Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα 2 αυτα παιχνίδια δεν εχουν καμια σχέση το ενα με το αλλο,το μονο κοινό που έχουν ειναι οτι είναι και τα 2 με αυτοκίνητα.

Δημοσ.

Βασικά κανένα από τα δύο δεν είναι sim, αλλά αυτό μπορούμε να το παραβλέψουμε. Εκτός αν τα ονομάσουμε "sim για κονσόλες"...

Δημοσ.
To συστημα του ps3 ειναι ανωτερο απο αυτο του xbox360. Φυσικα και η καρτα γραφικων του ειναι δυνατοτερη απο την 7900 που λενε πολλοι. Βασιζεται σε αυτη την καρτα αλλα ειναι ανωτερη. Επισης ο πυρηνας του ps3 ειναι 2 φορες ανωτερος απο του xbox360. Το προβλημα που επισημαινουν ολοι ειναι στην δυσκολια προγραμματισμου. Για αυτο τα multiplatform δειχνουν ελαχιστα καλλιτερα στο xbox ,αλλα στα exclusives τα γραφικα ειναι απιστευτα για το ps3.
πολυ μπουρδα μαζεμενη σε ενα ποστ!

Πρωτον καρτα γραφικων: ειναι μια custom 7900 με 256 ραμ με 5% (σαν τον Ντεμη και τον Δωνη:P) ανωτερη απο την retail.

Δευτερον η cpu (και οχι πυρηνας ελεος) ειναι καλύτερη απο του χβοχ αλλα εχει υλοποιηθεί ΣΚΑΤΑ! τρωει bottleneck απο την gpu και την main ram (256 και αυτη) τα παιχνιδια 200 χρονια να περασουν θα ειναι καλυτερα στο xboχ ΤΕΛΟΣ. Τι να κανουμε τωρα ετσι θα ειναι...ετσι το λεει η φυσικη η ηλεκτρονικη ο Θεος και ΕΓΩ! Το οτι καποιο παιχνιδι ειναι multiplatform η exclucive διαφερει στο γεγονος με τον χρονο και που θα κατσει μια εταιρια να το φτιαξει, πχ Κillzone 2 περασανε τοσα χρονια πεσανε χοντρα λεφτα για να ξεζουμίσει την κονσολα, ε εγω και οποιος αλλος ξερει στοιχειώδει πραματα απο ηλεκτρονικη και οτι αλλο, ειναι σιγουρος οτι στο xbox θα ητανε ελαχιστα καλυτερο, πως να το κανουμε τωρα δηλαδη.. αφου κανανε μαλακιες τα japonia. Για αυτο κοψε τους fanboysmous και πηγενε να τερματισεις κανα παιχνιδακι.:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω νόμιζα οτι ειχε μηχανη αεροναυπηγικής...κοίτα τι "μαθαίνει" κανείς εδω μέσα.

kabamaru21 απο οτι βλέπω ειπες να συμβαλεις και εσυ στην μπούρδα ε....γιατι και το δικο σου ποστ δεν παει πισω.Παντως το μονο σωστο που ειπες ειναι το τελευταιο αλλσ πρεπει να το εφαρμόσεις και εσυ ομως μαζι με ολους τους αλλους.

Εχεις ομως και ενα μεγαλο καλο...εισαι αεκαρα λολ

Επεξ/σία από Woof
Δημοσ.
Τουλαχιστον το ενα εχει μια μηχανη Φυσικης που κενταει 360 φορες το δευτερολεπτο την σκηνη...

Και εγω νόμιζα οτι ειχε μηχανη αεροναυπηγικής...κοίτα τι "μαθαίνει" κανείς εδω μέσα.

Η επιβεβαιωση των οσων ελεγα προηγουμενως σε 2 απλες σειρες...;)

Δημοσ.
πολυ μπουρδα μαζεμενη σε ενα ποστ!

Πρωτον καρτα γραφικων: ειναι μια custom 7900 με 256 ραμ με 5% (σαν τον Ντεμη και τον Δωνη:P) ανωτερη απο την retail.

Δευτερον η cpu (και οχι πυρηνας ελεος) ειναι καλύτερη απο του χβοχ αλλα εχει υλοποιηθεί ΣΚΑΤΑ! τρωει bottleneck απο την gpu και την main ram (256 και αυτη) τα παιχνιδια 200 χρονια να περασουν θα ειναι καλυτερα στο xboχ ΤΕΛΟΣ. Τι να κανουμε τωρα ετσι θα ειναι...ετσι το λεει η φυσικη η ηλεκτρονικη ο Θεος και ΕΓΩ! Το οτι καποιο παιχνιδι ειναι multiplatform η exclucive διαφερει στο γεγονος με τον χρονο και που θα κατσει μια εταιρια να το φτιαξει, πχ Κillzone 2 περασανε τοσα χρονια πεσανε χοντρα λεφτα για να ξεζουμίσει την κονσολα, ε εγω και οποιος αλλος ξερει στοιχειώδει πραματα απο ηλεκτρονικη και οτι αλλο, ειναι σιγουρος οτι στο xbox θα ητανε ελαχιστα καλυτερο, πως να το κανουμε τωρα δηλαδη.. αφου κανανε μαλακιες τα japonia. Για αυτο κοψε τους fanboysmous και πηγενε να τερματισεις κανα παιχνιδακι.:-)

Eισαι προγραμματιστης της sony ? Σταματα να παπαγαλιζεις απο το site του xbox360 και επισης σταματα να το παιζεις ειδικος. Εγω δεν το παιζω ειδικος και αυτα που λεω ειναι αποψεις ανθρωπων που εχουν γνωσεις. Το τι λενε τα fanboys ελαχιστα με ενδιαφερει.Οπως ειπα και πιο πριν το ps3 ειναι δυνατοτερο συστημα ,αλλα πιο πολυπλοκο. Το killzone 2 οπτικα ειναι οτι καλλιτερο εχει βγει σε κονσολα και ερχεται και το gow 3 οπου θα ειναι σε 1080p και αναμενεται να ειναι καλλιτερο απο το killzone 2 οπτικα.

Προσωπικα θεωρω πραγματικα ευκαιρια την τιμη του ps3. Με 400 τι αλλο θα μπορουσες να αγορασεις? Ενα μετριο blu ray player κοστιζει 300-400 ευρο(ναι ναι υπαρχουν blu ray players με 250 ευρο. ΑΓΟΡΑΣΤΕ τα ,αλλα μην κλαιγεστε μετα για την ποιοτητα εικονας)

Δημοσ.

Τα λεω εγω που εχω και τις 2 κονσόλες και PC εσυ κυριακο τι εχεις?Φυσικά η ερώτηση ειναι καθαρα ρητορική το τι εχεις ειναι πασιφανές..

Δημοσ.

Να το κανεις τι ρε τουφα να το εχεις καβαντζα μηπως χαλάσει το 1ο? λολ εγω εδωσα 1000 και για τις 2 οταν βγηκαν και δεν το μετανειωσα καθολου.Και ας μου έμεινε στο χερι το 1ο 360

Δημοσ.
με 400 αγοραζω xbox και περισσεύουν λεφτα

Tαινιες βλεπεις στο dvd player ? Εχεις δοκιμασει να δεις μερικες blu ray movies? oh wait εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι κατεβαζεις ταινιες απο το ιντερνετ που εχουν καλλιτερη ποιοτητα απο blu ray?:shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...