Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμμ. Προσωπικά θεωρώ το παλιό πιο όμορφο, αλλά νομίζω (χωρίς να έχω κάποια στοιχεία) ότι το slim θα αποδεικτεί πιο αξιόπιστο.

Δημοσ.
Χμμμ. Προσωπικά θεωρώ το παλιό πιο όμορφο, αλλά νομίζω (χωρίς να έχω κάποια στοιχεία) ότι το slim θα αποδεικτεί πιο αξιόπιστο.

Πιο αξιόπιστο σε τι;

Το παλιό δεν είχε κανένα πρόβλημα σε Hardware, όσο και σε Software.

Δημοσ.

Προσωπικα χαιρομαι που πηρα το slim γιατι χωρεσε ακριβως με τα αλλα πραγματα στο γραφειο μου, ενω το fat δεν θα χωρουσε.Οσο για την ομορφια αντικειμενικα, το slim απο κοντα ειναι πολυ ωραιο σαν κονσολα... και πιο ευκολο στην μετακινηση....

Τωρα για καποιον που ειναι σε διλημμα, το fat ειναι ''τουλαχιστον'' εξισου καλη επιλογη, ειδικα με τα extra πραγματα....

Οσο για την αξιοπιστια, και γω την ιδια αισθηση εχω, οτι ισως το slim να ναι πιο αξιοπιστο.... χωρις στοιχεια βεβαια.....

Υ.Γ. Αν το Dante's Inferno δεν παιζει καλα στο PS3 μπορει να σκεφτω σοβαρα για XBOX360... το περιμενω αυτο το παιχνιδι πως και πως...:P

Δημοσ.

"ε ναι γιατι τα παιχνιδια θελουν 10 μερες να γινουν (γιατι τοση διαφορα εχουν)

και γιατι αλλαξανε 2-3 κονσολες?"

rrod οι πρώτες κονσολες ήταν οτινανε ,και μην ακούω για εγγύηση ,ειδικά για ελλάδα και modded κονσόλες.όσοι την έχουν πατήσει ξέρουν πόσα έχουν δώσει στην τελική.

Και γιατι να μην το παρεις του χρονου που θα εχει 200 ευρω και περισσοτερα παιχνιδια? 300 ευρω οπως και να εχει πολλα ειναι.

και γιατί να μην την πάρει σε 4 χρόνια που θα έχει όλα τα παιχνίδια της γενιάς της και θα είναι και φτηνότερη,δεν είναι έτσι ,για κάποιον που θέλει "τώρα" να αγοράσει κονσόλα το ps3 είναι καλή επιλογή (όπως και το 360) και τα 2 έχουν καλές τιμές και αρκετά καλά game libraries.

Δημοσ.

Σιγουρα αλλα δεν νομιζω οτι ακομα και τωρα το PS3 "αξιζει" τα λεφτα του. Ειδικα αν σκεφτεις οτι την ιδια περιοδο παλιοτερες κονσολες ειχαν τα αντερα τους και ηταν και φθηνοτερες (αναλογικα). Για να αγορασω κονσολα θα πρεπει η ιδια η κονσολα να εχει στανταρ 10 παιχνιδια ΑΑΑ που να -θελω- να παιξω και να ειναι φυσικα exclusive για να αξιζει η αγορα αλλιως δεν εχει νοημα. Το ξερω οτι δεν ειναι ολοι σαν εμενα αλλα το λεω απο τη μερια μου πως το βλεπω επειδη δεν τρελαινομαι κιολας και μπορω να ασχοληθω και με παλιοτερες γενιες με παιχνιδια που δεν επαιξα για τον Α, Β λογο.

Με αυτον τον τροπο και καλυπτω τα "κενα" (απο παιχνιδια που εχω πληρωσει και δεν επαιξα και που ηθελα να παιξω) και αναβαλω την αγορα μιας -ακριβης- κονσολας τελευταιας γενιας (παντα για τα δεδομενα του τοτε) με παιχνιδια που μπορω να παιξω και μετα απο 1 - 2 χρονια. Παραδειγμα στο PS3 δεν εχω παιξει κανενα απο τα παιχνιδια του (τα exclusive) ως τωρα. Θα τα πιασω με τη σειρα ολα μαζι σε βαθος χρονου. Win-win κατασταση για εμενα.

Δημοσ.
"ε ναι γιατι τα παιχνιδια θελουν 10 μερες να γινουν (γιατι τοση διαφορα εχουν)

και γιατι αλλαξανε 2-3 κονσολες?"

rrod οι πρώτες κονσολες ήταν οτινανε ,και μην ακούω για εγγύηση ,ειδικά για ελλάδα και modded κονσόλες.όσοι την έχουν πατήσει ξέρουν πόσα έχουν δώσει στην τελική.

και γιατί να μην την πάρει σε 4 χρόνια που θα έχει όλα τα παιχνίδια της γενιάς της και θα είναι και φτηνότερη,δεν είναι έτσι ,για κάποιον που θέλει "τώρα" να αγοράσει κονσόλα το ps3 είναι καλή επιλογή (όπως και το 360) και τα 2 έχουν καλές τιμές και αρκετά καλά game libraries.

με την λογικη modded= παιρνεις αλλη κονσολα, εκανε αποσβεση στο οτι δεν πηρε παιχνιδια και ειχε τα λεφτα. αν λεμε για κανονικη περιπτωση, η ms σου αλλαζε την κονσολα. και παλι δεν βλεπω καποιον να εχασε λεφτα επειδη πηρε xbox.

Δημοσ.
με την λογικη modded= παιρνεις αλλη κονσολα, εκανε αποσβεση στο οτι δεν πηρε παιχνιδια και ειχε τα λεφτα. αν λεμε για κανονικη περιπτωση, η ms σου αλλαζε την κονσολα. και παλι δεν βλεπω καποιον να εχασε λεφτα επειδη πηρε xbox.

Παντως για το θεμα RROD εγω αναγκαστηκα να παρω Wii μετα το 5ο μου. Εκει που πηγαινα δηλαδη για το 6ο σαλταρησα τελευταια στιγμη, ειδα ενα Wii φρεσκο τσιπαρισμενο μολις το εβγαλε απο το εργαστηριο και μεσα στο κουτι και λεω "γαμα το το X360 μην μου φερεις αλλο, φερε μου εδω το Wii ετσι οπως ειναι και τελειωσαμε" (ειχε και original μεσα το Smash bros και metroid prime 3 χωρια τις κοπιες που πηρα). Χαλαρα πηρα περισσοτερα (απο θεμα ευρω) στο τελος αλλα ο ανθρωπος δεν την παλευε ουτε αυτος με την ταλαιπωρια που τραβηξε (και τραβηξα) και συμφωνησε αμεσως. Ειναι δηλαδη αρκετα σοβαρο πραγμα.

Τωρα εχω το X360 που μου πουλησε ενα φιλαρακι μου και βγηκε "γερο". Μετα απο καμια 2-3 χρονια θα τσιμπησω και ενα PS3 για συμπληρωθει το κασε.

Δημοσ.
δηλαδη εσυ με τα 500κατι ευρω που ειχες δωσει οταν ειχε βγει το ps3 ενοιωσες καλα οταν επαιξες καλο παιχνιδι 3 χρονια μετα? και το infamous που ειναι ripoff απο το prototype ειναι παιχνιδαρα επειδη ειναι στο ps3..? το lbp εχει 1 χρονο που εχει βγει, εκτος αν οι δικες σου χρονιες ειναι πανω απο 12 μηνες...

ποσα αυθεντικα παιχνιδια ειχες στο ps2? εχετε γινει ολοι οι ps3 users νομιμοι τωρα.... αν ειχε τροπο να επαιζε αντιγραφα να δω τι θα κανες...

Το ps3 το πήρα κάνα χρόνο αφού πρωτοκυκλοφόρησε και έπαιξα εξαιρετικά παιχνίδια σε αυτό, όπως το folklore και το assassin's creed. Tο ότι το infamous είναι ripoff του prototype ..τι να πω τόσα ξέρεις τόσα λες. Τα έχω τελειώσει και 2 παιχνίδια και είναι όπως ακριβώς τα περίμενα, το prototype είναι αρκετά διασκεδαστικό αλλά μονότονο μετά απο ένα playthrough, το infamous ..ακόμα παίζω γιατί είναι ποιοτικό παιχνίδι με πολύ καλό replayability. Όσο για το LBP, εγώ προσωπικά το αγόρασα μέσα σε αυτό το χρόνο. Σε λίγο θα μου πεις και τι έχω παίξει.

PS2 δεν είχα ποτέ, ούτε PS1 ...άρα μόνο fanboy δεν είμαι..carry on

Δημοσ.
Το ps3 το πήρα κάνα χρόνο αφού πρωτοκυκλοφόρησε και έπαιξα εξαιρετικά παιχνίδια σε αυτό, όπως το folklore και το assassin's creed. Tο ότι το infamous είναι ripoff του prototype ..τι να πω τόσα ξέρεις τόσα λες. Τα έχω τελειώσει και 2 παιχνίδια και είναι όπως ακριβώς τα περίμενα, το prototype είναι αρκετά διασκεδαστικό αλλά μονότονο μετά απο ένα playthrough, το infamous ..ακόμα παίζω γιατί είναι ποιοτικό παιχνίδι με πολύ καλό replayability. Όσο για το LBP, εγώ προσωπικά το αγόρασα μέσα σε αυτό το χρόνο. Σε λίγο θα μου πεις και τι έχω παίξει.

Release

A demo version of the game was planned for release on the PlayStation Network in the fourth quarter of 2007,[31] but was delayed until 2008.[56] The demo was again delayed until 11 September 2009, when it was released alongside the Game of The Year Edition.[57] Original announcements pointed to a full release early in 2008, but Sony later said the game had been delayed until September 2008 in the UK.[58] During the Sony PlayStation Day on 6 May 2008 in London, Sony announced the game would be delayed for one month,[59] but also confirmed release dates for 21 October 2008 in North America, 22 October in Europe, 24 October in the UK and Ireland[60] and 30 October in Japan.[61]

Originally intended for a release in mid-to-late October, a last-minute delay involving a licenced song in the game's soundtrack delayed the game's release worldwide.[62] It was released in North America and Japan at the end of October 2008, and in Europe at the beginning of November 2008.

On 17 October 2008, SCEE instigated a worldwide recall of LittleBigPlanet and announced the game's release be pushed back,[63] after a PlayStation Community member reported the lyrics to one of the licenced songs in the game included passages from the Qur'an and could therefore be offensive to some Muslims.[64] The song, entitled "Tapha Niang", was by Malian artist Toumani Diabaté, himself a devout Muslim.[65][66] The game was patched twice, the day before its release for players who had received the game early, before its intended release date. The first update did not affect the song, and was released to patch online issues, modify jetpack controls, and add further costumes,[67][68] whilst the second updated the game to remove the vocals from the track, leaving only an instrumental.[69] Some American Muslims responded to the recall and stated that they were offended by the restriction of freedom of speech. M. Zuhdi Jasser M.D., head of the American Islamic Forum for Democracy, was quoted as saying, "Muslims cannot benefit from freedom of expression and religion and then turn around and ask that anytime their sensibilities are offended that the freedom of others be restricted."[70]

SCEA announced new versions of the game that would be shipped to North American retailers the week commencing 27 October 2008.[71] On 20 October 2008 an SCEE press release stated LittleBigPlanet would start to appear in stores in the United Kingdom, Europe, Middle East, Australia and New Zealand no later than the week commencing 3 November 2008 on a country-by-country basis.[72] Later the same day SCEE confirmed the UK release date as 5 November.[2][3]

αν 2008=2009 εχεις δικιο.

αν ηταν exclusive το prototype δεν θα τα λεγες αυτα. για σενα οτι exclusive εχει το ps3 το χεις βγαλει παιχνιδαρα.... ειδαμε απο εποχες ps1 για το quality control που ειχε η sony στο που δινει τα licenses

Δημοσ.

;) Kαλα και εγινες τετοιο psbot με το ps3 ? Φαντασου να ειχες παρει τις αλλες δυο που θεριζανε! Εμ γι αυτο σου φαινονται ολα καλα τωρα....Εγω που ξεκινησα με ολες τις κονσολες απο λανσαρισμα, το ps3 ειναι μακραν το χειροτερο μηχανημα της !

Τα πιστευεις αυτα που λες, ποιο infamous και πρασινα αλογα! ΕΛΕΟΣ!

Σοβαρεψου επιτελους.....

Δημοσ.

Τι να πεις και εσύ, που απο τη μια βρίζεις το PS3 και απο την άλλη παίζεις ότι exclusive βγαίνει και το τερματίζεις και απο πάνω. Κάποιος άλλος πρέπει να σοβαρευτεί μου φαινεται ..αχαχαχ.

Δημοσ.

Atom είσαι fanboy. Δέν είναι κακό να το παραδεχτείς, πέρα απο το ότι είναι προφανές, με το να προσπαθείς να πείσεις ότι δεν είσαι κρατώντας την στάση που κρατάς απλά επιβεβαιώνεις το αυταπόδεικτο. Anyway, για μία ενημέρωση postara, την κάνω από το thread γιατί κρυώνει η μακαρονάδα μου. (ξέρω ότι θα απαντήσεις μια δήθεν έξυπνη @@ρια, αλλά να ξέρεις πως θα με νοιάξει όσο άν μου πέσει κανα μακαρόνι και το φάει ο σκύλος μου)

Adios.

Δημοσ.
Atom είσαι fanboy. Δέν είναι κακό να το παραδεχτείς, πέρα απο το ότι είναι προφανές, με το να προσπαθείς να πείσεις ότι δεν είσαι κρατώντας την στάση που κρατάς απλά επιβεβαιώνεις το αυταπόδεικτο. Anyway, για μία ενημέρωση postara, την κάνω από το thread γιατί κρυώνει η μακαρονάδα μου. (ξέρω ότι θα απαντήσεις μια δήθεν έξυπνη @@ρια, αλλά να ξέρεις πως θα με νοιάξει όσο άν μου πέσει κανα μακαρόνι και το φάει ο σκύλος μου)

Adios.

Καλά ναι και εσύ δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι σε τρώει ο κό*** σου να σου απαντήσω. Άντε φάε την μακαρονάδα σου πριν στην φάει ο σκύλος και μετά "ενημέρωσε" μας κ.Δημοσιογράφε, αν έχεις κάτι αξιόλογο να πεις, που πολύ αμφιβάλω με τις μπαρούφες που πετάς.

Hasta la vista

τελος πάντων..δεν ξανασχολούμε με το συγκεκριμένο thread, have fun

*atomsk is leaving the troll cave :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...