atsddd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δεν θα πω κατι κατά των όσων είπε ο mchrisober. Thnx για την απάντηση σου αλλά θα συνεχίσω το βιολί λιγο ακόμα!! Αξίζει όμως αυτή η αύξηση τιμής για να κάνει μια κονσόλα όλα τα παραπάνω, απ τη στιγμή που και οι δύο που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή έχουν αποδείξει ότι δεν είναι αρκετά αξιόπιστα μηχανήματα ὠστε να μπορεί καποιος να τα δουλέυει σαν ένα dvd/blueray/pc της σειράς? Πραγματικά δεν θα με πείραζε να δώσω και παραπάνω λεφτά αν ήξερα ότι αυτό που θα πάρω είναι αξιόπιστο και κάνει όλα όσα λέει και όχι "λίγο" απ όλα λόγο τεχνικών προβλημάτων (κυρίως υπερθέρμανση και δεν λέω μόνο για το 360). Γιατί όπως και να χει τελείως άφοβα ξεχνάς αναμένο το dvd όλο το βράδυ ή ενώ λείπεις απ το σπίτι.....αλλά δεν θα δοκίμαζα να το κάνω αυτό ούτε με το 360 ούτε με το play...για ευνόητους λόγους. Όσο για τα προβλήματα κονσολών.....3 φορές είχα στείλει το Play το πρωτο στην sony..... βέβαια με την κάθε κονσόλα που βγαίνει να έχει πάντα ένα σημαντικό πρόβλημα....νομίζω ότι καλή θα ήταν και μια λύση αλλά apple και άλλων εταιριών για αγορά επιπλέον εγγύησης....ειδικά στη sony Τέλος πάντων ότι και να λέμε εδώ δεν θ αλλάξει τίποτα εκτός αν γίνει κανείς μας πρόεδρος της sony η της mic!!!!! οπότε πάμε να συνεχίσουμε να μαλώνουμε!!!!! εγώ πάντως λέω ότι το καλύτερο είναι το 360!!Δεν υπάρχει γιατί!!!γιατί αυτό έχω :-D:-D:-D:p
mchrisober Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δεν θα πω κατι κατά των όσων είπε ο mchrisober. Thnx για την απάντηση σου αλλά θα συνεχίσω το βιολί λιγο ακόμα!! Αξίζει όμως αυτή η αύξηση τιμής για να κάνει μια κονσόλα όλα τα παραπάνω, απ τη στιγμή που και οι δύο που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή έχουν αποδείξει ότι δεν είναι αρκετά αξιόπιστα μηχανήματα ὠστε να μπορεί καποιος να τα δουλέυει σαν ένα dvd/blueray/pc της σειράς? Πραγματικά δεν θα με πείραζε να δώσω και παραπάνω λεφτά αν ήξερα ότι αυτό που θα πάρω είναι αξιόπιστο και κάνει όλα όσα λέει και όχι "λίγο" απ όλα λόγο τεχνικών προβλημάτων (κυρίως υπερθέρμανση και δεν λέω μόνο για το 360). Γιατί όπως και να χει τελείως άφοβα ξεχνάς αναμένο το dvd όλο το βράδυ ή ενώ λείπεις απ το σπίτι.....αλλά δεν θα δοκίμαζα να το κάνω αυτό ούτε με το 360 ούτε με το play...για ευνόητους λόγους. Όσο για τα προβλήματα κονσολών.....3 φορές είχα στείλει το Play το πρωτο στην sony..... βέβαια με την κάθε κονσόλα που βγαίνει να έχει πάντα ένα σημαντικό πρόβλημα....νομίζω ότι καλή θα ήταν και μια λύση αλλά apple και άλλων εταιριών για αγορά επιπλέον εγγύησης....ειδικά στη sony Τέλος πάντων ότι και να λέμε εδώ δεν θ αλλάξει τίποτα εκτός αν γίνει κανείς μας πρόεδρος της sony η της mic!!!!! οπότε πάμε να συνεχίσουμε να μαλώνουμε!!!!! εγώ πάντως λέω ότι το καλύτερο είναι το 360!!Δεν υπάρχει γιατί!!!γιατί αυτό έχω :-D:-D:-D:p ενδιαφερον το σχολιο σου, αλλα τα 3 χρονια που δινει εγγυηση η ms για το 360 δεν ειναι λιγα, και νομιζω οτι περιορισαν τα λαθη που εκαναν με την εκδοση με jasper mb... ενας φιλος μου εστειλε το 360 3 φορες πισω... νομιζω οτι καλυτερεψαν τα πραγματα στις μερες μας.... απο κει και περα οι τιμες καθοριζονται απο τους εκαστοτε παραγοντες της αγορας... δεν ειμαι οικονομολογος αλλα εαν δεν εχω λεφτα πολυ απλα περιοριζομαι στο Pc και περιμενω μεχρι να πεσουν οι τιμες.. κατι αλλο δεν μπορεις να κανεις... Τελος πιστευω οτι καμια εταιρια δεν θα ηθελε να τις επεστρεφαν πισω τις κονσολες επειδη ειχαν κατασκευαστικες ατελειες..σκεψου ποση χασουρα ειχε η ms!!!!! Απλα μηχανες ειναι και επειδη συνδιαζουν τοσα πολα καλουδια σε λιγο χωρο εχουν μεγαλο ποσοστο αποτυχιας και χαλανε....
Antretng Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 φιλε μου εχει δικαιο, αλλα εγω εχω ενα full tower το οποιο ειναι πολυ μεγαλο. Επισης δεν μπορω να κατσω να κανω μια δουλεια που θελω εαν καθομαι στο σαλονι, ειναι κομματι δυκολο... οσο για τα media κουτια ειναι ωραια, αλλα δεν ειναι για απαιτητηκα συστηματα και δεν ξερω εαν μπορεις να βαλλει πανω απο μια καρτα γραφικων ή εστω μια καλη που ειναι ως επιτοπληστων αρκετα μεγαλες... η μονη λυση θα ηταν να εχω τον υπολογιστη σε ενα επιπλο που να μετακινηται και να τον πηγαινοφερνω στο δωματιο και στο σαλονι, πραγμα λιγο αβολο... Εντάξει όπως πήρες κονσόλα θα μπορούσες να χες πάρει ένα δεύτερο pc.. Για να μην παρεξηγηθώ και εγώ κονσόλα προτιμώ αλλά για διαφορετικούς λόγους όπως plug and play, να μην ψάχνω κάθε φορά τη αναβάθμιση θα κάνω, να μην έχω κρασαρίσματα, drivers, ρυθμίσεις, τιμή κλπ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:11 ---------- Δεν θα πω κατι κατά των όσων είπε ο mchrisober. Thnx για την απάντηση σου αλλά θα συνεχίσω το βιολί λιγο ακόμα!! Αξίζει όμως αυτή η αύξηση τιμής για να κάνει μια κονσόλα όλα τα παραπάνω, απ τη στιγμή που και οι δύο που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή έχουν αποδείξει ότι δεν είναι αρκετά αξιόπιστα μηχανήματα ὠστε να μπορεί καποιος να τα δουλέυει σαν ένα dvd/blueray/pc της σειράς? Πραγματικά δεν θα με πείραζε να δώσω και παραπάνω λεφτά αν ήξερα ότι αυτό που θα πάρω είναι αξιόπιστο και κάνει όλα όσα λέει και όχι "λίγο" απ όλα λόγο τεχνικών προβλημάτων (κυρίως υπερθέρμανση και δεν λέω μόνο για το 360). Γιατί όπως και να χει τελείως άφοβα ξεχνάς αναμένο το dvd όλο το βράδυ ή ενώ λείπεις απ το σπίτι.....αλλά δεν θα δοκίμαζα να το κάνω αυτό ούτε με το 360 ούτε με το play...για ευνόητους λόγους. Όσο για τα προβλήματα κονσολών.....3 φορές είχα στείλει το Play το πρωτο στην sony..... βέβαια με την κάθε κονσόλα που βγαίνει να έχει πάντα ένα σημαντικό πρόβλημα....νομίζω ότι καλή θα ήταν και μια λύση αλλά apple και άλλων εταιριών για αγορά επιπλέον εγγύησης....ειδικά στη sony Τέλος πάντων ότι και να λέμε εδώ δεν θ αλλάξει τίποτα εκτός αν γίνει κανείς μας πρόεδρος της sony η της mic!!!!! οπότε πάμε να συνεχίσουμε να μαλώνουμε!!!!! εγώ πάντως λέω ότι το καλύτερο είναι το 360!!Δεν υπάρχει γιατί!!!γιατί αυτό έχω :-D:-D:-D:p Γενικότερα συμφωνώ (ειδικά στο σημείο που λες ότι το xbox είναι η καλύτερη κονσόλα :lol:) αλλά δυστυχώς στα πλαίσια του ανταγωνισμού για την υπάρχουσα αγορά αλλά και στη προσπάθεια επέκτασής της (δηλαδή αυτοί που δεν έπαιρναν κονσόλα) έχουμε φτάσει στη σημερινή μη αναστρέψιμη ακριβή κατάσταση. Για φαντάσου να έβγαινε το ps4 χωρίς δυνατότητες media... όλοι θα πήγαιναν στο xbox 720 Η μόνη εξαίρεση που επέζησε κιόλας είναι το wii και αυτό επειδή είχε πρωτότυπο χειρισμό. Βέβαια τα πήγε τόσο καλά που όχι μόνο δεν είναι πλέον η φτηνότερη κονσόλα (όπως όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει) αλλά περνά και το xbox σε τιμή
darhe13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 παιδια ξερετε αν υπαρχει καταλογος πωλησεων 2009 για τις κονσολες που κυκλοφορουν?προσπαθω να πεισω τον τυπο που εχει το βιντεοκλαμπ που δουλευω να βαλει παιχνιδια για wii κ μου λεει οτι δεν πουλαει...οποτε ενας καταλογος θα του εδινε την απαντηση!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ίσως να εννοεί ότι δεν έχουν ζήτηση στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι γενικά...
skywritergr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 παιδια ξερετε αν υπαρχει καταλογος πωλησεων 2009 για τις κονσολες που κυκλοφορουν?προσπαθω να πεισω τον τυπο που εχει το βιντεοκλαμπ που δουλευω να βαλει παιχνιδια για wii κ μου λεει οτι δεν πουλαει...οποτε ενας καταλογος θα του εδινε την απαντηση! Ναι αλλά ο τύπος στο video club δεν ενδιαφέρεται για τις παγκόσμιες πωλήσεις μιας κονσόλας. Τον ενδιαφέρει ότι τα παιδιά της γειτονιάς δεν εχουν wii και κατά συνέπεια δεν ενοικιάζουν. Θα έλεγα να ψήσεις την γειτονιά να πάρουν όλοι nintendo, έτσι και όλοι μαζί θα παίζετε, και ο video clubas θα φέρει παιχνίδια και η nintendo θα χαρεί κατά 0.0000005%
darhe13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ίσως να εννοεί ότι δεν έχουν ζήτηση στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι γενικά... καλα αστο...δεν ηξερε οτι υπαρχει καν το wii...ηξρε οτι ειχε βγαλει κατι καινουργιο η nintendo αλλα δεν ηξερε λεπτομερειες...μπα..σιγα μην πουλαει μου ελεγε..γενικα..!ειχε καει με το gamecube παλια κ δεν το ξαναεψαξε με την nintendo.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:17 ---------- Ναι αλλά ο τύπος στο video club δεν ενδιαφέρεται για τις παγκόσμιες πωλήσεις μιας κονσόλας. Τον ενδιαφέρει ότι τα παιδιά της γειτονιάς δεν εχουν wii και κατά συνέπεια δεν ενοικιάζουν. Θα έλεγα να ψήσεις την γειτονιά να πάρουν όλοι nintendo, έτσι και όλοι μαζί θα παίζετε, και ο video clubas θα φέρει παιχνίδια και η nintendo θα χαρεί κατά 0.0000005% για καταλογο πωλησεων σην ελλαδα ενδιαφερομουν...μην ξεχνας οτι τα videoclub παιζουν καποιο ρολο στην αγορα μιας κονσολας..αμα δεν εχει κανενας παιχνιδια για wii σιγα μην παει ο αλλος να το παρει...τεσπα ασε μην παθει κανα στραπατσο κ το χρεωσει σε μενα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ε προφανώς τι περίμενες? όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και τι γιαούρτι
darhe13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 ε προφανώς τι περίμενες? όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και τι γιαούρτι ναι ειναι αλλη φαση ομως το wii..ολα τα μικρα,κοπελιτσες κ οχι μονο θα κανουν ουρες πιστευω..![δεν λεω οτι το wii ειναι μονο για κοπελιτσες κ μικρα..για να μην παρεξηγηθουμε..!]
skanjos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 1ον 360vs ps3 θέμα .... 2ον νομίζω έχει η νόρτεκ κάτι κατά των ενοικιάσεων και δεν είναι θέμα καταστήματος,εδώ δεν νοικιάζουν παιχνίδια wii στα σέβεν που είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα....
Antretng Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 2ον νομίζω έχει η νόρτεκ κάτι κατά των ενοικιάσεων και δεν είναι θέμα καταστήματος,εδώ δεν νοικιάζουν παιχνίδια wii στα σέβεν που είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα.... Όπως τα λες είναι. Η nortec δεν δίνει δικαιώματα ενοικίασης.
6xXx6 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 παιδια ξερετε αν υπαρχει καταλογος πωλησεων 2009 για τις κονσολες που κυκλοφορουν?προσπαθω να πεισω τον τυπο που εχει το βιντεοκλαμπ που δουλευω να βαλει παιχνιδια για wii κ μου λεει οτι δεν πουλαει...οποτε ενας καταλογος θα του εδινε την απαντηση! [ Wii: 679,200 (Total: 18.2 million; January 2008: 274,000 - up 148%) DS: 510,800 (Total: 28.5 million; January 2008: 251,000 - up 104%) Xbox 360: 309,000 (Total: 14.2 million; January 2008: 230,000 - up34%) PS3: 203,200 (Total: 7 million; January 2008: 269,000 - down 24%) PSP: 172,300 (Total: 14.6 million; January 2008: 230,000 - down 25%) PS2: 101,200 (Total: 43.7 million; January 2008: 265,000 - down 62%) by http://www.digital-digest.com/blog/DVDGuy/2009/02/19/game-consoles-january-2009-npd-sales-figure-analysis/
darhe13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 thanks 6xx6...sorry skanjos που ξεφυγαμε απο το θεμα για 3 posts...
6xXx6 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=U2VCvqOqJ8Y[/ame]
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Καλά - καλά δεν έχει βγει κανένα από τα δυο παιχνίδια ακόμα και αρχίσανε να βγάζουν συγκριτικά βίντεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις