Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οι φωτο ειναι "υποπτες". Ας περιμενουμε το FaceOff απο τους DF να δουμε τι παιζει πραγματικα

ενώ οι προηγούμενες του residen evil 5 ήταν μια χαρά....:devil:

Δημοσ.
θα περιμένω vs από eurogamer για να κρίνω...

Aλλο απο εκει που εκανε συγκρισεις στο ΒΑΤΜΑΝ στο video!!!

Ατοmsk βαλτο καλα στο μυαλο σου γραφικα χβοχ στη τοστιερα δεν εχεις!

Δημοσ.
Aλλο απο εκει που εκανε συγκρισεις στο ΒΑΤΜΑΝ στο video!!!

Ατοmsk βαλτο καλα στο μυαλο σου γραφικα χβοχ στη τοστιερα δεν εχεις!

ε αφού το έχεις πιστέψει εσύ μη σου χαλάσω τη ψευδαίσθηση :lol:

dream on

Δημοσ.
Καταρχήν το batman αποδυκνείει περίτρανα, αν και το έχουν κάνει PS3 exclusives πριν απο το batman, ότι τα "missing pixels" oφείλοντε στην ανικανότητα του development team να μάθει και να αναπτύξει όπως πρέπει στο PS3.

Συμφωνω απολυτα......και τρανη αποδειξη θα ειναι το Uncharted 2....;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο 360 ειναι πιο θολο το Batman...πριν δω το συγκριτικο νομιζα οτι φταιει η tv μου κ προσπαθουσα ματαια με ρυθμισεις να δωσω φωτεινoτητα κ οξυτητα...tespa το game τα σπαει και στο xbox κοστιζει μονο 1.99 :devil::P

Καταρχήν το batman αποδυκνείει περίτρανα, αν και το έχουν κάνει PS3 exclusives πριν απο το batman, ότι τα "missing pixels" oφείλοντε στην ανικανότητα του development team να μάθει και να αναπτύξει όπως πρέπει στο PS3.
Περισσοτερο θεμα κοστους ειναι κ κακης πολιτικης της sony προς τους προγραμματιστες ενω απο την αλλη η microsoft συνεχως τους διευκολυνει να φτιαξουν games.

http://blogs.computerworld.com/node/3246

Επεξ/σία από DJTaurus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στο 360 ειναι πιο θολο το Batman...πριν δω το συγκριτικο νομιζα οτι φταιει η tv μου κ προσπαθουσα ματαια με ρυθμισεις να δωσω φωτεινoτητα κ οξυτητα...tespa το game τα σπαει και στο xbox κοστιζει μονο 1.99

Αυτή ακριβώς η λογική έγινε η αφορμή για άρθρα σαν και αυτό Is Pc Gaming Dying. Συνεχίστε έτσι εσείς αλλά μην αναρωτιέστε σε μερικά χρόνια γιατί δεν θα βγαίνει κανένας ποιοτικός τίτλος αλλά τα πάντα θα είναι "fast food"

Περισσοτερο θεμα κοστους ειναι κ κακης πολιτικης της sony προς τους προγραμματιστες ενω απο την αλλη η microsoft συνεχως τους διευκολυνει να φτιαξουν games για την κονσολα τους.

http://blogs.computerworld.com/node/3246

Το τριών χρόνων άρθρο που βάζεις, λέει βασικά ότι η MS έδωσε ένα dev kit στον κάθε πικραμένο, γι'αυτό το xbox έχει γεμίσει με σαβούρες games (π.χ. Darkest of Days 3.9/10 κανείς; ). Σίγουρα αν την βρίσκεις με παιχνίδια του στυλ geometry wars τότε η προσεγγιση του ανοιχτού προς τον κόσμο dev kit είναι γαμάτη...το ίδιο και τα free games στο linux. Το θέμα είναι βέβαια ότι εγώ δε θέλω να παίζω καραγκιοζιλίκια αλλά ποιοτικά blockbuster games τα οποία είναι κομμένα και ραμμένα μόνο για το μηχάνημα που αγόρασα και οχι να κυκλοφορούν για 5 πλατφόρμες ταυτόχρονα.

Επεξ/σία από atomsk
Δημοσ.
Το θέμα είναι βέβαια ότι εγώ δε θέλω να παίζω καραγκιοζιλίκια αλλά ποιοτικά blockbuster games τα οποία είναι κομμένα και ραμμένα μόνο για το μηχάνημα που αγόρασα και οχι να κυκλοφορούν για 5 πλατφόρμες ταυτόχρονα.
Δεν διαφωνω φιλε μου...ειμαι απο αυτους που θα επαιρνε ps3 μονο για το MGS4...αλλα ευτυχως στο ps3 ολα τα exclusive ειναι διαμαντια.Δε νομιζω παντως οτι η sony τοσο καιρο δεν βοηθουσε τους devs επειδη ηθελε να προωθησει τα exclusive της αλλα επειδη ειχε εδραιωθει με το ps2 αδιαφορησε ενω η microsoft τους ελυσε τα χερια...κατι που η sony αρχισε να το κανει μερικους μηνες πριν με πιο απλοποιημενα dev kits για να βγαινει πιο γρηγορα ο κωδικας.Η sony κινηθηκε υπεροπτικα κ το πληρωσε...κανεις δεν αμφισβητει τις δυνατοτητες της κονσολας αλλα την μεχρι προτινος πολιτικη της sony κ χαιρομαι που με τα πολλα νεα exclusive κ το ps3 slim δειχνουν οτι επιστρεφουν δυναμικα.
Δημοσ.

Μόλις έπαιξα και το Ghostbusters στο XBOX 360.Σε σχέση με την έκδοση του PS3 υπήρχε πάλι λίγο θολούρα όχι τόσο χάλι όσο το Batman,όμως αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν ότι όλα τα FMV είχαν συμπιεστεί και είχαν κάκιστη ποιότητα σε σχέση με τα FMV στο PS3,αυτό με χάλασε περισσότερο,επίσης να πώ ότι ψιλοκολλούσε και έπεφταν τα frames αλλά αυτό το κάνει και στο PS3.

Πραγματικά όμως με την έκδοση του 360 πέθανα στα γέλια με τα achievements.Ακολούθησες τον Egon παίρνεις 5G,έπεσες κάτω παίρνεις 5G,ότι και αν έκανα έπαιρνα Gs απλά lol,να φανταστείτε ήμουν με παρέα και σχολιάζαμε ποιό θα είναι το επόμενο achievement(κλάνει ο πρωταγωνιστής 20G :P).

Δημοσ.
Αυτή ακριβώς η λογική έγινε η αφορμή για άρθρα σαν και αυτό Is Pc Gaming Dying. Συνεχίστε έτσι εσείς αλλά μην αναρωτιέστε σε μερικά χρόνια γιατί δεν θα βγαίνει κανένας ποιοτικός τίτλος αλλά τα πάντα θα είναι "fast food"

Το τριών χρόνων άρθρο που βάζεις, λέει βασικά ότι η MS έδωσε ένα dev kit στον κάθε πικραμένο, γι'αυτό το xbox έχει γεμίσει με σαβούρες games (π.χ. Darkest of Days 3.9/10 κανείς; ). Σίγουρα αν την βρίσκεις με παιχνίδια του στυλ geometry wars τότε η προσεγγιση του ανοιχτού προς τον κόσμο dev kit είναι γαμάτη...το ίδιο και τα free games στο linux. Το θέμα είναι βέβαια ότι εγώ δε θέλω να παίζω καραγκιοζιλίκια αλλά ποιοτικά blockbuster games τα οποία είναι κομμένα και ραμμένα μόνο για το μηχάνημα που αγόρασα και οχι να κυκλοφορούν για 5 πλατφόρμες ταυτόχρονα.

απλα τραγικος διπρόσωπος. οταν το ps2 σου εβγαζε τα παιχνιδια με τους κουβαδες και για καθε ενα καλο ειχες 80 μουφες ηταν καλα? οταν ειχες τα αντεγραμμενα σου ηταν πιο καλα? πανε παιξε τωρα με το blockbuster σου (που απο το mgs4 εχεις να δεις κατι τετοιο) και ασε μας εδω με την κονσολα που σου ειναι αχρηστη.

να ξαναπουμε για το ποσα original εχει ο xbox user και ποσα ο ps3? 2 παιχνιδια τον χρονο εχεις, περσυ mgs4 και lbp2 και φετος killzone και uncharted. λεω κατι λαθος?

μπραβο. 4 παιχνιδια σε 2 χρονια.

Δημοσ.
απλα τραγικος διπρόσωπος. οταν το ps2 σου εβγαζε τα παιχνιδια με τους κουβαδες και για καθε ενα καλο ειχες 80 μουφες ηταν καλα?

Και ποιος σου είπε εσένα ότι είχα ποτέ PS2; Ότι να'ναι.

να ξαναπουμε για το ποσα original εχει ο xbox user και ποσα ο ps3? 2 παιχνιδια τον χρονο εχεις, περσυ mgs4 και lbp2 και φετος killzone και uncharted. λεω κατι λαθος?

μπραβο. 4 παιχνιδια σε 2 χρονια.

Εσύ τι είχες φέτος; Για θυμισέ μου... τίποτα; αα οχι ρε, halo wars, halo οδστ και halo μπαρμπούτι. Έχει πιαστεί για τα καλά η MS απο το halo franchise αφού δεν έχε και τίποτα άλλο τις προκοπής :lol:

Δημοσ.

Αυτα τα ποδοσφαιρικά σε 1ο-2ο ενικό "Εσύ τι είχες", "Ναι αλλα εγώ είχα" είναι τουλάχιστον εμετικά.

Είδα χθές το slim απο κοντά και είναι μια ομορφιά. Δεν με νοιάζει τι παιχνίδια έχει.. Πρέπει να μπεί στο σαλόνι μου :P

Δημοσ.

Ρε gherudos για το Ghostbusters βρηκες να πεις? ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Την θολουρα την ειδες, τη μιση αναλυση, τα σακατεμενα textures, το σουρναμενο frame-rate της PS3 εκδοσης δεν τα ειδες??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gherudo τα γυαλακια σου τα εβαλες!!!!

myopias1.jpg

Οτι να ναι ρε παιδια! Ελεος πια!

Επεξ/σία από pscrazy
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...