Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χμμ, τελικά teofross το πούλησες το jasper ή σου χάλασε?

Φιλε μου ,οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ ,αλλα μαλλον δεν το διαβασες, μου εβγαλε βλαβη στην 1η εβδομαδα και μου το αντικατεστησαν απο εκει που το πηρα με αλλο καινουργιο jasper , το οποιο με το που το πηρα ,χωρις να εχει βγαλει κατι ,20 μερες το κρατησα ,το ειχα βαλει αγγελεια, μεχρι που βρεθηκε αγοραστης και το εδωσα.Μετα απο 4 χαλασμενες 360 δεν υπηρχε περιπτωση με τετοια απιστευτη ξενερα να ξαναασχοληθω με την ms.Ασχολουμε πλεον μονο με ps3.Τωρα αν αρχισει και τεζαρει κιαυτο...:rolleyes: ,ε θα τοριξω στο ψαρεμα:lol:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απόκλειρε να πας να το αγοράσεις για να βγάλεις το σκασμό επιτέλους.Αλλά όπως είπαμε όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Δημοσ.

Και το ξαναλέω,όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Ότι μου έταξε ο Kojima μου παρέδωσε,επειδή δεν γνωρίζεις τον Kojima δεν πρέπει να μιλάς γι αυτόν.Συνοπτικά αυτοαποκαλείται θεός μέσα στα παιχνίδια του και πάντα θέλει κάτι καλύτερο ή τουλάχιστον έτσι λέει για να προκαλεί εντυπώσεις.Το MGS4 αγγίζει την τελειότητα και φυσικά είναι HD γιατί όταν ένας τίτλος στην κονσόλα που αγόρασα εχει πάνω το λογότυπο HD ξέρω ότι αυτό που θα πάρω είναι HD.Χώνεψέ το.Τουλάχιστον εγώ είμαι συνειδητοποιημένος καταναλωτής και ξέρω τι αγοράζω και αγόρασα το PS3 γιατί έτσι μου αρέσει...

ΥΓ. Θα σταματήσω να απαντώ στις χαζομάρες σου για μια ακόμη φορά γιατί δεν θα μας βγάλει πουθενά.

Δημοσ.
Την ίδια εντύπωση είχαμε και εμείς μέχρι που είδαμε αυτό

Αγαπητέ πελάτη,

Η εμπορική εγγύηση του προϊόντος που έχει αγοραστεί από την Ελλάδα,

αυτή τη στιγμή, είναι ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ και η διάρκεια αυτής όπως και οι όροι

που την διέπουν παρέχονται στον καταναλωτή κατά την αγορά του προϊόντος

γραπτώς, όπως ορίζει η Ελληνική νομοθεσία. Επίσης βρίσκονται διαθέσιμες

στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.sony.gr .

Η Ευρωπαϊκή Οδηγία 1999/44/ΕΚ καθορίζει σε δύο χρόνια το χρονικό

διάστημα της νομικής εγγύησης, δηλαδή το διάστημα κατά το οποίο ο

επαγγελματίας πωλητής ευθύνεται απέναντι στον καταναλωτή για κάθε 'μη συμμόρφωση

των εμπορευμάτων του προς τη σύμβαση πώλησης'. Επειδή η Οδηγία αυτή έχει

φέρει σύγχυση σε όλες τις χώρες της ΕΕ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

επανεξετάζει την κοινοτική νομοθεσία ώστε να είναι πιο σαφής και ξεκάθαρη για

όλους.

Για αυτό το λόγο από όσο ξέρουμε και εμείς διετή εγγυηση έχουν οι

Γερμανία Αυστρία Τσεχία Πορτογαλία και Ιταλία και όχι όλες οι χώρες της

Ευρώπης.

Στη διάθεση για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Kotsifakis Dimitrios

C.I.C. Administrator / C.I.C. Dept

SONY Hellas S.A.

1 Vas. Sofias Str, Marousi, 151 24

Athens, Greece

Το πλήρες "καυτό" θέμα θα το βρείτε εδώ http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2478

Ακριβώς αλλά εδώ είναι ΟΥΓΚ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΓΚ.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Δημοσ.

Καλως τα ματια μας τα 2! μετα τα 3 απανωτα τουμπεκι που εφαγες κ δεν απαντησες, ξαναρθες?? Για come to daddy..:-D

Ρε gherudos, τι καθεσαι κ ασχολεισαι με ανθρωπους που..δεν το εχουν! Προφανως για να το αγαπανε τοοοσο πολυ θα το χρησιμοποιουν κ ως κατι αλλο.. θα βαζουν το αποτετοιο τους στην gpu, κ θα καιγεται απ την υπερβολικη λίμπιντο!

Τι αλλο να σκεφτω, τοση στραβομαρα κ θιξιμο του εγωισμου, αλλα ουσιαστικα του ναρκισσισμου δεν εχω ξαναδει! Ειλικρινα δλδ.

Τα αλογα με τις παρωπιδες τους τουλαχιστον βλεπουν στα 10 μετρα.. μερικοι αλλοι.. σκοταδι!

Αν ξεραν τι εχεις προσφερει στην Ελληνικη κοινοτητα του Psp, κ οτι εισαι σοβαρος gamer σε sony κονσολες κ μη, εδω κ ποσα χρονια, δεν θα σε λεγανε fanboy!

Αλλα βλεπεις, τοσο ασχετοι (ή σχετικοι για τους εαυτους τους) ειναι μερικοι εδω μεσα.. ονοματα δε λεμε, περηφανιες δε θιγουμε!

ΥΓ1 Ασφαλως κ αναφερομαι σε ενα ατομο, με διπλη προσωπικοτητα κ ισως κ στο προσεχες μελλον τριπλη!! :devil:

Δεν θελω με αυτο το post να θιξω τους υπολοιπους,διοτι εχετε μια Α κ σεβαστη γνωμη, κ οχι ενα notepad..

YΓ2 Κ μεταξυ μας gherude, τι ξερουμε εμεις που το χουμε παιξει το 4, κ ολα τα προηγουμενα? που χουμε διαβασει (σχεδον) καθε συνεντευξη του kojima? Τιποτα!

Ενα αρθο διαβασε ο darkhero κ οπως ειδες σχηματισε γνωμη για τον kojima προσωπικα, δηλ. που κ να τον εβλεπε απο κοντα θα λεγε οτι ειχαν κ ολοκληρωμενες σχεσεις..

Επειτα, διχως να το παιξει κ βασιζομενος σε βιντεο χειροτερων του στο youtube, εβγαλε συμπερασμα για το gamma, την αναλυση, την ποιοτητα του παιχνιδιου, ακομη κ το ποσες ωρες gameplay ειναι! Αστα ρε, μας βουλωσε!:lol::lol:

Δημοσ.
Το MGS4 για μενα δεν ειναι παιχνιδι ειναι επος!

απο διάρκεια πως είναι? Γιατί σκέφτομαι αντι να πάω να πάρω κινιτο καινούριο να παρω ps3 με αυτο.

Δημοσ.
της εβδομάδας παιχνίδι δηλαδή.... :mad:

Χμ...της ημέρας μάλλον.. 10-11ώρες παιχνίδι και με το ρυθμό του gow2 φεύγει και δεν το καταλαβαίνεις. :rolleyes:

Δημοσ.

gherudos, darklordvader μην κατηγορείτε άλλους για έλλειψη αντικειμενικότητας (ντάξει ο DarkHero μπορεί να το άξιζε) όταν εσείς δεν είστε τέρατα αντικειμενικότητας. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό από το 100% των σχολίων σας που είναι υπερ του ps3. Συνεπώς τι λέτε στον DarkHero? Ίδια μυαλά έχετε απλά ειστε σε απέναντι όχθες. Εγώ σαφώς και παραδέχομαι ότι το MGS4 είναι πολύ καλό παιχνίδι αν και δεν είναι στα γουστα μου τέτοια παιχνίδια. Αλλά το MGS4 έχει βγεί, παίχτηκε, τελείωσε το νταβαντούρι κύριοι σταματήστε να φέρνετε κάθε συζήτηση προς τα εκεί γιατί guess what? Μόνο ένα παιχνίδι είναι και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

"Το MGS4 αγγίζει την τελειότητα και φυσικά είναι HD γιατί όταν ένας τίτλος στην κονσόλα που αγόρασα εχει πάνω το λογότυπο HD ξέρω ότι αυτό που θα πάρω είναι HD"

Καραlol δηλαδή Τόκος speaking!!! Ειλικρινά Gherudos θέλεις λίστα από παιχνίδια που είχαν το HD και δεν ήταν HD 4d και άλλες λοιπές μπαρούφες?

Δημοσ.

Εχει πολλα να ξεκλειδωσεις ομως και μπορεις να το παιξεις ξανα αρκετες φορες, και εχει και το online mode που δεν λεει και πολυ για μενα αλλα το εχει...

Δημοσ.
gherudos, darklordvader μην κατηγορείτε άλλους για έλλειψη αντικειμενικότητας (ντάξει ο DarkHero μπορεί να το άξιζε) όταν εσείς δεν είστε τέρατα αντικειμενικότητας. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό από το 100% των σχολίων σας που είναι υπερ του ps3. Συνεπώς τι λέτε στον DarkHero? Ίδια μυαλά έχετε απλά ειστε σε απέναντι όχθες. Εγώ σαφώς και παραδέχομαι ότι το MGS4 είναι πολύ καλό παιχνίδι αν και δεν είναι στα γουστα μου τέτοια παιχνίδια. Αλλά το MGS4 έχει βγεί, παίχτηκε, τελείωσε το νταβαντούρι κύριοι σταματήστε να φέρνετε κάθε συζήτηση προς τα εκεί γιατί guess what? Μόνο ένα παιχνίδι είναι και ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

"Το MGS4 αγγίζει την τελειότητα και φυσικά είναι HD γιατί όταν ένας τίτλος στην κονσόλα που αγόρασα εχει πάνω το λογότυπο HD ξέρω ότι αυτό που θα πάρω είναι HD"

Καραlol δηλαδή Τόκος speaking!!! Ειλικρινά Gherudos θέλεις λίστα από παιχνίδια που είχαν το HD και δεν ήταν HD 4d και άλλες λοιπές μπαρούφες?

Aστους να λενε αγορι μου εχουν παγιδευτει στη δυνη του HYPE της SONY!:-D

Moυ αρεσει που τα θυμουνται ολα τα παλικαρια, αλλα μονο αυτα που τους συμφερει τελικα....:-D

Το Mgs4 ειναι παιχνιδι σαββατοκυριακου.....τωρα κοιτα εαν το παιξεις σαν το gherudo easy->normal-> hard->very hard τοτε θα παρει μια εβδομαδα να το βγαλεις....

Gherudo πες μου παιχνιδια που εχεις τερματησει στο ps3

Απαντηση 1) Mgs4 easy

2) Mgs4 normal

3)Mgs4 hard

4) Mgs4 very hard

Kai επισης πρεπει να εισαι και ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο που βρηκε το ΑΘΛΙΟ online του διασκεδαστικο....

Για εμενα το απολυτο παιχνιδι ειναι να το παιζω 2 χρονια συνεχομενα ολο τρελα, ενα ειναι to gears of war!

Δημοσ.

Διαφορετικά παιχνίδια. To gears έχει co-op, horde και multi που ασχολείται πολύς κόσμος. Το πρώτο gears παιζόταν πολύ ακόμα και μέχρι να βγει το δεύτερο, δηλαδή 2 χρόνια. Οπότε try again.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...