p3tran Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά είδα τυχαία αυτήν εδώ την είδηση http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=252549,λίγο παλιά βέβαια.Δεν την αναφέρω μόνο για το post που παράθεσα αλλά γενικώς.Μπορείτε να την σχολιάσετε; Δεν προσπαθώ να κάνω κάποια επίθεση στους Xboxάκιδες. ειναι ψευδης η ειδηση. - η sony λεει <<europe>> και εννοει τον κοσμο ολοκληρο εκτος αμερικης-ιαπωνιας, ενω η microsoft μονο τις χωρες της εοκ. - επισης η ms μιλαει για <<sold>> ενω η sony για <<shipped>> εχει δημοσιευθει στο Insomnia και το αρθρο που εξηγει τα πως και τα γιατι.
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ;2227338'']Αλλα οχι...εσείς κάθεστε μέσα στα σπίτια με τις κονσόλες... Τόσο μυαλό έχουμε και εμείς...
jowl_tnt Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ;2227338']Αγςράστε psp που είναι φοριτό και το παίρνεις όπου θέλεις και παίζεις!!Αλλα οχι...εσείς κάθεστε μέσα στα σπίτια με τις κονσόλες... Ενώ εσύ πας για καφέ και παίζεις PSP. Λογικότατο!
NiCK-FirEsToRm- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Για καφέ όχι αλλα το έχω μαζί μου σε περίπτοση που βαρεθώ οπουδίποτε κι'αν βρήσκομε!
deus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 οι καλύτερες φωτογραφικές είναι οι hasselblad με ψηφιακή πλάτη που εχουν καμια 20αρια χιλιαδες ευρώ Μετά ακολουθούν οι Canon, Νikon, leica, pentax, olympus klp klp ...η sony ειναι καπου στον πάτο. δεν διαφωνώ αλλά μιλάμε και σύγκριση σε αντίστοιχα μοντέλα σε χρήματα, καλορίζικη η d300 η nikon αυτή τη περίοδο είναι πιο μπροστά / ανά κατηγορία και περίοδο παίζουν canon & nikon για την κορυφή.
Narayan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 LOL :lol:[/quote ναι ειναι πολυ αστειο που αντι να πεις κατι ουσιοδες και καλα το ειδες αστειο ε????απλα δεν ηθελα να γραψω FULL HD TV & HDMI συνδεση...καλυτερα τωρα γελαστέ; Καλά μάθε πρώτα τι τηλεόραση αγόρασες και μετά πες μας για το πλεϊστέισιο
xatzis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Φαντάσου τα ονόματα απο τις κονσόλες στα ελληνικά!!! Playstation 3=ΠαιδικόςΣταθμός 3 XBOX360=XKOYTI360 PSP=ΠαδικόςΣταθμόςΦοριτός :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
MiltoZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ειναι ψευδης η ειδηση. - η sony λεει <<europe>> και εννοει τον κοσμο ολοκληρο εκτος αμερικης-ιαπωνιας, ενω η microsoft μονο τις χωρες της εοκ. - επισης η ms μιλαει για <<sold>> ενω η sony για <<shipped>> εχει δημοσιευθει στο Insomnia και το αρθρο που εξηγει τα πως και τα γιατι. Ακόμα και αλήθεια να ήταν έίναι παραπλανητικός ο τίτλος "To Playstation 3 ξεπέρασε το Xbox 360" καθώς δεν αναφέρει τίποτα στον τίτλο για Ευρώπη.
Belmont Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μία επισήμανση για το φίλο Udontneed2know: Έχω 26 ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ παιχνίδια για 360. Δεν έχω πειράξει την κονσόλα ούτε στο παρελθόν ούτε και σκοπεύω στο μέλλον. Όλες οι κονσόλες που είχα ήταν πάντα "καθαρές" και τα παιχνίδια στα κουτιά τους. Αυτά για να μη παρεξηγούμαστε. Όσο αναφορά τα υπόλοιπα που είπες, έχω να κάνω ένα σχόλιο για το Killzone 2. Το παιχνίδι φαίνεται όντως εντυπωσιακό αλλά δεν έχει καμία σχέση με το pre-rendered υλικό που έδειξαν στην E3. Εκείνο το βίντεο κάνει το Crysis να φαίνεται σαν tetris σε ασπρόμαυρη οθόνη gameboy. Οπότε άσ' το καλύτερα. Tην ποιότητα εκείνη θα την φτάσουν με το PS5 (αν τη φτάσουν πάλι). Ας δούμε πρώτα και το κανονικό παιχνίδι με πόσα frames θα τρέχει και μετά κρίνουμε. Όπως είπα όμως δεν έχει καμιά επαφή σε γραφικά με το pre-rendered.
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μα ρε παιδια και στα Σ-κ-α-τ-α δωσεις ονομα sony , θα δεις ουρες ολοκληρες να σχηματιζονται. Ε, κατι τετοιο εκανε και η sony τωρα, Εφτιαξε ενα σκατα μηχανημα (σε εισαγωγικα) και πουλαει ετσι επειδη ειναι μονο sony! Τουλαχιστον στην αρχη , τωρα το εχει φτιαξει καπως. Aυτο βλεπουμε απο τις τραγικες πωλησεις της κονσολας αφου και οι Ιαπωνες το εχουν κλασμενο! Ε καλά και εσύ τώρα, δεν είναι και έτσι τα πράγματα. Η κονσόλα είναι πάρα πολύ καλή.
Udontneed2know Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μία επισήμανση για το φίλο Udontneed2know: Έχω 26 ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ παιχνίδια για 360. Δεν έχω πειράξει την κονσόλα ούτε στο παρελθόν ούτε και σκοπεύω στο μέλλον. Όλες οι κονσόλες που είχα ήταν πάντα "καθαρές" και τα παιχνίδια στα κουτιά τους. Αυτά για να μη παρεξηγούμαστε. χαιρομαι που το διευκρινησες, γιατι αλλη αξια εχει οταν παιρνεις και στις 2 αυθεντικα παιχνιδια , και αλλο το να λες "το 360 ειναι καλυτερο γιατι εχω εκει 50 παιχνιδια (αντιγραμμενα) ενω στο ps3 μονο 2 (αυθεντικα)" Όσο αναφορά τα υπόλοιπα που είπες, έχω να κάνω ένα σχόλιο για το Killzone 2. Το παιχνίδι φαίνεται όντως εντυπωσιακό αλλά δεν έχει καμία σχέση με το pre-rendered υλικό που έδειξαν στην E3. Εκείνο το βίντεο κάνει το Crysis να φαίνεται σαν tetris σε ασπρόμαυρη οθόνη gameboy. Οπότε άσ' το καλύτερα. Tην ποιότητα εκείνη θα την φτάσουν με το PS5 (αν τη φτάσουν πάλι). Ας δούμε πρώτα και το κανονικό παιχνίδι με πόσα frames θα τρέχει και μετά κρίνουμε. Όπως είπα όμως δεν έχει καμιά επαφή σε γραφικά με το pre-rendered. διαφωνω μαζι σου, το παιχνιδι πιστευω οτι το φτασαν παρα πολυ κοντα στο target render, και σε δοκιμες που εχουν κανει πολλα sites λενε οτι τρεχει πολυ smooth. Τα Video που δίχνει στο MGS4 είναι Real Time έτσι? Είναι ότι καλύτερο έχω δει σε γραφικά πραγματικά! και βεβαια ειναι real time.
MiltoZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 διαφωνω μαζι σου, το παιχνιδι πιστευω οτι το φτασαν παρα πολυ κοντα στο target render, και σε δοκιμες που εχουν κανει πολλα sites λενε οτι τρεχει πολυ smooth. Εγώ πάντως στην θέση σου θα κράταγα και μία πισινή μετά από τόσες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Παρότι πιστεύω ότι το ps3 εξιλεώθηκε κατά κάποιο τρόπο με το mgs4 έχει να αποδείξει ακόμα αρκετά πράγματα.
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Παρότι πιστεύω ότι το ps3 εξιλεώθηκε κατά κάποιο τρόπο με το mgs4 έχει να αποδείξει ακόμα αρκετά πράγματα. Έτσι ακριβώς. +1
atomsk Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 άσε ρε apokleire .Τελικά εσύ είσαι αυτός που έφαγε τα μεγάλα λόγια της sony και επειδή μετάνιωσες για την αγορά σου, έχεις πάρει προσωπικά το θέμα και την λες σε όποιον έχει PS3. Πόσο χρονών είσαι ; 12 είπαμε ;
Apokleiros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 άσε ρε apokleire .Τελικά εσύ είσαι αυτός που έφαγε τα μεγάλα λόγια της sony και επειδή μετάνιωσες για την αγορά σου, έχεις πάρει προσωπικά το θέμα και την λες σε όποιον έχει PS3. Πόσο χρονών είσαι ; 12 είπαμε ; Ναι ρε στην ηλικια σου ειμαι , ποσο ειπαμε 12!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις