Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν ηξερα οτι το Πλαισιο ειναι το μαγαζι του Ελληναρα. Τηλ στην MS. Εγω: Γεια σας, εχω προβλημα με το X360 Υπαλληλος: Τι σας κανει κυριε? Εγω: Τρια κοκκινα λαμπακια Υπαλληλος: Μαλιστα, ειστε κατοικος Αθηνας κυριε? Εγω: Οχι Υπαλληλος: Θα πρεπει να το πατε πισω στο καταστημα απο οπου το αγορασατε μαζι με την αποδειξη αγορας και να το στειλουν αυτοι σε εμας. Να σας ενημερωσω οτι αν εχετε φλασαρει την κονσολα σας φυσικα και θα χαθει αυτη η "δυνατοτητα" αν σας στειλουμε νεο μηχανημα. απο ολους εδω μεσα εισαι ο πρωτος που λεει κατι τετοιο. και ναι και το πλαισιο μαγαζι ελληναρα ειναι, οταν το 90% δεν ξερει τι πουλαει εκει μεσα. οσο για το cod, ελα θα μπει καποιος να το βγαλει μουφα και αυτο θα το δειτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν ηξερα οτι το Πλαισιο ειναι το μαγαζι του Ελληναρα. εντάξει δεν είναι 100% Ελληνάρα είναι 98% στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και πολύ λέω
papahlamidas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 απο ολους εδω μεσα εισαι ο πρωτος που λεει κατι τετοιο. και ναι και το πλαισιο μαγαζι ελληναρα ειναι, οταν το 90% δεν ξερει τι πουλαει εκει μεσα. οσο για το cod, ελα θα μπει καποιος να το βγαλει μουφα και αυτο θα το δειτε. Τι λες ρε τουφας το Ps3 δεν παίζει να έχει τέτοια γραφικά αφού και blueray και γαμάει τα πάντα όλα :devil::devil: Όσες φώτο και να δουν μυαλό δεν βάζουν
dr_thodt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Με ταπείνωσες... Ανακεφαλαίωση επιχειρημάτων: 1) PS3 αγοράζουν οι 15άρηδες (που έχουν κόμπλεξ με την ηλικία τους) 2) Το GT5 άργησε πολύ και μπορεί και να μην βγει σε PS3 αλλά στο PS4 3) Το Live του 360 είναι ανώτερο γιατί έτσι μας αρέσει 4) Τα exclusive για 360 είναι καλύτερα γιατί έτσι μας αρέσει κτλ κτλ Kαι συμφωνα με τα λεγομενα σου: 5. Σήμερα, για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν οι κόπιες, το PS3 είναι μονόδρομος γιατι ετσι μας αρεσει. Ο καθενας ειναι ελευθερος να δινει τα λεφτα του για οτι πιστευει οτι αξιζει περισσοτερο και σιγουρα δεν μπορει κανενας να πει ποια απο τις 3 κονσολες ειναι η "καλυτερη" - ετσι κ αλλιως μιλαμε για τελειως υποκειμενικα πραγματα...με πολλους παραγοντες να παιζουνε ρολο στη γνωμη του καθενος αν κ δεν πιστευω οτι θα βρεις πολλους που θα υποστηριξουν με λογικη οτι το Live δεν ειναι ανωτερο του PSN κατι που αν θες εχει κ μια λογικη εφοσον σαν δωρεαν υπηρεσια η Sony δεν κανει κ τις απαιτουμενες κινησεις για περαιτερω βελτιωση..οσο για τα exclusives αυτο ειναι γνωμη του καθενος - προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα exclusives του PS3 μεχρι τωρα εκτος των 2 Uncharted, Folklore, Resistance: FOM και του Siren: Bloodcurse που ειναι εκπληκτικα ΙΜΟ δεν αξιζαν ολο το hype και τις υψηλες βαθμολογιες που πηραν απο τον τυπο. Παντως κ το 360 μονο ασχημη αγορα δεν ειναι αν σκεφτεις τα πολυ καλα πακετα που υπαρχουν στην αγορα οπως το Halo Elite π.χ., την ηδη υπαρχουσα μεγαλη βιβλιοθηκη παιχνιδιων που μπορεις να βρεις παλιοτερα πολυ καλα games σε τιμες κατω των 30e, τα πολυ ομορφα games που ερχονται το 2010, το Natal και τα 3 χρονια εγγυηση για RROD. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:19 ---------- Βασικά το Uncharted 2 είναι ενα υπερεκτιμημένο Action Adventure. Και τίποτα άλλο. Το μόνο exclusive που αξίζει για την αγορά του PS3 είναι το MGS4. Άντε και το GT5. Δεν βρίσκω τον λόγο αγοράς ενός PS3 εκτός απο το προαναφερθέν exclusive. Nα υποθεσω οτι εχεις τερματισει τα Uncharted 2 και MGS4?
JimChris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 COD MW2 Τα screenshots ηταν τραβηγμενα λαθος και ζητησαν συγνωμη το πληρες αρθρο εδω http://kotaku.com/5399871/modern-warfare-2-360-vs-ps3-
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 http://www.lensoftruth.com/?p=16236 και εδω τα ιδια?
konstantinos77 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Φιλε dr_thodt ενταξει ολα οσα ειπες αλλα το resistance ηταν η χειροτερη μαλακια παιχνιδι που εχω αντικρυσει στα ματια μου .Ηταν ενας βασικος λογος οταν βγηκε το ps3 να παει ο αλλος και να αγορασει κατευθειαν το 360.Μου το ειχανε βαλει και πρωτη μουρη να παιζει στα μαγαζια .:lol: Ελεος.
JimChris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 http://www.lensoftruth.com/?p=16236και εδω τα ιδια? απο το site που παραθετεις Graphics: Technically speaking, both games look very close in the graphics department
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 εσενα δηλαδη σου δειχνουν ιδια τα screenshots?
JimChris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν εχω καμμια απο τις δυο versions οποτε εμπιστευομαι τους ειδικους αν και μιας και δεν εχω live θα παρω την εκδοση ps3
giorgos147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 εσενα δηλαδη σου δειχνουν ιδια τα screenshots? Σιγά ρε Τούφα. Έτσι και αλλιώς, και στις δύο κονσόλες, χάλια δείχνει.
Pytzamarama Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Αυτο διαλεξες απο το lens of truth? Σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις συγκρισης, το 360 βγηκε καλυτερο.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τι πρωτότυπο multiplatform παιχνίδια να βγαίνουν καλύτερα στο 360 απ' ότι στο ps3. Ακόμα και μετά από 3 χρόνια. Θυμάστε τι λέγανε οι ps3fans για το ps3? "Περιμένετε λίγο να ωριμάσει(Σαν τα σταφύλια ένα πράγμα) το ps3 και να μάθουν τον προγραμματισμό του να δείτε πόσα από αυτά θα είναι καλύτερα στο ps3 απ' ότι στο 360"
Tilemaxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τι να το κάνουν ρε το MW2, αφού έχουν το τιτανοτεράστιο PS3 exclusive UNCHARTED 2. Μ@λάκες ιδιοκτήτες 360 που πληρώνετε για online και δεν σας έχουν ενσωματωμένο wi-fi... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:09 ---------- Τι πρωτότυπο multiplatform παιχνίδια να βγαίνουν καλύτερα στο 360 απ' ότι στο ps3.Ακόμα και μετά από 3 χρόνια. Θυμάστε τι λέγανε οι ps3fans για το ps3? "Περιμένετε λίγο να ωριμάσει(Σαν τα σταφύλια ένα πράγμα) το ps3 και να μάθουν τον προγραμματισμό του να δείτε πόσα από αυτά θα είναι καλύτερα στο ps3 απ' ότι στο 360" Εγώ τους πιστέυω πάντως. Ως γνωστόν ο κάθε PS3 owner = Sony CEO.
Xoxosis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Το καλυτερο μηχανημα για τα Multiplatform , ειναι το pc και δεν το αλλαζω με καμια κονσολα , ουτε καν στο χειρισμο , που το ποντικι ειναι αναντικαταστατο Παντως στα pc , οι τιμες των καρτων εχουν πεσει σημαντικα , με μια απλη αντικατασταση καρτας γραφικων , οπως μια 9800 gt αξιας 80 (οσο ενα παιχνιδι) μπορει καποιος να απολαμβανει , ολα τα παιχνιδια στο Full , σε μεγαλες αναλυσεις 1440 -1680 χωρις περιορισμους στην ποιοτητα , εκτος του Crysis
Προτεινόμενες αναρτήσεις