Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαφωνω μαζι σου, το παιχνιδι πιστευω οτι το φτασαν παρα πολυ κοντα στο target render, και σε δοκιμες που εχουν κανει πολλα sites λενε οτι τρεχει πολυ smooth.

Μη φας, εχουμε γλαρο!!

:-D

και απο ποτε το καταφορο ψεμα το λεμε <<target render>>? E?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι ρε στην ηλικια σου ειμαι , ποσο ειπαμε 12!:lol::lol:

Eχει που έχει καύσωνα, διαβάζουμε και τέτοια ποστς και λιώνουμε τελείως!

Πάντως apokleire, και εγώ νομίζω πως σε έχει χαλάσει η απώλεια χρημάτων μεταξύ της αρχικής αγοράς σου για το PS3 και της εν συνεχεία απαξίωσής του.Οκ, δεκτό, αλλά θολώνει σε μεγάλο βαθμό την κρίση σου.

Δημοσ.
Eχει που έχει καύσωνα, διαβάζουμε και τέτοια ποστς και λιώνουμε τελείως!

Πάντως apokleire, και εγώ νομίζω πως σε έχει χαλάσει η απώλεια χρημάτων μεταξύ της αρχικής αγοράς σου για το PS3 και της εν συνεχεία απαξίωσής του.Οκ, δεκτό, αλλά θολώνει σε μεγάλο βαθμό την κρίση σου.

εγω νομιζω οτι ο spown ξενερωσε οταν τελικα συνηδειτοποιησε οτι η sony <<τον δουλευε>>.

ποσα λεφτα να εχασε δηλαδη? ασε που ητανε γνωστο και χιλιοειπωμενο εδω μεσα ΚΑΘΕ φορα που επροκειτο να πεσει η τιμη...

Δημοσ.
εγω νομιζω οτι ο spown ξενερωσε οταν τελικα συνηδειτοποιησε οτι η sony <<τον δουλευε>>.

ποσα λεφτα να εχασε δηλαδη? ασε που ητανε γνωστο και χιλιοειπωμενο εδω μεσα ΚΑΘΕ φορα που επροκειτο να πεσει η τιμη...

Σπουδαζω οικονομικα, ακομη και τωρα σκεφτομαι την πατατοαγορα που εκανα, μου κοστισαν 900 ευρω οι HD ΠΙΠΕΣ της SONY, ολα αυτα που ειχα παρει και το πουλησα το πακετο κονσολα+παιχνιδια+δονουμενα χειριστηρια+headshet bluetooth= 600 ευρω μετα απο 8 μηνες! Εχασα 300 ευρω! Ακομη τα κλαιω!

Το εχω πει οτι το 2007 εκανα δυο κινησεις, μια σωστη και μια πατατα κινηση. Λοιπον κινηση πατατα ηταν που αγορασα το PS3 και κινηση ΣΩΣΤΗ που την πουλησα και πηρα 600 ευρω πισω!

Καθως μεχρι τωρα δικαιονομαι για την κινηση που εκανα, αφου το mgs4 το τερματησα με polaki, και να μην το επαιζα δεν θα γινοταν και τιποτα γιατι δεν ειμαι fan του snake, μονο to mgs 1 εχω τερματησει!

Ρε παιδια εχω ενα φιλο εχει ps3 , και με ρωταει που θα βρει BLU RAY ταινιες για νοικιασμα στο Γαλατσι ολα τα βιντεο κλαμπ εχουν πολυ λιγα και παλια |(seven και σε αλλα μου πηγε) , Τωρα ρωταω εκτος απο Ραφηνα που γινεται χαμος απο BLU RAY που αλλου κοντα Αθηνα μπορει να βρει το παλικαρι!

Οσο για το KILLZONE σε εικονες postcard ναι φαινεται το ιδιο με το CGI video! Μεγαλο προβλημα μεχρι τωρα του KILLZONE 2 δεν ειναι τα γραφικα P3tran αλλα το artificial inteligence που πραγματικα ειναι σαν ντουβαρια ορθια επι σφαγη οι κακοι χαρακτηρες! Θελει πολυ δουλεια ακομη το παιχνιδι για να γινει ετσι οπως πρεπει για να βγει στην αγορα!

Δημοσ.
Εγώ πάντως στην θέση σου θα κράταγα και μία πισινή μετά από τόσες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

συγκρινω πραγματα που εχουμε δει, target render , με real time gameplay (και σε alpha μορφη κιολας)

Μη φας, εχουμε γλαρο!!

και απο ποτε το καταφορο ψεμα το λεμε <<target render>>? E?

Keep on trolling.

Δημοσ.

Η δικια μου αληθεια ειναι παιδες και δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω οτι εαν ειχα ακουσει τον φιλο P3TRAN και περιμενα λιγο για να δω τι θα γινει με την κονσολα και δεν ετρεχα σαν Προβατο θα ημουν πλουσιοτερος κατα 300 ευρω και επισης θα ειχα γλιτωσει και ολη αυτην την στεναχωρια που περναγα κανωντας καθε Πεμπτη Κηδεια Σπιτι μου! Θα μεινει στην Ιστορια του ps3 η Πεμπτη της ΚΗΔΕΙΑΣ!:-D

Δημοσ.
συγκρινω πραγματα που εχουμε δει, target render , με real time gameplay (και σε alpha μορφη κιολας)

Keep on trolling.

Εσυ κανε KEEP ON FOLDING!:lol:

Δημοσ.

Nαι και δεν καταλαβα τι θες να πεις με αυτο, το νεο τουμπανο pc μου δοκιμαζα και επειδη ανεβαζα αρχεια σε server και ηθελε ωρα και καθονταν τσαμπα ειπα να σας ανεβασω λιγο και να δω και τι ψαρια πιανει σε σχεση με το Ps3!

Eσυ εισαι το νουμερο 1!!!! Ανετα σε εχω παντως, foldaro για ολους σας αμα γουσταρω!!!:lol:Δεν παιρνεις καμια αδεια , σταξε μου και ενα 100αρικο ο καθενας σας και σας φερνω πρωτια!:lol::lol:Μην εχετε και τις τοστιερες καλοκαιριατικα ανοιχτες:lol::lol::lol:!

Στο σπιτι μου εχω 4ερα PC και τα 2 quad και αλλα 2 με 8400 , λοιπον στο ενα εχω gtx 260 (αδερφος), στο αλλο 2x4870(δικο μου) και στο αλλα 2 απο μια 8800 gt(γονεις ο καθενας το δικο του) ! Ανετα κανω τους ποντους του tasioskis σε μια μερα!:lol:

Δημοσ.
Nαι και δεν καταλαβα τι θες να πεις με αυτο, το νεο τουμπανο pc μου δοκιμαζα και επειδη ανεβαζα αρχεια σε server και ηθελε ωρα και καθονταν τσαμπα ειπα να σας ανεβασω λιγο και να δω και τι ψαρια πιανει σε σχεση με το Ps3!

Μετα απο τοσο κραξιμο που εχεις ριξει για το folding, σε βρισκουμε να κανεις αυτο που τοσο κοροιδευες, και μαλιστα στην ομαδα του forum στο οποιο εχεις γινει μονιμα ban, μηπως να σε εβλεπε κανενας γιατρος? η μηπως πηρες και παλι ps3 για να παιξεις MGS4, αλλα φοβασαι να το πεις μην σε κραξουν ολοι εδω μεσα?

Eσυ εισαι το νουμερο 1

πολυ θα το ηθελα....

foldaro για ολους σας αμα γουσταρω!!!

ε καντο λοιπον.... αν μπορεις....

Ανετα κανω τους ποντους του tasioskis σε μια μερα!:lol:

χαχαχα πολυ θα ηθελα να το δω αυτο, αντε λοιπον τι καθεσαι, καντο.

Δημοσ.
Μετα απο τοσο κραξιμο που εχεις ριξει για το folding, σε βρισκουμε να κανεις αυτο που τοσο κοροιδευες, και μαλιστα στην ομαδα του forum στο οποιο εχεις γινει μονιμα ban, μηπως να σε εβλεπε κανενας γιατρος? η μηπως πηρες και παλι ps3 για να παιξεις MGS4, αλλα φοβασαι να το πεις μην σε κραξουν ολοι εδω μεσα?

πολυ θα το ηθελα....

ε καντο λοιπον.... αν μπορεις....

χαχαχα πολυ θα ηθελα να το δω αυτο, αντε λοιπον τι καθεσαι, καντο.

Απλα γουσταρα να δημιουργισω θεμα, αφου οταν εκανα το folding περιμενα να δω εαν θα με παρουν πρεφα, και δεν περασε μια ωρα μιλαγατε για εμενα στο ακατανομαστο site ! Γουσταρω! Αντε μην παω στην 604 ομαδα και foldaro και δεν δειτε αλλη θεση περα απο την 605! :lol::lol: Οσο για το FOLDING ειναι η μεγαλυτερη κοροιδια του κοσμου! Κανουμε το καλο , σπαταλωντας τσαμπα ρευμα και επιβαρινωντας τον πλανητη!

και βασικα το 75+% των ποντων μου εγιναν κατα λαθος γιατι το ριμαδι ξεκιναει με την εκινηση των windows και δεν το ειχα παρει πρεφα!

:devil:

Παντως το Ps3 μπροστα στο Pcaki μου στο θεμα folding ειναι σαν να συγκρινεις 500αρακι fiat με BUGATI VEYRON!

Εγω μπορω να το κανω αλλα δεν βλεπω τα 100αρικα να πεφτουν! Δεν ειμαι φιλανθρωπικο ιδρυμα!

Δημοσ.

Udontneed2know... για να καταλάβω καλά: Βλέπεις ότι τα τωρινά γραφικά του killzone 2 βρίσκονται πολύ κοντά στο ψέμα του 2005? Πόσο καιρό έχεις να δεις το παλιό βίντεο??? Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι τελικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά... στο τέλος πεθαίνει. Δεν το περίμενα η Guirilla να είναι ικανή να κάνει πλύση εγκεφάλου σε βαθμό που να μην πιστεύουμε ούτε στα μάτια μας, μωρέ μπράβο εξέλιξη...

Όσο αφορά για το "smooth" του πράγματος, στη θέση σου δεν θα είμουν τόσο σίγουρος. Οι τύποι της Guirilla για να πάνε το παιχνίδι αναβολή σε αναβολή σημαίνει μόνο ένα πράγμα: τα βρήκαν σκούρα με το hardware του PS3 και προσπαθούν απεγνωσμένα να ξελασπώσουν. (γνώμη μου) Έτσι έγινε και με το Haze αν θυμάσαι.;)

Τέλος θες να μας πείσεις ότι αυτό

post-90151-129062970627_thumb.jpg

Είναι κοντά σε αυτό ε?

post-90151-129062970647_thumb.jpg

Για ξανασκέψου το καλύτερα....

Δημοσ.
Udontneed2know... για να καταλάβω καλά: Βλέπεις ότι τα τωρινά γραφικά του killzone 2 βρίσκονται πολύ κοντά στο ψέμα του 2005?

ναι, και παρε και περισσοτερες εικονες για συγκριση

KillZone2compa.jpg

Οι τύποι της Guirilla για να πάνε το παιχνίδι αναβολή σε αναβολή σημαίνει μόνο ένα πράγμα: τα βρήκαν σκούρα με το hardware του PS3 και προσπαθούν απεγνωσμένα να ξελασπώσουν. (γνώμη μου)

Δηλαδη την επισημη εκδοχη, οτι το πηγαν αρχες 2009 για να μην πεσει μαζι με αλλα πρωτοκλασσατα FPS (Resistance 2, Bioshock, COD 5) δεν την βρισκεις λογικη?

Δημοσ.
ναι, και παρε και περισσοτερες εικονες για συγκριση

KillZone2compa.jpg

Δηλαδη την επισημη εκδοχη, οτι το πηγαν αρχες 2009 για να μην πεσει μαζι με αλλα πρωτοκλασσατα FPS (Resistance 2, Bioshock, COD 5) δεν την βρισκεις λογικη?

Μαλλον να αποφυγουν το GEARS 2 και πηγαν για 2009 !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...