Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Καθαρά από άποψης gaming και για τον ΙΔΙΟ τίτλο παιχνιδιού, σε ποιά από τις δύο κονσόλες ένα παιχνίδι είναι καλύτερο; Π.χ. τα NBA 2K8, ΝΒΑ Live 08, είναι καλύτερα σε PS3 ή XBOX360;;;

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπό άποψης gameplay τα παιχνίδια είναι ίδια. Εξαίρεση κάποιες exclusive προσθήκες ανάλογα με τις εκδόσεις, όπως πχ στο Soul Calibur 4 που το 360 έχει τον Yoda και το PS3 τον Darth Vader:-)

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους!

Καθαρά από άποψης gaming και για τον ΙΔΙΟ τίτλο παιχνιδιού, σε ποιά από τις δύο κονσόλες ένα παιχνίδι είναι καλύτερο; Π.χ. τα NBA 2K8, ΝΒΑ Live 08, είναι καλύτερα σε PS3 ή XBOX360;;;

Από το Metacritic:

NBA Live 08 PS3: 73

NBA Live 08 X-Box 360: 73

NBA 2K8 X-Box 360: 81

NBA 2K8 PS3: 81

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους!

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=88461&page=1

Κάνει σύγκριση των δυο εκδόσεων.

Δημοσ.

Ένα φίλος μου πήγε να πάρει το XBOX 360 ELITE και του είπαν, να πάρει το SYSTEM με τον 60αρη σκληρό γιατί το ELITE είχε βγάλει προβλήματα. Εγώ από κονσόλες δε γνωρίζω τίποτα. Βλέπω πως έχετε αρκετές γνώσεις. Τελικά τι να κάνει ο φίλος μου; Ποιο από τα δύο να επιλέξει. Μόνον για XBOX σκέφτεται και ειδικά ανάμεσα σε αυτές τις δύο εκδόσεις, αλλά δεν ξέρει τι τελικά παίζει με την ELITE έκδοση.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Ένα φίλος μου πήγε να πάρει το XBOX 360 ELITE και του είπαν, να πάρει το SYSTEM με τον 60αρη σκληρό γιατί το ELITE είχε βγάλει προβλήματα. Εγώ από κονσόλες δε γνωρίζω τίποτα. Βλέπω πως έχετε αρκετές γνώσεις. Τελικά τι να κάνει ο φίλος μου; Ποιο από τα δύο να επιλέξει. Μόνον για XBOX σκέφτεται και ειδικά ανάμεσα σε αυτές τις δύο εκδόσεις, αλλά δεν ξέρει τι τελικά παίζει με την ELITE έκδοση.

Ευχαριστώ

Αυτή τη στιγμή, όλα τα 360 έχουν το ίδιο hardware.

To μόνο που αλλάζει στις διάφορες εκδόσεις είναι τα περιφεριακά και το χρώμα.

Ας πάρει λοιπόν όποια έκδοση έχει τα περιφεριακά που χρειάζεται ο φίλος σου.

Η διαφορά Premium με Elite είναι ο σκληρός και ένα HDMI που περιέχει το Elite.

Και το χρώμα βέβαια:

Elite> νίκελ tray, μαύρη κονσόλα

Premium> νίκελ tray, άσπρη κονσόλα

Arcade> άσπρο tray, άσπρη κονσόλα

Δημοσ.

Ευχαριστώ

μπούρδες του έλεγαν...το ίδιο ακριβώς πράγμα είναι αφού και οι 2 έχουν τον Falcon επεξεργαστή που έχει περιορίσει τα αρχικά προβλήματα κατά πολύ

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Το 60άρι (Premium) είναι πιο καινούριο μοντέλο και ως τέτοιο λογικά έχει λιγότερες πιθανότητες για προβλήματα. Πάντως δεν ισχύει ότι το Elite είναι το πιο προβληματικό, η κατάσταση είναι λίγο λαχείο (3 στους 4 κερδίζουν just kidding :-D).

Νομίζω ότι μόνο και μόνο λόγω τιμής το Premium είναι πολύ καλύτερη αγορά από το Elite, ειδικά τώρα πια που έχει και επαρκή αποθηκευτικό χώρο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ

Του είπαν να πάρει το Pro (system) που βγήκε πρόσφατα. Δεν βγάζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα τα elite εφόσον έχουν 65nm CPU. Λογικά τα καινούργια θα είναι ακόμα πιο αξιόπιστα. Δες εδώ

Από εκεί και πέρα ο 120gb σκληρός φαινόταν περιττός μέχρι πρόσφατα και ο 60gb θα ήταν υπεραρκετός μέχρι που σου έδωσαν την επιλογή να κάνεις install τα παιχνίδια. Ο 120άρης θα μπορούσε να είναι χρήσιμος αν θες να έχεις πολλά παιχνίδια εγκατεστημένα και επιπλέον το elite έχει και καλώδιο hdmi που στο άλλο πρέπει αν το πάρεις extra. Δεν ξέρω και τι διαφορά έχουν στην τιμή.

Κι εγώ μάλλον θα πήγαινα για τον 60ρη, αφού όσο να 'ναι είναι και πιο τελευταίο μοντέλο.

edit: Αν σας κρασάρει άμα πατήσετε το λινκ όπως μου κάνει εμένα το άρθρο είναι το http://www.engadget.com/2008/08/07/60gb-xbox-360-has-minor-heat-releated-changes-no-need-to-worry/ Αν πάω χωρίς να πατήσω το λινκ δεν έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! Οπότε η επιλογή θα είναι η έκδοση Premium. Κάπου είχα δει για τα Watts, να μην πάρει κάποιος αυτό που βγαίνει με τα 203w. Δε θυμάμαι αν είναι για το Elite ή Premium. Επίσης ποιον μου προτείνετε σαν έξτρα ανεμιστήρα που να "κουμπώνει" στο XBOX;

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...