JUST-GAMER Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πώς είναι exclusive κάτι που κυκλοφορεί και σε PC αυτό μόνο τα gene του 360 το ξέρουν... Σου απάντησε με τον καλύτερο τρόπο ο pytzamarama. Και στο κάτω - κάτω της γραφής και άλλα παιχνίδια που κυκλοφορούσαν παλιότερα σε άλλες κονσόλες(Και όχι μόνο) όπως arcade machines, ps2, Saturn, xbox1, Amiga κ.τ.λ. κυκλοφορούσαν και σε pc αλλά τότε δεν είχα δει κανέναν να την "λέει" στην κάθε εταιρία κονσόλας που τα έλεγε exclusives για ποιο λόγο τα λέει exclusives αφού βγαίνουν και σε pc. Αυτό τώρα με το 360 έχει γίνει το γιατί δεν το ξέρω. Ίσως τους χαλάει πολύ η επιτυχία που έχει το 360 και γι' αυτό του ρίχνουν "λάσπη".
Hal9000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μα δεν αντιλέγω,δεν είπα ότι δεν μπορεί να γίνει απλά στην Ε3 παρουσίασαν ένα βίντεο του παιχνιδιού( ; ) και δεν το έπαιξε( ; ) κανένας από κοντά,αναφέρομαι στο Milo,τα υπόλοιπα παιχνίδια βλακειούλες(όπως αυτά που παρουσίασε η Sony) τα δοκίμασαν οι δημοσιογράφοι. Καθόλου fake http://xbox360.ign.com/articles/991/991348p1.html
papahlamidas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μα δεν αντιλέγω,δεν είπα ότι δεν μπορεί να γίνει απλά στην Ε3 παρουσίασαν ένα βίντεο του παιχνιδιού( ; ) και δεν το έπαιξε( ; ) κανένας από κοντά,αναφέρομαι στο Milo,τα υπόλοιπα παιχνίδια βλακειούλες(όπως αυτά που παρουσίασε η Sony) τα δοκίμασαν οι δημοσιογράφοι. Φίλε όχι μόνο έγινε πραγματική παρουσίαση Real Time και το δείξανε να λειτουργεί αλλά φαίνεται δεν παρακολούθησες την παρουσίαση Live από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Άμα λέω εγώ ότι τα PS fanboys αερολογούν ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι ενώ η κίνηση 1:1 που ανακοινώνει η Sony δεν είναι fake. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:12 ---------- Άμα λέω εγώ ότι τα PS fanboys αερολογούν ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Τώρα η νέα τους τάση είναι να κοπρολογούν ενάντια της Activision, επειδή απειλεί οτι δεν θα ξαναναπτύξει παιχνίδι για το PS3. Μάλιστα σε ένα forum με αφορμή την αύξηση της τιμής του MW2, τα Pstards έλεγαν "προτιμήστε KZ2, Resistance 2". Ειναι για δέσιμο. Μέχρι και petition είχαν φτίαξει κατά της Capcom όταν ανακοίνωσε οτι το DMC4 θα είναι multiplatform. http://www.petitiononline.com/capcompe/petition.html
gherudos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε όχι μόνο έγινε πραγματική παρουσίαση Real Time και το δείξανε να λειτουργεί αλλά φαίνεται δεν παρακολούθησες την παρουσίαση Live από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Άμα λέω εγώ ότι τα PS fanboys αερολογούν ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Για διάβασε το Ε3 topic για το 360 για να δείς αν παρακολούθησα live την παρουσία ση ή όχι.Ένα βίντεο έδειξαν με μια ξανθιά δεν το παρουσίασαν live,επίσης οι δημοσιογράφοι είπαν ότι τον Milo τον έλεγχε κάποιος εξ αποστάσεως και το ξαναλέω,δεν είπα ότι δεν μπορεί να γίνει απλά στην παρουσίαση έδειξαν μονάχα ένα βίντεο,αυτό τίποτα παραπάνω και papahlamidas μην ξεχνάς ότι έχω και 360 πλέον
atomsk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ναι ενώ η κίνηση 1:1 που ανακοινώνει η Sony δεν είναι fake. sorry man αλλά αυτά που λες δε στέκουν. Οι τύποι της Sony μόνο που δεν φόρεσαν τα lab coats για να παρουσιάσουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία. Το όλο concept παρουσιάστηκε στα πλαίσια ενός tech demo που σίγουρα ήταν πιο κοντά σε πραγματικότητα απο το μαρκετίστικο διαφημιστικό της MS για το natal και το ψεύτικο AI του Milo. Είμαι σίγουρος πως αναγκάστηκαν να το παρουσιάσουν τόσο νωρίς αφού θα έμαθαν τελευταία στιγμή για το Natal και θα έπρεπε να έχουν κάτι να δείξουν σαν απάντηση στη MS. Αν και εγώ προτιμώ να μου δείξουν το tech demo στο οποίο φαίνοντε τα ελλατώματα τις τεχνολογίας παρά να μου πασάρουν την διαφήμιση που έχει περάσει απο το marketing και είναι συνήθως τίγκα στην υπερβολή και στην παραπλάνηση. Και μάλλον θα πρέπει να είσαι λίγο στραβός για να μην βλέπεις πως η κίνηση ήταν 1:1 real time, εκτός και αν υπονοείς ότι ήταν στημένα τα actions και ο τύπος είχε "χορογραφίσει" τις κινήσεις του απο πριν σε απόλυτο συγχρονισμό με αυτές του demo άντε να δω τι άλλο θα διαβάσω εδω μέσα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2009 από atomsk
Pytzamarama Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το κλου ειναι αλλου. Η Sony αντι να κατσει να δημιουργησει κατι φρεσκο σαν το Natal (ισως και απο ελλειψη ρευστου) εστησε ενα χειριστηριο με μονο γνωμονα το ευκολο port των χαζοχαρουμενων (κατα 95%) παιχνιδιων του Wii. Αν το "WiiHD"-approach της Sony ικανοποιει αυτους που περιμενουν το "επομενο βημα" στο gaming, τοτε παω πασο.
Skia11 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν το Natal κυκλοφορήσει και δουλέψει και βγούν και τίτλοι γι' αυτό τότε να συζητήσουμε περί "φρέσκων δημιουργιών". Δείτε τα σχέδια της Sony για το 3D gaming στις κονσόλες της...
Toufas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Όταν το Natal κυκλοφορήσει και δουλέψει και βγούν και τίτλοι γι' αυτό τότε να συζητήσουμε περί "φρέσκων δημιουργιών". Δείτε τα σχέδια της Sony για το 3D gaming στις κονσόλες της... α δηλαδη να περιμενουμε την ms να βγαλει τα παιχνιδια, αλλα να δουμε και τα σχεδια.... irony much?
atomsk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το κλου ειναι αλλου.Η Sony αντι να κατσει να δημιουργησει κατι φρεσκο σαν το Natal (ισως και απο ελλειψη ρευστου) εστησε ενα χειριστηριο με μονο γνωμονα το ευκολο port των χαζοχαρουμενων (κατα 95%) παιχνιδιων του Wii. Αν το "WiiHD"-approach της Sony ικανοποιει αυτους που περιμενουν το "επομενο βημα" στο gaming, τοτε παω πασο. το Natal απο που και ως που είναι φρέσκο; το video του eye-pet δεν το είδες παραπάνω μου φαίνεται. Το wii-mote έχει accelerometer και infra red για κίνηση ενώ το motion controller της sony δουλεύει με το τι κάνει track η κάμερα, άρα καμία σχέση. Αλλά εσύ βλέπεις μαύρο "wii-mote" με μια μπάλα επάνω και πάει το μυαλό σου στο wii-mote. Λογικό αν δεν διαβάσεις/ακούσεις και καμιά πληροφορία. Επίσης, με την χρήση της σφαίρας στο controller επάνω, το ps-eye έχει καλύτερο σημείο αναφοράς απο το να προσπαθεί να βασιστεί μόνο στο λογισμικό για να καταλάβει τις κλειδώσεις σου (natal), συν του ότι έχει και συμβατικά controlls επάνω. Κατα συνέπεια δεν είναι πιο λογικό να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευκολότερα για hardcore games; Απο την άλλη το natal το βλέπω να είναι η εξέλιξη του wii καθώς είναι φτιαγμένο για casual gaming ..δυσκολεύομαι να φανταστώ hardcore games με natal. Εκτός και αν παίζεις με το xbox controller (gta) σταματάει το παιχνίδι, αλλάζει mode, σου δίνει κάποιο χρόνο να σηκωθείς και να αρχίσεις να χτυπιέσαι σε κάποιο mini-game, μέχρι να τελειώσει και να συνεχίσεις κανονικά με τα συμβατικά controlls. Αυτό όμως δεν παύει να είναι ένα mini-game. Με την τεχνολογία της Sony, όπως δείξανε και στην παρουσίαση, μπορώ να φανταστώ άνετα το επόμενο Oblivion με αυτά τα controlls. Αν είδατε το demo με τους σκελετούς το σπαθί και το τόξο θα καταλάβετε τι εννοώ.
Pytzamarama Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τωρα συγκρινουμε ως "next step" ενα ματσουκι VS no ματσουκι? Σαφως και το no-ματσουκι μονοπατι ειναι πιο ελπιδοφορο-φιλοδοξο-δυσκολο-φυσικο. Επισης εγω δεν μιλησα για ομοιοτητα.Ειπα για ευκολα ports απο Wii. Οπως και να εχει η λυση της Sony (λογω budget και αιφνιδιασμου) ειναι ενα project "στο γονατο". Undocumented προχειρατζα μοιαζει. Ειδομεν.
atomsk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Οπως και να εχει η λυση της Sony (λογω budget και αιφνιδιασμου) ειναι ενα project "στο γονατο". Undocumented προχειρατζα μοιαζει.Ειδομεν. undocumented προχειράτζα επειδή δεν είχε τα μοντέλα στο στημένο σκηνικό, χωρίς λάθη και ατέλειες να το παρουσιάζουν αλλα τους ίδιους τους devs. Μακάρι όλες οι τεχνολογικές παρουσιάσεις να ήταν έτσι, θα μας γλύτωναν απο πολύ γκρίνια και nerd-rage σε forums κατά γνωστών εταιριών (hint).
Toufas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 προφανως δεν εχεις δει ποιος εκανε την παρουσιαση του natal?
Pytzamarama Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το ματσουκι της Sony παρουσιαστηκε επειδη επρεπε να παρουσιαστει. Λογω Natal δηλαδη - μαχαιρι στο λαιμο. Δεν το λεω εγω. Ολος ο VG industry τυπος το αναφερει.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Και μάλλον θα πρέπει να είσαι λίγο στραβός για να μην βλέπεις πως η κίνηση ήταν 1:1 real time, εκτός και αν υπονοείς ότι ήταν στημένα τα actions και ο τύπος είχε "χορογραφίσει" τις κινήσεις του απο πριν σε απόλυτο συγχρονισμό με αυτές του demo άντε να δω τι άλλο θα διαβάσω εδω μέσα. Το tech demo δεν σημαίνει τίποτα. Το θέμα είναι οτι το 1:1 δεν πρόκειται να υλοποιηθεί, όσο και να χτυπιέστε τα Pstards.
Προτεινόμενες αναρτήσεις