Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ηταν επιχειρημα και αν διαβασες καλα δεν εκανα κανενα σχολιο.Ειναι απλα στατιστικα στοιχεια.

Τα οποια παραθετω για να μην την πατηση κανεις οπως εγω.Διαβαζοντας τα posts σε αυτο το topic ειχα την εντυπωση οτι το PSN ειναι μια κακη online υπηρεσια που δεν την προτιμαει κανεις και οτι δεν βρισκεις συμπαιχτες η αντιπαλους στα online.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν παιρνει και 450.000.000 στην τσεπη...εχουν και καποια κοστη ολα αυτα...δεν της κοστιζει τζαμπα το live...αλλα οτι βγαζει τρελα λεφτα...τα βγαζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Oλες οι εταιριες ειπαν πραγματα που στη διαρκεια δεν εκαναν/αλλαξαν αλλα προφανως για εσενα εχει μεγαλυτερη σημασια η ελλειψη user-created content στο Live παρα το φιασκο της Sony με την αφαιρεση της υποστηριξης του backwards compatibility...ΟΚ τι να πω? δεκτον.

Δεν εγραψα ποτε τι ειναι πιο σημαντικο για μενα σε μια κονσολα. Το backwards compatibility δεν με απασχολει γιατι το μηχανημα μου εχει τη λειτουργια και δουλευει αψογα. Αυτο που δηλωσα ξεκαθαρα ως προσωπικη αποψη και οχι ως δογμα, ειναι οτι τη βρισκω περισσοτερο με το PS3. Ειτε γιατι εχει user content, ειτε γιατι εχει τις αποκλειστικοτητες που θελω εγω, ειτε γιατι εχει τα γραφικα που ικανοποιουν το δικο μου ματι, ειτε γιατι εχει blu ray, για τον truehd ηχο, για το φοβερο upscale στα dvd, γιατι εκτελει χρεη πολυ καλου media server, για το δωρεαν online, επειδη δεν εχει κανενα οριο στο μεγεθος του online distributed υλικου, για το linux, για τη συμβατοτητα με τα περισσοτερα εξωτερικα περιφερειακα των pc, γιατι μπορω να του βαλω οτι σκληρο γουσταρω, επειδη ειναι αθορυβο και ποιοτικα κατασκευασμενο, γιατι οι κολλητοι μου το χουν επισης. Μπορει να ειναι ενας απο αυτους τους λογους που το προτιμαω, μπορει να ειναι και ολοι αυτοι.

Εσυ προτιμησες το 360 με την απολυτη online εμπειρια η οποια ομως δεν μου γεμισε το ματι και δεν μου ξεπλυνε τη ξινα της καραμελας του rrod...απολυτως δεκτο. Μαθε ομως οταν χρησιμοποιεις προσβλητικους χαρακτηρισμους οπως το οτι οι υπολοιποι κατοχοι του ps3 εξαιρουμενου του εαυτου σου στηνουν κωλο στη Sony, να δεχεσαι και την αντιθετη αποψη, χωρις να νιωθεις ο οσιομαρτυρας του συγχρονου gaming, του οποιου η αυθεντια θιγεται με το παραμικρο και να συνεχιζει ξεστομιζοντας χαρακτηρισμους σε οσους εχουν την αντιθετη αποψη λεγοντας τους καθυστερημενους και αλλα τετοια ομορφα και μαλιστα στα αγγλικα για να μην υπαρχει και ο φοβος του ban. Πες οτι εχεις να πεις με το ονοματακι του αν εισαι τοσο καθολικα αποδεκτος. Ευτυχως δεν ειμαι των γενικευσεων οπως εσυ για να θεωρησω καθε κατοχο του 360 καθυστερημενο και οτι στηνει κωλο στην Microsoft.

α. Εχεις δει οπως λες πολλα αποκλειστικα του 360 και λες οτι το 360 ειναι κατωτερο και ξεπερασμενο hardware που βγαζει κατωτερα οπτικα και τεχνολογικα exclusive games? Εισαι σιγουρος οτι εχεις ασχοληθει κ παιξει τοσο ωστε να εχεις μια ολοκληρωμενη αποψη για την τα παιχνιδια του 360?

β. Ναι μωρε καλυτερα να κανουμε chat στο PS3...μισο λεπτο να βρω το headset, ωχ ξεχασα οτι δεν εχω - πεταγομαι να σκασω το 30αρικο για ενα bluetooth headset κ ερχομαι.

γ. Αν εχω PS3? *facepalm* οχι δεν εχω απλα μια μερα ξυπνησα κ ειπα δεν βαζω και ενα PSN ID εκει στο sig για το χαβαλε.

α. Ναι

β. Δεν με ενδιαφερει αν εχεις ενα οποιοδηποτε bluetooth headset ή τα λεφτα για να παρεις ενα. Αν πεταχτεις παντως να σου δωσω λεφτα για ενα σκληρο για το 360 μου και για καλωδιο hdmi...ωχ ξεχασα εχω τη πρωτη εκδοση του 360 απο τοτε που δεν ηταν ακομα απαραιτητο το hdmi και βγαζει μονο component.

γ. Σου ζητω συγνωμη, δεν το ειδα.

Η καραμελα περι RROD πλεον εχει καταντησει αστεια εφοσον με τα τελευταια 2 revisions (Falcon, Jasper) εχει μειωθει κατα πολυ το φαινομενο - ασε που εχεις κ 3 χρονια εγγυηση οποτε οτι κ να παθει εισαι καλυμενος για αρκετο χρονικο διαστημα και με τον ενα μηνα trial που σου δινει η MS με καθε επισκευη τωρα πια δεν "χανεις" απο την "υπερτατη onine εμπειρια"...αλλα οπως κ να το κανουμε η ποιοτητα κ η αξιοποστια μιας κονσολας δεν σημαινει και πολλα για την επιτυχια κ αξια της σαν βιβλιοθηκη παιχνιδιων αν αναλογιστει κανεις οτι η καλυτερη κονσολα κατα γενικη ομολογια με το πιο ολοκληρωμενο software της προηγουμενης γενιας ηταν το PS2 με τα εξισου πολλα προβληματα με hardware κ το εξισου μεγαλο failure-rate ειδικα τα πρωτα 2 χρονια.

Δεν ξερω κατα ποσο εχει μειωθει και ειναι γελοια, ακομα δεν εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που βγηκε το jasper στην αγορα. Η δικη μου εγγυηση ομως εχει ληξει και μολις παθω και το επομενο rrod απλα θα πουλησω τα παιχνιδια του και θα το ξεχασω. Δεν προκειται να αγορασω δευτερη 360 κονσολα επειδη η Microsoft ηθελε να βγει πρωτη στην αγορα. Η αξιοπιστια μιας κονσολας δεν σημαινει και πολλα για την επιτυχια κ αξια της σαν βιβλιοθηκη παιχνιδιων, λεει ομως πολλα για το που θα εχω να παιξω αυτη τη βιβλιοθηκη. Εχω ακομα το ps2 απο το λανσαρισμα του και δουλευει ακομα περιφημα.

Σε ευχαριστω και για τη λιστα υπενθυμισης των παιχνιδιων του 360 στο πρωτο χρονο του, ειχα λιωσει 4-5 απο αυτα που αποτελουσαν και πιο τους πιο κραχτες.

Επεξ/σία από BANTAS
Δημοσ.

Το PSN εχει 20.000.000 χρηστες στις 55 χωρες που υποστηριζεται(και η Ελλαδα)ποσοστο 99% των κατοχων της κονσολας

λαθος... γιατι στους λογαριασμους PSN ειναι και PSP+PS3.

Βεβαια θα μου πεις οτι το profile ειναι cross platform αλλα ετσι οπως το βλεπω εγω, μιας και εχει λιγο καιρο που εμφανιστηκε στο psp, βαλε μεσα και οτι δεν καιγεται κανας χρηστης psp να φτιαξει εναν λογαριασμο υπολογιζω οτι καπου στα 17 με 18 να ειναι τα profile απο το ps3 μονο.:-)

Δημοσ.
Δεν εγραψα ποτε τι ειναι πιο σημαντικο για μενα σε μια κονσολα. Το backwards compatibility δεν με απασχολει γιατι το μηχανημα μου εχει τη λειτουργια και δουλευει αψογα. Αυτο που δηλωσα ξεκαθαρα ως προσωπικη αποψη και οχι ως δογμα, ειναι οτι τη βρισκω περισσοτερο με το PS3. Ειτε γιατι εχει user content, ειτε γιατι εχει τις αποκλειστικοτητες που θελω εγω, ειτε γιατι εχει τα γραφικα που ικανοποιουν το δικο μου ματι, ειτε γιατι εχει blu ray, για τον truehd ηχο, για το φοβερο upscale στα dvd, γιατι εκτελει χρεη πολυ καλου media server, για το δωρεαν online, επειδη δεν εχει κανενα οριο στο μεγεθος του online distributed υλικου, για το linux, για τη συμβατοτητα με τα περισσοτερα εξωτερικα περιφερειακα των pc, γιατι μπορω να του βαλω οτι σκληρο γουσταρω, επειδη ειναι αθορυβο και ποιοτικα κατασκευασμενο, γιατι οι κολλητοι μου το χουν επισης. Μπορει να ειναι ενας απο αυτους τους λογους που το προτιμαω, μπορει να ειναι και ολοι αυτοι.

Εσυ προτιμησες το 360 με την απολυτη online εμπειρια η οποια ομως δεν μου γεμισε το ματι και δεν μου ξεπλυνε τη ξινα της καραμελας του rrod...απολυτως δεκτο. Μαθε ομως οταν χρησιμοποιεις προσβλητικους χαρακτηρισμους οπως το οτι οι υπολοιποι κατοχοι του ps3 εξαιρουμενου του εαυτου σου στηνουν κωλο στη Sony, να δεχεσαι και την αντιθετη αποψη, χωρις να νιωθεις ο οσιομαρτυρας του συγχρονου gaming, του οποιου η αυθεντια θιγεται με το παραμικρο και να συνεχιζει ξεστομιζοντας χαρακτηρισμους σε οσους εχουν την αντιθετη αποψη λεγοντας τους καθυστερημενους και αλλα τετοια ομορφα και μαλιστα στα αγγλικα για να μην υπαρχει και ο φοβος του ban. Πες οτι εχεις να πεις με το ονοματακι του αν εισαι τοσο καθολικα αποδεκτος. Ευτυχως δεν ειμαι των γενικευσεων οπως εσυ για να θεωρησω καθε κατοχο του 360 καθυστερημενο και οτι στηνει κωλο στην Microsoft.

α. Ναι

β. Δεν με ενδιαφερει αν εχεις ενα οποιοδηποτε bluetooth headset ή τα λεφτα για να παρεις ενα. Αν πεταχτεις παντως να σου δωσω λεφτα για ενα σκληρο για το 360 μου και για καλωδιο hdmi...ωχ ξεχασα εχω τη πρωτη εκδοση του 360 απο τοτε που δεν ηταν ακομα απαραιτητο το hdmi και βγαζει μονο component.

γ. Σου ζητω συγνωμη, δεν το ειδα.

Δεν ξερω κατα ποσο εχει μειωθει και ειναι γελοια, ακομα δεν εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που βγηκε το jasper στην αγορα. Η δικη μου εγγυηση ομως εχει ληξει και μολις παθω και το επομενο rrod απλα θα πουλησω τα παιχνιδια του και θα το ξεχασω. Δεν προκειται να αγορασω δευτερη 360 κονσολα επειδη η Microsoft ηθελε να βγει πρωτη στην αγορα. Η αξιοπιστια μιας κονσολας δεν σημαινει και πολλα για την επιτυχια κ αξια της σαν βιβλιοθηκη παιχνιδιων, λεει ομως πολλα για το που θα εχω να παιξω αυτη τη βιβλιοθηκη. Εχω ακομα το ps2 απο το λανσαρισμα του και δουλευει ακομα περιφημα.

Σε ευχαριστω και για τη λιστα υπενθυμισης των παιχνιδιων του 360 στο πρωτο χρονο του, ειχα λιωσει 4-5 απο αυτα που αποτελουσαν και πιο τους πιο κραχτες.

1. Δεν βγαζω ακρη μαζι σου, σε ρωτησα αν το ψεμα απο πλευρας MS περι ucc ειναι το ιδιο σημαντικο με το ψεμα της Sony περι backwards compatibility..τελικα απαντησες με ενα εγω εχω 60gb launch κ δεν με νοιαζει αλλα οπως λες αν η MS προσθεσε features οπως το HDMI η Sony εκοψε στη πορεια βγαζοντας το ΒC απο τα επομενα μοντελα...κ ερχομαι κ λεω οτι αν ηθελες ΗDMI επαιρνες ενα νεο 360, αν θες ΒC τι κανεις? ψαχνεις στο ebay για 60αρι PS3? οπως βλεπεις σκεφτεσαι τελειως μονοπλευρα...εγω αναφερω καποια θεματα που καλως ή κακως εχει κανει λαθος η Sony και κατα τη γνωμη μου παιζουν σημαντικοτερο ρολο για την χρηση/προτιμηση μιας κονσολας απο την αλλη.

2. Προσωπικα προτιμω το 360 για τους παρακατω πολυ απλους λογους:

• Eυκολια του Live να παιζω με φιλους κανοντας αμεσα invite/chat ειδικα τωρα πια με το party system+voice chat anytime
  • Μεγαλυτερο active community που σημαινει κ περισσοτερος ανταγωνισμος στα online competitive games.
  • Achievements
  • Exclusive DLCs κ πληθωρα content/demos π.χ. GTA4, Tomb Raider: Underworld και Fallout 3
  • 99% καλυτερες εκδοσεις των multiplatform games
  • Standard 1080p support σε ολα τα games
  • Λογω χειριστηριου κ standard rumble αφου εχω sixaxis
  • Custom soundtracks
  • Και φυσικα για τα exclusive games

Οπως βλεπεις χρησιμοποιω το 360 σαν gaming platform καθαρα αφου ολα τα αλλα τα κανω στο PC - DVD, mkv, mp3, FLAC κ.λ.π.

2. Εχεις ασχοληθει κ πιστευεις οτι τα exclusive games του 360 δεν εχουν εντυπωσιακα γραφικα? κ θες να συνεχισω να σε παιρνω στα σοβαρα κ να μην λεω για κολλημενα fanboys που στηνουνε κωλο και retards δηλαδη καθηστερημενους αφου το θες κ στα Ελληνικα? Προφανως οι παρωπιδες της Sony δεν σου επιτρεπουν να δεις τη ποιοτητα στα games του 360.

3. Εχεις πολυ πλακα μολις ειπα για PS2 πεταξες παλι το εχω launch κ δουλευει ακομα..κ εγω εχω σπιτι 2 360 το ενα launch κ το αλλο Falcon κ δουλευουν αψογα επισης, τι παει να πει οτι δεν υπηρχε προβλημα επειδη τα δικα μου δεν εχουν παθει τπτ?...αλλα απο οτι βλεπω αυτη ειναι η πολιτικη του μαρκετινγκ, ξερεις καλα να αποφευγεις ερωτησεις οταν σε στριμωχνουν κ να ριχνεις το βαρος σε βαρυγδουπες ατακες περι οσιομαρτυρες του συγχρονου gaming (LMAO!) και φτηνα σχολια οπως "Δεν με ενδιαφερει αν εχεις ενα οποιοδηποτε bluetooth headset ή τα λεφτα για να παρεις ενα" με αυτη την λογικη δεν με νοιαζει αν εχεις λεφτα να βαλεις Live ή να παρεις 360 με HDMI...ωραια λογικη ε?

4. Οσο για την ελλειψη παιχνιδιων στο 360 κατα τον πρωτο χρονο της "ζωης" του παλι δεν βγαζεις νοημα, τι μια λες οτι το 360 δεν ειχε games μεχρι το Gears κ μετα λες οτι ναι τα παρακατω games τα γνωριζω...κ εχω παιξει μερικα απο αυτα...τελικα το 360 ειχε games μεχρι να βγει το Gears ή οχι για να ξερουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το 1080p το ειπες για καλο? Upscaling πανω απο ολα σημαινει χειροτερη ποιοτητα εικονας και απο 720p στην καθαροτητα της εικονας. Εαν κατσεις κοντα στην ΤV θα το δεις, θολωνει...εαν κατσεις απο μακρια χανεις τα παντα εξαλου απο λεπτομερεια.

Ειναι δολοφονεια το ολο σκηνικο με το να βαζουμε 1080p lcd τηλεορασεις να δειχνουν 1080p upscaling σημα βεβαια απο το να βαζεις panel native 1080p να δειχνουν 720p σημα full screen αυτο και αν ειναι δολοφονεια για την ποιοτητα εικονας. Βεβαια οταν αναφερομαστε σε κονσολες ποιο κλανει την ποιοτητα εικονας, ολοι κοιταμε την ουσια στα games. Σε ποιον δεν αρεσει το Metal gear solid 4 που σαν εικονα ηταν ενα σκαλοπατι πανω απο το interlaced σημα του ps2 και μου πεταγε 1080p upscaling . Αυτα δεν τα μπορω κοροιδευουν τον κοσμο.

Και ps3 και 360 το καλυτερο και για τις δυο κονσολες ειναι native lcd 720p ωστε να παιζει pixel to pixel και οχι upscaling ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πηγη. Αυτο ειναι ενα μαθημα περι παραμυθιου και απο τις δυο εταιριες στο θεμα του 1080p upscaling. Να πω ακομα οτι το upscaling του χβοχ 360 στα games ειναι σαφως καλυτερο απο το upsacaling του ps3, αντιθετα το ps3 κανει πολυ καλο upscaling στα dvd.

Προσωπικα αυτες οι κονσολες με ορους και εικονα pc ειναι εικονικο εγκλημα πανω απο 26 ιντσες και 720P native lcd panel. Μονο για bluray μεγαλες lcd αφου ειναι native 1080p το μηκος και το πλατος αναλογα το πως γυριστηκε και συμπιεστικε η ταινια , το υπολοιπο μπαινει το καδρο σαν μαυρο....

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.
1. Δεν βγαζω ακρη μαζι σου

2. θες να συνεχισω να σε παιρνω στα σοβαρα

3. Εχεις πολυ πλακα

4.δεν βγαζεις νοημα

Αυτα τα 4 highlights θα μπορουσαν να συνοψισουν το τελευταιο σου ποστ. Ευχαριστω. Παμε παρακατω.

Δημοσ.
Αυτα τα 4 highlights θα μπορουσαν να συνοψισουν το τελευταιο σου ποστ. Ευχαριστω. Παμε παρακατω.

Το PS3 ειναι κορυφη, LBP-user created content, RROD, Live sucks, PSN free, HDMI 360 κ.λ.π.

Οποτε μην μπαινεις στο κοπο, παλι τα δικα σου θα λες...ή μηπως ετσι ειναι το marketing?

Δημοσ.
Εβαλα χτες και επαιζα online WIPEOUT HD , γιατι ρε παιδια χαντακονουν τα online παιχνιδια της η sony εαν το εβγαζε στο χβοχ το wipeout hd θα γινοταν της κακομοιρας, απλα τραγικο το wipeout online , καταρχιν δεν μιλας μεσα στο παιχνιδι!

Απόκλειρε μόλις απέδειξες ότι δεν έχεις PS3,το online του wipeout hd είναι φοβερό,δεν έχω συναντήσει ποτέ lag.Επίσης ΜΙΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Άστο μην ορκίζεσαι λοιπόν,τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.

Δημοσ.

Προς περναω το Αποκλειρος....ωραια, που ειναι το chat? Εγω δεν ακουω και δεν μιλαω με κανεναν στο wipeout hd! Υπαρχει επιλογη στα μενου? Το bluetooth μου δουλευει κανονικοτατα στο chating στο menou της κονσολας

Δημοσ.
Είπαμε άστο.Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ μέσα,έχεις φάει 4 ΒΑΝ.Πότε θα το καταλάβεις;

Gherudos θα μπορούσες να του είχες πεί πως γίνεται να μιλήσεις στο Wipeout! Μην αγριεύετε έτσι ρε παιδιά ήμαρτον.

Δημοσ.

Πράγματι.. Αλλα τέλος πάντων τόσα μπάν δεν είναι τυχαία...

Μια-δύο-δέκα φτάνει... Απο κει και πέρα όταν βλέπεις οτι ο τρόπος/απόψεις σου κρίνονται μη αποδεκτά απο ένα χώρο.. και εσύ γυρνάς και συνεχίζεις και συνεχίζεις... Ε... κάπου υπάρχει θέμα..

Δημοσ.

φυσικά και έχει το WIPEOUT chat αλλά της κακιάς ώρας...συνεννόηση τσιμέντο...εμείς ακολουθούμε πάντως την μοναδική λύση που εξακολουθεί να είναι

100% PSN εμπειρία = PS3 online + XBOX dashboard party chat (ακριβώς όπως και στο Wii δλδ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...