να ακουω για το home οτι ειναι κατι το υπερτατο, και εδω και ενα χρονο παει απο αναβολη σε αναβολη! Βαρεθηκα να ακουω για ακυρωσεις παιχνιδιων και για αναβολες επ αοριστο, βαρεθηκα να στελνω αιτησεις για να βρεθω με τα φιλαρακια μου, βαρεθηκα στο motostorm να περιμενω να ερθει η σειρα μου στο live chat, βαρεθηκα να περιμενω να ερθει το In game xmb, βαρεθηκα καθε Πεμπτη να κανω κηδεια σπιτι μου με τις συγκρισεις ομοιων τιτλων στο 360 και στο ps3 . Βαρεθηκα να πηγαινω στα VIDEO CLUB σαν το ζιτιανο και να παρακαλαω για blu ray! Tην κονσολα την πηρα το 2007 kai φυσικα ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και για αυτο την εστειλα!:lol::lol: Aυτο ειναι ενα απο τα παλια μου post, με ονομασια ΒΑΡΕΘΗΚΑ! ειναι η πραγματικοτητα παιδες! Λεω αυτο που εζησα με αυτην την κονσολα! Δυστιχως θα την θυμαμαι σαν ενα μεγαλο ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
Udontneed2know Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Τα αποτελέσματα είναι σημερινά. Τελικά είχαν δίκιο οτι μαμηθηκε σε πωλήσεις το ps3 έναντι του xbox360....:-) ποιο φολα site δεν ειχες να δωσεις? ειναι αυτο να σε ενημερωσω (αν δεν το ξερεις ηδη) που οταν ειχε ξεκινησει εδειχνε τον counter να ανεβαζει τα νουμερα real time, λες και το ειχαν συνδεσει online με ολες τις ταμειακες μηχανες που υπαρχουν, ποιο ψευτικα νουμερα απο το συγκεκριμενα δεν υπαρχουν, αλλωστε και το ονομα και μονο του site δεν σε παραπεμπει για τιποτε σοβαρο.
anamenos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 το site είναι λίγο άκυρο αλλά η αλήθεια είναι ότι το PS3 έχει πολλή δρόμο να διανύσει για να περάσει σε πωλήσεις το 360...
v0rtex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 τι σχέση έχουν οι πωλήσεις ρε παιδιά ? αφού η πλειοψηφία του κόσμου είναι ζώα έτσι και αλλιώς (ψηφίζουν δεξιά ας πούμε )
stathakis21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 τι σχέση έχουν οι πωλήσεις ρε παιδιά ? αφού η πλειοψηφία του κόσμου είναι ζώα έτσι και αλλιώς (ψηφίζουν δεξιά ας πούμε ) ακριβως αυτο...οτι και να τους πεις ντρουγρου εκει....το δικο τους...
Wolfidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 τι σχέση έχουν οι πωλήσεις ρε παιδιά ? αφού η πλειοψηφία του κόσμου είναι ζώα έτσι και αλλιώς (ψηφίζουν δεξιά ας πούμε ) Άρα, αναλογικά, και η πλειοψηφία στο insomnia, ζώα είναι!
Wolfidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δε το μάθατε ρε ? οταν ξεστραβωθούν οι προγραμματιστές και τιθασεύσουν την ωμή δύναμη του Cell θα κάνει real-time raytracing για την πλάκα του.. και φυσικά θα'χει dynamic ambient occlusion, real-time global illumination και κάνα ζουμερό subsurface scattering shader στους χαρακτήρες μεταξυ άλλων. Προς το παρόν, βέβαια, πασχίζουν να κάνουν να δουλέψει με antialiasing.... Που θα πάει? Θα γίνει και αυτό.... στα πλαίσια της προόδου πάντα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις