dr_thodt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι, προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις (μεσα απ το διαβασμα) πραγματα που δεν εκατσες να σκεφτεις ποτε, ή δεν στο επετρεψε η εμπειρια σου στο συγκεκριμενο Franchise. αντι να πεις κ ευχαριστω για την καλη μου προθεση.. Α, επισης δεν το ξερεις αν το κανα 2ον πιστεψε με, ουτε κ γω εχω τον απλετο χρονο.. εκτος κ αν εχεις σκυλια,παιδια,πεθερα σπιτι σου.. (που δεν το νομιζω) Οχι, σε ρωτησα εφοσον ησουν τοσο δυσαρεστημενος αν αξιζει, κ δεν απαντησες κ τις 2 φορες.. (καλου-κακου κρατω μια πισινη μελλοντικα να το πεις ) Δεν ειναι απλο? Αρα υπονοεις κατι, εμεσως πλην σαφως.. Την 1η φορα το καταλαβαινω, την 2η... δεν μπορω να κανω κατι ομως γι αυτο, εδω για τα απλα δεν καταλαβαινεις..ή δεν εχεις την νοηση να το κανεις Απλο δεν ειναι? Τι να σου πω, εισαι ο μονος που εχω συζητησει κ του φαινεται τοσο τραγικο.. anyway, δεν το συνεχιζω Επιβεβαιωνεις την υποθεση μου δηλαδη, οτι τζαμπα στα γραφα..μπας κ καταλαβεις τι παιζεις.. προφανως ο περιορισμενος σου χρονος δεν σου επιτρεπει μιση ωρα διαβασμα.. ειπαμε τα παιδια φταινε! (επειδη σου φαινονται ασχετα τα βιντεο,δεν σημαινει κ οτι ειναι.. ειπαμε εσυ λες οτι θες χρονο, αλλα μαλλον θες λιγο να το χεις πως εκτυλισσεται το story) anyway, βαρεθηκα, δεν λεω αλλο! 1. Nα με κανεις να καταλαβω τι? Οτι με μερικα αρθρα για το backstory του developement διαμαγειας θα αλλαξω αποψη κ θα πω οτι οντως ηταν αυτο που περιμενα επειδη ο Kojima δεν πηρε τα dev tools νωρις ή επειδη ο Snake ειναι στην ουσια o Kojima? παμε καλα? 2. Ειπα απο την αρχη οτι το MGS4 ειναι το κατωτερο της σειρας, ποτε δεν μιλησα για την ποιοτητα του παιχνιδιου που εννοειται οτι ειναι πολυ υψηλη...οποτε μην λες πραγματα που δεν εχω πει. 3. Αμφισβητεις την νοημοσυνη μου επειδη δεν μπορεις εσυ προφανως να δεχτεις/καταλαβεις την πλακα περι Sony αλλα πιστευεις οτι "κατι" συμβαινει? ελεος...Μιας κ μιλαμε κ για ελλειψη νοημοσυνης η ειρωνια απο την πλευρα σου σε αρκετα posts δειχνει το επιπεδο της νοησης σου. 4. Εμενα μου κανει εντυπωση που δεν εχεις δει μεχρι τωρα ατομα που να εχουν την ιδια αποψη. 5. Ενδιαφερον τα link που παρεθεσες παραπανω..κατι σαν developer diary που πρεπει να μου αλλαξει γνωμη για αυτο που επαιξα...σιγουρα πολυ ενδιαφερον. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:23 ---------- dthot θα ήθελα να μου γράψεις που λέω οτι δεν έχω παίξει τα halo .μπας και δείς οτι δεν λέω αυτό αλλα λέω εθαψα όχι έπαιξα,όλοι οι άλλοι στο board αυτό βλέπουν εσύ συνεχίζεις το βιολί σου.δεν ήξερα οτι το fanboy mind μετατρέπει και λέξεις... Joke account no.2 confirmed. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:25 ---------- Τι ύποπτες ρε συ pytzamarama? Τώρα θα την μάθουμε τη θολούρα του 360; Εμένα δεν με ενοχλεί γιατί καλύπτει μια χαρά την έλλειψη σοβαρού aa και είναι και η βασικότερη διαφορά στις δύο κονσόλες. Blur στο ps3 δεν έχω δει tbh και γι αυτό φαίνονται και τόσο χοντροκομμένα τα γραφικά. Απο την άλλη το 360 το παρακάνει σε μερικά παιχνίδια (καλή ώρα) Aπο ποτε το 360 εχει προβλημα θολουρας στα παιχνιδια? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:56 ---------- Να μου πεις Ghostbusters & fallout 3 ok...αλλα ειδικα στο resident δεν ειδα καμια διαφορα...campaign στο 360 και co-op στο Ps3.http://www.gametrailers.com/video/ps3-360-demo-resident-evil/43925 http://www.eurogamer.net/articles/face-off-resident-evil-5-article?page=2 http://www.eurogamer.net/videos/exclusive-resident-evil-5-framerate-comparison-video http://www.eurogamer.net/videos/exclusive-resident-evil-5-anti-aliasing-comparison http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-batman-demo-showdown-blog-entry What is more apparent is that from a cursory inspection it's clear that the 360 has a marginal advantage in image quality, owing to the usual UE3 inclusion of 2xMSAA where there is none on the PS3. Again, the impact here is not so pronounced owing to the darker colour palette employed. Other than that, differences are minimal - a motion blur effect used sparingly when switching between scenes in the engine-driven cinematics is absent on PS3, and just like Wolverine there are differences in some of the lighting, most notably with the inclusion of SSAO (Screen Space Ambient Occlusion) on 360 which helps adds depth to the scene.[/b'] However, it has to be said that these effects are difficult to notice: the dark and the general gloom really is a great leveller.
klainmaingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρεις γιατί έχεις γέλιο; Γιατί άφησες έξω απο τα bold αυτά: Again, the impact here is not so pronounced owing to the darker colour palette employed. Other than that, differences are minimal However, it has to be said that these effects are difficult to notice: the dark and the general gloom really is a great leveller. Πόσο.. δηλαδή πόσο.... Α και κάτι για blur που έλεγες πρίν... a motion blur effect used sparingly when switching between scenes in the engine-driven cinematics is absent on PS3 Αν γενικά διάβαζες τι πόσταρες ίσως να μην ήσουν έτσι..
pscrazy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Aκουσαμε και οτι το χβοχ εχει προβλημα θολουρας ...Ρε απο το πολυ λιωσιμο στο χβοχ σας εχει ανεβει η γκαβομαρα λεω εγω!!! Δεν ξερω εαν εχει προβλημα θολουρας το χβοχ αλλα το ps3 εχει προβλημα PIXELOURAS στο 95% των gameς του
skanjos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Joke account no.2 confirmed.[/url] πως και δεν κρύφτηκες για κάνα μήνα μετα το τελευταίο φιάσκο σου :lol:
atomsk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) όπως την βλέπω εγώ τη κατάσταση, αυτά είναι παιχνίδια που έχω αγοράσει/θα αγοράσω σχεδόν σίγουρα στο PS3: μέχρι στιγμής: mgs4, demons souls, uncharted, killzone 2, little big planet, rachet and clank, infamous heavenly sword, folklore, resistance 2, lair, heavenly sword, valkyria chronicles και βγαίνουν τους επόμενους μήνες: white knight chronicles, gt5, gow3, uncharted 2, heavy rain, mag, the last guardian (θα αργίσει βέβαια), rachet & clank 2, modnation racers και δεν βάζω κάτι γιαπωνέζικα titles και μακρινά releases στυλ agent, wardevil, dc universe, ff online κλπ παιχνίδια που θα αγόραζα στο xbox: μέχρι στιγμής: fable 2 ... ? που βγαίνουν τους επόμενους μήνες: alan wake mass effect 2 (και θα βγούν και σε PC) Ακούω προτάσεις για xbox exclusives γιατί πραγματικά είναι αστείο πλέον ...ή φυσικά μπορεί να βγεί ο αποκλειρος και να θάψει ότι παιχνίδι έχω βάλει στη λίστα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2009 από atomsk
Pytzamarama Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Tekken 6 (το arcade τρεχει σε PS3 hardware) PS3: 1024 x 576 2 x MSAA 360: 1366x768 No AA Tι να το κανει το ΑΑ αφου γινεται downscale στα 1280*720? ΄)
DJTaurus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) However, it has to be said that these effects are difficult to notice: the dark and the general gloom really is a great leveller.E αυτο λεω...οι διαφορες ειναι εν τελει δυσδιακριτες κ με 1.25 μυωπια που εχω δεν παρατηρησα καμια .Στο batman ομως ειναι εμφανης η θολουρα στο 360 ενω απο την αλλη το Ghostbusters στο ps3 ειναι σε γραφικα λες κ παιζεις game του ps2...χαλια μαυρα. Η δικη μου λιστα...... PS3 Pro10 Grand Turismo 5 God of War 3 Heavy Rain Uncharted 2 Wardevil The Last Gurdian COD Modern Warfare 2 Mag Rachet and Clank Crack in Time The Agency (Rockstar) Final Fantasy XIII Versus Final fantasy XII (δεν θελω να αλλαζω cd during the game ) Twisted Metal Africa MGS Rising (δεν καταδεχομαι να το παιξω στο xbox ) Demon's Souls Castelvania ......................... 360 I am Alive DarkSiders Alpha protocol Brutal legent Dark void Edge of twilight Highlander This is vegas Mafia II Assasin Creed 2 Beyond good and evil 2 Max Payne 3 Just cause 2 Dantes inferno The Saboteur Lost Planet 2 Battlefield Bad Company 2 Teken 6 NBA 2K10 Moto GP 10 Need for Speed Shift Forza 3 Alan Wake Splinter Cell 2 PC Rage Crysis 2 Mass Effect 2 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2009 από DJTaurus
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Νταξ, αν αρχίσει ο καθένας να βγάζει δικές του λίστες δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Εγώ πχ. θα έβαζα στα pc games το manager, το WoW, το AoC και τίποτα άλλο. Άντε και το NBA 2k10 να το έβαζα στα PC (λόγω καλύτερων γραφικών), από PS3 μπορεί και να μην διάλεγα τίποτα (άντε βία 2-3 παιχνίδια) κ.ο.κ. Αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα. Με αυτή τη λογική το Wii δεν θα έπρεπε να πουλήσει ούτε ένα κομμάτι, γιατί δεν έχει ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής (κατ' εμέ).
pscrazy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 όπως την βλέπω εγώ τη κατάσταση, αυτά είναι παιχνίδια που έχω αγοράσει/θα αγοράσω σχεδόν σίγουρα στο PS3: μέχρι στιγμής: mgs4, demons souls, uncharted, killzone 2, little big planet, rachet and clank, infamous heavenly sword, folklore, resistance 2, lair, heavenly sword, valkyria chronicles και βγαίνουν τους επόμενους μήνες: white knight chronicles, gt5, gow3, uncharted 2, heavy rain, mag, the last guardian (θα αργίσει βέβαια), rachet & clank 2, modnation racers και δεν βάζω κάτι γιαπωνέζικα titles και μακρινά releases στυλ agent, wardevil, dc universe, ff online κλπ παιχνίδια που θα αγόραζα στο xbox: μέχρι στιγμής: fable 2 ... ? που βγαίνουν τους επόμενους μήνες: alan wake mass effect 2 (και θα βγούν και σε PC) Ακούω προτάσεις για xbox exclusives γιατί πραγματικά είναι αστείο πλέον ...ή φυσικά μπορεί να βγεί ο αποκλειρος και να θάψει ότι παιχνίδι έχω βάλει στη λίστα. Δεν εχεις βαρεθει αγορινα μου να φτιαχνεις λιστες και να περιμενεις , βεβαια εχεις τιποτα αλλο να κανεις αφου στο περιμενε σε εχει! Ελα σου εχω δουλεια, θελω να φτιαξω λιστα για το super market θα ερθεις να βαλεις ενα χερι :lol:
gherudos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 I am Alive DarkSiders Alpha protocol Brutal legend Dark void Edge of twilight Highlander This is vegas Mafia II Assasin Creed 2 Beyond good and evil 2 Max Payne 3 Just cause 2 Dantes inferno The Saboteur Battlefield Bad Company 2 Tekken 6 Need for Speed Shift Ελπίζω τα παραπάνω να μην τα έγραψες για αποκλειστικά καθώς όλα αυτά θα κυκλοφορήσουν και στο PS3. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:17 ---------- Ρε gherudos για το Ghostbusters βρηκες να πεις? ΧΑΧΑΧΑΧΑΤην θολουρα την ειδες, τη μιση αναλυση, τα σακατεμενα textures, το σουρναμενο frame-rate της PS3 εκδοσης δεν τα ειδες?? Έχει βγεί ήδη patch που διορθώνει την ανάλυση και τα frames στο PS3,αλλά το παιχνίδι είναι τελείως GTP και στις 2 κονσόλες.
DJTaurus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ελπίζω τα παραπάνω να μην τα έγραψες για αποκλειστικά καθώς όλα αυτά θα κυκλοφορήσουν και στο PS3.Eννοειται ρε συ... Νταξ, αν αρχίσει ο καθένας να βγάζει δικές του λίστες δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Εγώ πχ. θα έβαζα στα pc games το manager, το WoW, το AoC...Ξεχασαμε το Diablo III.
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ε, βάστα να βγει πρώτα και θα το βάλω κι αυτό, καλό 2011
Skia11 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 LOL, μόλις έβλεπα ένα walkthrough του ODST και του έδωσε achievement επειδή χρησιμοποιήσε ένα health pack....
atomsk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν εχεις βαρεθει αγορινα μου να φτιαχνεις λιστες και να περιμενεις , βεβαια εχεις τιποτα αλλο να κανεις αφου στο περιμενε σε εχει! Ελα σου εχω δουλεια, θελω να φτιαξω λιστα για το super market θα ερθεις να βαλεις ενα χερι :lol: ok παρέλειψα το ενδεχόμενο να βγεί ο απόκλειρος και να δώσει απάντηση 10χρονου
Προτεινόμενες αναρτήσεις