Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενταξει ο ανθρωπος τωρα πηρε το PS3 και σαν κλασσικος Ελληναρας πρεπει να πεισει τους παντες οτι ειναι η καλυτερη κονσολα...οσο ειχε βεβαια το XBOX360 εκανε το ακριβως αντιθετο.

Πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος υπαρξης αυτου του thread περα απο το να μπαινει το καθε 15χρονο ή ο καθε καμμενος και να τσακωνεται για το ποιος εχει καλυτερη κονσολα.

Εγω με το ΧΒΟΧ360 δοξα τω Θεο εχω παιξει πολυ καλα παιχνιδια και χωρις να μου κοστισει ο κουκος αηδονι και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Και φυσικα δεν εχω αναγκη κανενα troll να με πεισει γιαυτο...

Προφανως και οι αλλοι με το PS3 που περιμενανε 2-3 χρονια για να βγουνε παιχνιδια της προκοπης και τα χρυσοπληρωνουνε ειναι απολυτα ικανοποιημενοι με τη κονσολιτσα τους και καλα κανουνε.

Ολα τα αλλα ειναι πραγματικα για γελια οπως και τα επιχειρηματα που γραφονται...

Σωστο αυτο που λες αλλα την περιοδο που περιμεναν οι PS3 users για κανενα παιχνιδι εμεις τρεχαμε να κανουμε αλλαγη την κονσολα μας γιατι μας πεταξε RROD (για πεμπτη φορα). Δεν μπορω να πω οτι κανεις απο τους 2 χρηστες ειχε καλα "παιδικα" χρονια με οποιαδηποτε απο αυτες τις κονσολες.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σωστο αυτο που λες αλλα την περιοδο που περιμεναν οι PS3 users για κανενα παιχνιδι εμεις τρεχαμε να κανουμε αλλαγη την κονσολα μας γιατι μας πεταξε RROD (για πεμπτη φορα). Δεν μπορω να πω οτι κανεις απο τους 2 χρηστες ειχε καλα "παιδικα" χρονια με οποιαδηποτε απο αυτες τις κονσολες.

Εγω παλι δεν εχω τρεξει ουτε μια φορα για αλλαγη κονσολας και ειναι απο τις πρωτες σοδιες που υποτιθεται οτι ηταν απο τις πιο προβληματικες και μαλιστα την ειχα αγορασει απο τα Carrefour που υποτιθεται τις σκοτωνανε γιατι ηταν απο τις προβληματικες...

Αλλα και εδω που τα λεμε περα απο το σπασιμο οτι για ενα χρονικο διαστημα δεν θα επαιζες τα παιχνιδακια σου που ειναι το τρεξιμο;

Με courrier στην παιρνανε και με courrier στην επιστρεφανε και μαλιστα απο οτι διαβαζω εδω μεσα φτιαχνουνε ακομα και τις πειραγμενες...κανε μια συγκριση με το PS3 που εχει μολις ενα χρονο εγγυηση και ετσι και σου παθει κατι πρεπει να παρεις καινουριο.

Οσο για τον 15χρονο που δεν ειχε χρονο και πηρε PS3 για να μην τρεχει να ανασταινει το ΧΒΟΧ360 αλλα ετσι και αλλιως τα παιρνει αυθεντικα...μας επεισες μεγαλε.

Απολαυσε τη καινουρια σου αγαπη με το ενα παιχνιδι που προφανως θα παιζεις ολη τη χρονια και ασε εμας να απολαυσουμε τη δικια μας.

Οπως θα επρεπε να κανετε ολοι δηλαδη...

Δημοσ.
...

Οσο για τον 15χρονο που δεν ειχε χρονο και πηρε PS3 για να μην τρεχει να ανασταινει το ΧΒΟΧ360 αλλα ετσι και αλλιως τα παιρνει αυθεντικα...μας επεισες μεγαλε.

Απολαυσε τη καινουρια σου αγαπη με το ενα παιχνιδι που προφανως θα παιζεις ολη τη χρονια και ασε εμας να απολαυσουμε τη δικια μας.

Με ταπείνωσες...

Ανακεφαλαίωση επιχειρημάτων:

1) PS3 αγοράζουν οι 15άρηδες (που έχουν κόμπλεξ με την ηλικία τους)

2) Το GT5 άργησε πολύ και μπορεί και να μην βγει σε PS3 αλλά στο PS4

3) Το Live του 360 είναι ανώτερο γιατί έτσι μας αρέσει

4) Τα exclusive για 360 είναι καλύτερα γιατί έτσι μας αρέσει

κτλ κτλ

Δημοσ.

Eγω παιδια καταλαβαινω τις ανησυχιες σας και πιστευω οτι τετοια θεματα δεν εχουν να κανουν με ηλικιες .Εγω παω στοιχημα ειμαι μεγαλυτερος απο πολλους εδω αλλα ακομη εχω το μικροβιο με τα games .Σκεφτειτε αγορασα το 360 την πρωτη μερα κυκλοφοριας του ,οταν επαιζα το criminal origins ειχα παθει μια τρομακτικη ψυχωση και διεγερση πρωτου βαθμου ,μετα πηρα το ps3 επειδη οπως πολλοι πιστευα οτι θα ηταν καλυτερο και εδωσα το 360 .Ε μετα απο λιγο καιρο ξαναγορασα το 360 το elite και τωρα εχω και τα 2.Αυτα ειναι αρρωστια .Μην ψαχνεστε με συγκρισεις .Ειλικρινα νομιζω αυτη την στιγμη που μιλαμε οτι το 360 ηταν και ειναι πιο <<ζεστο>> απεναντι στο κοινο γιατι απο την πρωτη στιγμη της κυκλοφοριας του εχει δειξει μια σταθεροτητα στην ποιοτητα και ας μην εχει bray κτλ.Το ps3 καπως τωρα τελευταια εχει δειξει να παιρνει τα πανω του .Παντως αυτο που λενε πολλοι με το περιφημο Live toy 360 εμενα αυτα τα cartoonakia και οι παπαριτσες δεν μου κανουν καλυτερο οnline σε σχεση με το ps3.Tωρα αν μιλησουμε για lag που λενε καποιοι το συζηταμε .Επισης τα 50 ευρω το χρονο για συνδρομη δεν ειναι σιγουρα ακριβο ποσο ,αυτο ομως που προκαλει ειναι οτι δεν γινεται ps3 και pc να ειναι online free και η ms να ζηταει συνδρομες σαν τον λιγουρη .

Δημοσ.
Εγω παλι δεν εχω τρεξει ουτε μια φορα για αλλαγη κονσολας και ειναι απο τις πρωτες σοδιες που υποτιθεται οτι ηταν απο τις πιο προβληματικες και μαλιστα την ειχα αγορασει απο τα Carrefour που υποτιθεται τις σκοτωνανε γιατι ηταν απο τις προβληματικες...

Αλλα και εδω που τα λεμε περα απο το σπασιμο οτι για ενα χρονικο διαστημα δεν θα επαιζες τα παιχνιδακια σου που ειναι το τρεξιμο;

Με courrier στην παιρνανε και με courrier στην επιστρεφανε και μαλιστα απο οτι διαβαζω εδω μεσα φτιαχνουνε ακομα και τις πειραγμενες...κανε μια συγκριση με το PS3 που εχει μολις ενα χρονο εγγυηση και ετσι και σου παθει κατι πρεπει να παρεις καινουριο.

Απλα εισαι τυχερος. Απο ερευνα που ειχε γινει παλιοτερα 1 στα 2 X360 ειχε προβλημα ή θα παρουσιαζε προβλημα σχετικα γρηγορα μετα την αγορα. Δεν το λεω μικρο ποσοστο αυτο. Ρωτας που ειναι το τρεξιμο? Λοιπον αν βαλουμε οτι η MS ΔΕΝ μου επαιρνε την κονσολα μου (σαν τσιπαρισμενη) ή ακομα και να την επαιρνε οι πιθανοτητες να μου δωσει αλλη (οχι απαραιτητα καινουργια οπως διαπιστωσα τις 3 πρωτες φορες απο λεγομενα απο πολλα παιδια με το ιδιο προβλημα αλλα χωρις τσιπακι αυτοι) ηταν μεγαλες με αποτελεσμα να χασω και το τσιπακι αξιας 120 ευρω (τοτε).

Με courier ποτε δεν πηραν τιποτα. Επρεπε να την παω στο καταστημα που την πηρα και να ξαναπαω απο το καταστημα οταν θα ερχοταν η καινουργια. Οπως και να εχει μου την εσπασε τοσο πολυ γιατι την χρυσοπληρωσα. Ειναι, ακομα και σημερα, ενα μεγαλο μειων για την επιλογη του X360.

Δημοσ.
Απλα εισαι τυχερος. Απο ερευνα που ειχε γινει παλιοτερα 1 στα 2 X360 ειχε προβλημα ή θα παρουσιαζε προβλημα σχετικα γρηγορα μετα την αγορα. Δεν το λεω μικρο ποσοστο αυτο. Ρωτας που ειναι το τρεξιμο? Λοιπον αν βαλουμε οτι η MS ΔΕΝ μου επαιρνε την κονσολα μου (σαν τσιπαρισμενη) ή ακομα και να την επαιρνε οι πιθανοτητες να μου δωσει αλλη (οχι απαραιτητα καινουργια οπως διαπιστωσα τις 3 πρωτες φορες απο λεγομενα απο πολλα παιδια με το ιδιο προβλημα αλλα χωρις τσιπακι αυτοι) ηταν μεγαλες με αποτελεσμα να χασω και το τσιπακι αξιας 120 ευρω (τοτε).

Με courier ποτε δεν πηραν τιποτα. Επρεπε να την παω στο καταστημα που την πηρα και να ξαναπαω απο το καταστημα οταν θα ερχοταν η καινουργια. Οπως και να εχει μου την εσπασε τοσο πολυ γιατι την χρυσοπληρωσα. Ειναι, ακομα και σημερα, ενα μεγαλο μειων για την επιλογη του X360.

Σε μενα παντως κουριερ ηρθε και την πηρε, κουριερ την εφερε πισω (UPS).

Δημοσ.

Οπως και σε ολους απο οσα εχω διαβασει εδω μεσα...και επισης εχουν επισκευασει ακομα και φλασαρισμενες.

Επισης κανανε την εγγυηση 3ετη για να καλυψει τις κατασκευαστικες μαλακιες που ειχανε κανει στις πρωτες παρτιδες...

Νομιζω οτι σε θεματα υποστηριξης η M$ ειναι αιωνες μπροστα απο τη $ony...

Δημοσ.

Eγω παντως το Ps3 στην αρχη το πηρα για το blu ray και το Multimedia χαρακτηρα , οντως fan του ποιοτικου home cinema , ανταποκριθηκε πληρως στις απαιτησεις μου ,σε εικονα και ηχο , ξερω πολλους ανθρωπους της ηλικιας μου , σχετικα μεγαλους που το χρησιμοποιουν μονο γιαυτο ακριβως το σκοπο

Βεβαια στην πορεια το ps3 , με εξεπληξε ευχαριστα , γιατι απο κει που δεν ειχε καθολου παιχνιδια , και χρησιμοπιουσα αποκλειστηκα το xbox , εφτασε να αντιστραφουν οι ρολοι , ιδιως φετος το 2009 εχω μετρησει καμποσα αξιολογα exclusives , με τελευταιο το ελληνικο Buzz που βγηκε προσφατα , σε σχεση με το xbox που μονο το forza ειναι φοβερο game ...

Παντως και 2 κονσολες εχουν τα δικα τους κοινα , το ps3 εχει ενα επιπλεον κοινο - του home cinema , στα λεφτα του ειναι η καλυτερη Multimedia συσκευη ,και επειδη ειναι η ακριβοτερη κονσολα και συνδιαζει και το Multimedia κομματι , συνηθως το target group του ειναι το μεγαλυτερο ηλικιακα απο τις αλλες 2 κονσολες

Oι κερδισμενοι της υποθεσης ειναι οσοι διαθετουν ολες τις κονσολες καθως και pc , ειναι σε θεση να δοκιμασουν τα παντα

Δημοσ.

ποιο τσιπακι? ποιο 50%?

εμενα οταν μου εβγαλε rrod την πηρανε φλασαρισμενη με ups, ηρθε φτιαγμενη και μου κανανε extend την εγγυηση που εχει του 1ος ετους (για τις απλες βλαβες που ειχε τελειωσει εδω και 10 μηνες) για 3 μηνες ακομα. τωρα εσυ αν το πηγες στο μαγαζι του ελληναρα, καλα να παθεις.

---------- Post added at 03:59 ----------

και για αποψη λεφτων και επιλογη τιτλων (και μερικες φορες και σε ηχο) mkv απο σοβαρο group/encoder > bluray

Δημοσ.
ποιο τσιπακι? ποιο 50%?

εμενα οταν μου εβγαλε rrod την πηρανε φλασαρισμενη με ups, ηρθε φτιαγμενη και μου κανανε extend την εγγυηση που εχει του 1ος ετους (για τις απλες βλαβες που ειχε τελειωσει εδω και 10 μηνες) για 3 μηνες ακομα. τωρα εσυ αν το πηγες στο μαγαζι του ελληναρα, καλα να παθεις.

Δεν ηξερα οτι το Πλαισιο ειναι το μαγαζι του Ελληναρα.

Τηλ στην MS.

Εγω: Γεια σας, εχω προβλημα με το X360

Υπαλληλος: Τι σας κανει κυριε?

Εγω: Τρια κοκκινα λαμπακια

Υπαλληλος: Μαλιστα, ειστε κατοικος Αθηνας κυριε?

Εγω: Οχι

Υπαλληλος: Θα πρεπει να το πατε πισω στο καταστημα απο οπου το αγορασατε μαζι με την αποδειξη αγορας και να το στειλουν αυτοι σε εμας. Να σας ενημερωσω οτι αν εχετε φλασαρει την κονσολα σας φυσικα και θα χαθει αυτη η "δυνατοτητα" αν σας στειλουμε νεο μηχανημα.

Δημοσ.
Δεν ηξερα οτι το Πλαισιο ειναι το μαγαζι του Ελληναρα.

Τηλ στην MS.

Εγω: Γεια σας, εχω προβλημα με το X360

Υπαλληλος: Τι σας κανει κυριε?

Εγω: Τρια κοκκινα λαμπακια

Υπαλληλος: Μαλιστα, ειστε κατοικος Αθηνας κυριε?

Εγω: Οχι

Υπαλληλος: Θα πρεπει να το πατε πισω στο καταστημα απο οπου το αγορασατε μαζι με την αποδειξη αγορας και να το στειλουν αυτοι σε εμας. Να σας ενημερωσω οτι αν εχετε φλασαρει την κονσολα σας φυσικα και θα χαθει αυτη η "δυνατοτητα" αν σας στειλουμε νεο μηχανημα.

!!!!!!! Πλάκα κάνεις !!!!!!!

Και εγώ το είχα στήλει φλασαρισμένο και μου το επέστρεψαν με αλαγμένο Drive αλλά δεν με προειδοποίησαν κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...