Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εκτος του οτι ειναι πολυ λιγα τα παιχνιδια του ps3 στην λιστα ειναι και τυχαιο οτι οι ιδιοι ακριβως τιτλοι ειναι καλυτεροι στο 360 απο οτι στο ps3 με μεγαλη διαφορα κιολας?????

http://www.gamerankings.com/itemrankings/simpleratings.asp

Μη νομίζεις δεν είναι και τεράστιες διαφορές.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εκτος του οτι ειναι πολυ λιγα τα παιχνιδια του ps3 στην λιστα ειναι και τυχαιο οτι οι ιδιοι ακριβως τιτλοι ειναι καλυτεροι στο 360 απο οτι στο ps3 με μεγαλη διαφορα κιολας?????

http://www.gamerankings.com/itemrankings/simpleratings.asp

Μιλαs για μια κονσολα που κυκλοφορησε στην ευρωπη το 2007.. θα δουμε πολλα ακομα καλα παιχνιδια στο PS3. εκει που εχασε πραγματικα ειναι οι αποκλειστικοτητεs {GTA4,DMC4..FF13} και οχι στην ποσοτητα των παιχνιδιων. και για τιs αποκλειστικοτητεs του XBOX360{Gears of War,fable} σκοπευω να παρω το Elite τον Μαρτιο :-)

Δημοσ.
Μιλαs για μια κονσολα που κυκλοφορησε στην ευρωπη το 2007.. θα δουμε πολλα ακομα καλα παιχνιδια στο PS3. εκει που εχασε πραγματικα ειναι οι αποκλειστικοτητεs {GTA4,DMC4..FF13} και οχι στην ποσοτητα των παιχνιδιων. και για τιs αποκλειστικοτητεs του XBOX360{Gears of War,fable} σκοπευω να παρω το Elite τον Μαρτιο :-)

Το ότι θα δεις καλά παιχνίδια για το PS3 είναι σίγουρο το πολλά παίζεται... Και τις αποκλειστικότητες τις έχασε γιατι βγήκε ένα χρονο μετα το XBOX και μέχρι να βγεί, το XBOX είχε μεγάλο user base και αυξημένα ποσοστά attach rate γεγονός που έκανε τους devs να σκεφτούν την τσέπη τους. Και μια που λέμε για τσέπη τι νομίζετε ότι θα γίνει τώρα που στην οικονομική κρίση οι devs πιέζονται για χρήμα?(εντάξει η βιομηχανία έχει αντοχές στην κρίση αλλά η πίεση υπάρχει) Εγώ πιστεύω ότι τα exclusives για το PS3 δεν θα αυξηθούν αλλά πιθανώς να γίνουν ακόμα περισσότερα multiplatform γιατί καλό είναι να παίζεις σε διπλό ταμπλό και να απευθύνεσαι σε 25 εκατομύρια χρήστες.

***Πρόκειται για δική μου εκτίμηση και δεν λέω ότι τα ξέρω όλα***

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
καπου εκανες λαθος σε αυτο που παρεθεσες

bioshock xbox360 15o bioshock ps3 37o

call4 xbox360 35o call4 ps3 44o

και αν κοιταξεις θα δεις κιαλλα ποιο ειναι το λαθος?????

ναι συμφωνω οτι δεν ειναι τεραστιες οι διαφορες αλλα βαση δυνατοτήτων του ps3 που λενε και τιμης δεν θα επρεπε να ειναι αναποδα δηλ στα ιδια παιχνιδια μεταξυ των δυο του ps3 δεν θα επρεπε να καλυτερα απο το xbox?????

Επεξ/σία από tasoskont
Δημοσ.
bioshock xbox360 15o bioshock ps3 37o

call4 xbox360 35o call4 ps3 44o

και αν κοιταξεις θα δεις κιαλλα ποιο ειναι το λαθος?????

ναι συμφωνω αλλα βαση δυνατοτήτων του ps3 που λενε και τιμης δεν θα επρεπε να ειναι αναποδα δηλ στα ιδια παιχνιδια μεταξυ των δυο του ps3 δεν θα επρεπε να καλυτερα απο το xbox?????

Σε αυτο το link που παρεθεσες βλεπω μονο τα 10 πρωτα παιχνιδια.Το μονο κοινο και στις 2 πλατφορμες ειναι το

Grand theft auto που η εκδοση για ps3 εχει υψηλοτερη βαθμολογια απο αυτην του Xbox.Αυτο ενοουσα δεν πηρα θεση

Δημοσ.
Σε αυτο το link που παρεθεσες βλεπω μονο τα 10 πρωτα παιχνιδια.Το μονο κοινο και στις 2 πλατφορμες ειναι το

Grand theft auto που η εκδοση για ps3 εχει υψηλοτερη βαθμολογια απο αυτην του Xbox.Αυτο ενοουσα δεν πηρα θεση

βαλε να δεις δεξια πανω οχι για 10 αλλα για 200 games:-D

Δημοσ.

σορρυ αλλα αυτη η λιστα το μονο που μου λεει εμενα ειναι παρε ps2 (50/200), αφου επικρατει κατα κρατος... to 360 εχει 15/200(χωρις left 4 dead (!)) και το ps3 10/200 (χωρις να ειναι στη λιστα Uncharted, Resistance 2)

οποτε τι? κουβεντα να γινεται

Δημοσ.
σορρυ αλλα αυτη η λιστα το μονο που μου λεει εμενα ειναι παρε ps2 (50/200), αφου επικρατει κατα κρατος... to 360 εχει 15/200(χωρις left 4 dead (!)) και το ps3 10/200 (χωρις να ειναι στη λιστα Uncharted, Resistance 2)

οποτε τι? κουβεντα να γινεται

αυτη η λιστα σου λεει εσενα τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν βγει μεχρι τωρα σε ολες τις κονσολες μ εβαση τον μεσο ορο απο τις βαθμολογιες απο ολα τα site ουτε το fable 2 εχει που μου αρεσει εμενα αν θες να δεις Uncharted, Resistance 2 βαλε να δεις τα καλυτερα για μια κονσολα το ps3

Δημοσ.

παντως για να λεμε τις αληθειες, ο λογος που το ΧΒΟΧ ειναι νουμερο 1 σε πωλησεις δεν ειναι γιατι ειναι καλυτερη κονσολα, αλλα γιατι δεν χρειαζεται να πληρωσεις για να παιξεις παιχνιδια.

μην κρυβομαστε,ελαχιστοι ειναι αυτοι που το τιμουν επειδη ειναι δυνατη κονσολα με καλυτερα γραφικα κλπ απο το πλει

η microsoft εκανε οτι εκανε και με τα windows στην αρχη για να καθιερωθει, και το κανε καλα

και για να μην παρεξηγηθω, για τον ιδιο λογο ειναι και η nintedo νουμερο 1

και δεν λεω, υπαρχουν τιτλοι που πουλανε τρελα νουμερα,αλλα ειναι ελαχιστοι..

Δημοσ.
παντως για να λεμε τις αληθειες, ο λογος που το ΧΒΟΧ ειναι νουμερο 1 σε πωλησεις δεν ειναι γιατι ειναι καλυτερη κονσολα, αλλα γιατι δεν χρειαζεται να πληρωσεις για να παιξεις παιχνιδια.

μην κρυβομαστε,ελαχιστοι ειναι αυτοι που το τιμουν επειδη ειναι δυνατη κονσολα με καλυτερα γραφικα κλπ απο το πλει

η microsoft εκανε οτι εκανε και με τα windows στην αρχη για να καθιερωθει, και το κανε καλα

φανταζομαι μιλας για το Ελλαδισταν???γιατι τα εκατομμυρια παιχτες ανα το κοσμο(αναμεσα τους και εγω:P)που παιζουν multiplayer δεν την φλασαρουν την κονσολα και φυσικα δεν δινουν και 70 ευρο για ενα παιχνιδι

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικαιο.Δεν ειναι τυχαιο οτι τα πρωτα πειραγματα ηταν ετοιμα μολις 2 μηνες μετα την κυκλοφορια του x-box 360

http://arstechnica.com/gaming/news/2006/01/2357.ars

Οσον αφορα το Wii εκει δεν περασε ουτε μηνας

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13974

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
φανταζομαι μιλας για το Ελλαδισταν???γιατι τα εκατομμυρια παιχτες ανα το κοσμο(αναμεσα τους και εγω:P)που παιζουν multiplayer δεν την φλασαρουν την κονσολα και φυσικα δεν δινουν και 70 ευρο για ενα παιχνιδι

+1

Ετσι ακριβως ειναι, η μειοψηφια φλασαρει....τι ειναι playstation 2 και playstation 1 που ειχαν κανει την ΚΟΠΙΑ θρησκεια!!!!

Εγω ας πουμε εχω φαει 2 ban απο microsoft ! αλλα συνεχιζω μεχρι να φαω και ακομη ενα! Το βλεπω να το γυρναω σε αυθεντικα σιγα σιγα.....αφου ολα βγαινουν πια και στο pc αν οχι αμεσως μετα απο λιγο!

Το προβλημα της ΣΟΝΥ δεν ειναι η κοπιες αλλα η βλακεια που την δερνει!

Επεξ/σία από DarkHero
Δημοσ.

Ακριβώς!!! Η πρόταση "Το XBOX πουλάει γιατί έχει σπάσει" έχει παλιώσει και έχει καταρριφθεί πολλές φορές. Είπαμε μόνο στο Ελλάντα γίνονται αυτά. Και επιπλέον εάν το XBOX 360 έχει σπάσει και όλοι παίζουν αντιγραμμένα γιατί οι πωλήσεις παιχνιδιών (multiplatform) είναι κατα κόρον περισσότερες από το PS3 που δεν έχει σπάσει? Και το attach rate γιατί είναι τόσο ψηλά?

Και επιπλέον η MS όταν το έκανε αυτό στην αρχή των Windows δεν κυνηγούσε τους χρήστες ούτε υπήρχε περίπτωση να σε βρεί. Τώρα με το XBOX360 με κάθε system update έχουμε και μπάνια του λαού!

Δημοσ.

Έχεις ακούσει αυτό που λένε <<Έχει ο καιρός γυρίσματα>>; Ε αυτό ακριβώς έγινε σε αυτή την γενιά. Όπως η Sony κέρδισε την προηγούμενη μάχη με το PS2 που ήταν το πιο αδύναμο της αγοράς (και ήταν σπασμένο και μέχρι η κουτσή Μαρία είχε μιας και ήταν πολύ 'cool'), έτσι κι η Microsoft πληρώνει την Sony με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. Μόνο που σε αυτή την γενιά το Χ360 δεν είναι το αδύναμο μηχάνημα που ήταν στην γενιά του το PS2 ;)

PS: Το γεγονός ότι "έσπασε" θέλοντας και μη μεγάλωσε την fanbase του Χ360 (μαζί με την προσιτή του τιμή). Με μεγαλύτερη fanbase είναι λογικό να υπάρχουν και περισσότερες πωλήσεις των αυθεντικών παιχνιδιών. Αν μη τι άλλο, έπαιξε καλά το παιχνίδι η MS σε αυτόν τον γύρο :-)

Δημοσ.

θυμαμαι οταν ειχα ps2 και ο χβοχακιας ειχε παιχνιδια στιλ HALF LIFE 2,DOOM 3, RALLY SPORT CHALENGE, FORZA, PGR, HALO, NINJA GAIDEN, FAR CRY, DEAD OR ALIVE 3 με γραφικαρες και μου ετρεχαν τα σαλια!!!:-D Θυμαμαι ο χβοχακιας ειχε ΑΑ και εμεις ειχαμε παλι σκαλοπατια και μουντα ξεθωριασμενα χρωματα! Επαιζα θυμαμαι shadow of the collosus σε slow motion ! Τα ματια μου!!!!!

Πραγματικα το χβοχ ειχε τεραστια δαιφορα με το ps2, ειχε και online! η microsoft καταλαβε πως επαιζε η sony και εκανε ενα δυνατο come back στη νεα γενια!

Στην επομενη γενια στην sony δινω 0 ελπιδες, θα καθιερωθει στην τριτη θεση! (ειδικα αυτο που λενε με πολλαπλους cell εχει να γελασει το παρδαλο κατσικι)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...