Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμενα παλι δεν μου αρεσει να πληρωνω για τιποτε εξτρα που θα επρεπε να ερχεται τζαμπε ολε απο τη στιγμη που εχω κανονικα internet και εχω πληρωσει για το παιχνιδι.

Ναι αλλά το Live είναι unified service, δεν έχει κάνει με το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και παλι πρεπει να το πληρωσω ξεχωριστα. Μπορει να μην ειναι πολλα αλλα ειναι κοροιδια οπως και να εχει πραγμα που δεν προκειται να κανω ουτε στον αιωνα τον απαντα.

Δημοσ.

εγω παντως που παιζω Uncharted 2 online,ουτε ταμα εχω κανει ουτε lag εχω πετυχει.....και μιλαμε για αμερητες ωρες παιχνιδιου.....................

Δημοσ.
εγω παντως που παιζω Uncharted 2 online,ουτε ταμα εχω κανει ουτε lag εχω πετυχει.....και μιλαμε για αμερητες ωρες παιχνιδιου.....................

Πραγματικα μηδενικο lag.....

Δημοσ.
Αν θέλετε δωρεάν online υπηρεσίες, για ρίχτε μια ματιά στο PSN. Κάνεις τάμα για να μπορέσεις να παίξεις χωρίς lag και disconnects. Προτιμώ να πληρώνω, παρά να με κοροιδεύει η Sony οτι μου παρέχει τσαμπέ online, και στην πραγματικότητα μου προσφέρει ένα δίκτυο με μηδενικές υποδομές.

Καλά είσαι σοβαρός lag disconnects στους server της SONY ;

οι server πετάνε σε ταχύτητα απο τότε που έχω PS3(3χρόνια)μάθε να μιλάς με επιχειρήματα και όχι ψέματα.

Η ουσία είναι εσείς πληρώνεται για τι online και αυτό είναι αρπαχτή ΤΕΛΟΣ.

Δημοσ.
Καλά είσαι σοβαρός lag disconnects στους server της SONY ;

οι server πετάνε σε ταχύτητα απο τότε που έχω PS3(3χρόνια)μάθε να μιλάς με επιχειρήματα και όχι ψέματα.

Εσύ θα με μάθεις να μιλάω με επιχειρήματα έτσι?

Μάλλον είσαι άσχετος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Για να λές οτι το Live είναι αρπαχτή. Τουλάχιστον εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε 30 προσπάθειες για να μπούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι.

Μπές στο GTA IV με έναν φίλο σου στο PSN και όποτε καταφέρεις να παίξεις νορμάλ και χωρίς διακοπές, τα ξανασυζητάμε.

Γι' αυτό δεν θέλω να ανοίγω διάλογο εδω μέσα ρε πόστη μου. Το 90% των PStards έρχονται να μας την πούνε με επιχειρηματολογία του κώλου.

Δημοσ.
Εσύ θα με μάθεις να μιλάω με επιχειρήματα έτσι?

Μάλλον είσαι άσχετος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Για να λές οτι το Live είναι αρπαχτή. Τουλάχιστον εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε 30 προσπάθειες για να μπούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι.

Μπές στο GTA IV με έναν φίλο σου στο PSN και όποτε καταφέρεις να παίξεις νορμάλ και χωρίς διακοπές, τα ξανασυζητάμε.

Γι' αυτό δεν θέλω να ανοίγω διάλογο εδω μέσα ρε πόστη μου. Το 90% των PStards έρχονται να μας την πούνε με επιχειρηματολογία του κώλου.

Ναί όλοι εμείς που έχουμε PS3 και παίζουμε παιχνίδια καθημερινά στο PS3 είμαστε άσχετοι

εσείς ο xboxiakias είσαι ο γκουρού των κονσολών πήγενε σκάσε τα 30 ευρόπουλα για το

αερόθερμόσου και χριστούγεννα έρχονται μπορεί να σου ανάψουν και κόκκινα λαμπάκια

μια χαρά είναι για τις γιορτές.

Δημοσ.
Ναί όλοι εμείς που έχουμε PS3 και παίζουμε παιχνίδια καθημερινά στο PS3 είμαστε άσχετοι

εσείς ο xboxiakias είσαι ο γκουρού των κονσολών πήγενε σκάσε τα 30 ευρόπουλα για το

αερόθερμόσου και χριστούγεννα έρχονται μπορεί να σου ανάψουν και κόκκινα λαμπάκια

μια χαρά είναι για τις γιορτές.

:lol: 30€ το χρόνο είναι πολλά?

Δημοσ.
:lol: 30€ το χρόνο είναι πολλά?

To θεμα δεν ειναι αν ειναι πολλα ή οχι. Το θεμα ειναι οτι θα -επρεπε- να ειναι τζαμπα. Η Sony το εχει τζαμπα, η nintendo το εχει τζαμπα. Γιατι οχι και η MS? Απλα μπορουμε ολοι τουλαχιστον να παραδεχτουμε οτι μιλαμε για αρπαχτη. Η -και καλα- ποιοτητα του X-live δεν αντισταθμιζεται απο το χαμηλο κοστος συνδρομης.

Εχω συνδεση internet? Ωραια. Εχω το παιχνιδι με online features? Παρα πολυ ωραια. Θα επρεπε εδω και τωρα να μπορω να μπω και να παιξω online και οχι να πληρωνω για κατι εξτρα (εστω και μικρο) ετσι για νταβατζιλικι.

Δημοσ.

εαν η επιχειρηματολογια σου στηριζεται στη γενικευση δλδ το gta4 εχει lag,αρα το psn εχει lag και disconnects,σορρυ απλα δεν εχεις επιχειρηματολογια........εγω αναγνωριζω οτι το Live ειναι μια παρα πολυ καλη υπηρεσια και αξιζει την ετησια συνδρομη της,αλλα επισης πιστευω πως το psn ειναι μια απιστευτη δωρεαν υπηρεσια,που στην περιπτωση μου δεν εχω διαπιστωση κανενα lag και disconnect

Δημοσ.
To θεμα δεν ειναι αν ειναι πολλα ή οχι. Το θεμα ειναι οτι θα -επρεπε- να ειναι τζαμπα. Η Sony το εχει τζαμπα, η nintendo το εχει τζαμπα. Γιατι οχι και η MS? Απλα μπορουμε ολοι τουλαχιστον να παραδεχτουμε οτι μιλαμε για αρπαχτη. Η -και καλα- ποιοτητα του X-live δεν αντισταθμιζεται απο το χαμηλο κοστος συνδρομης.

Εχω συνδεση internet? Ωραια. Εχω το παιχνιδι με online features? Παρα πολυ ωραια. Θα επρεπε εδω και τωρα να μπορω να μπω και να παιξω online και οχι να πληρωνω για κατι εξτρα (εστω και μικρο) ετσι για νταβατζιλικι.

Η συντήρηση των servers σου λέει κάτι? Το ότι η Sony (όπως έκανε με το δωρεάν online του PS2), ίσως να κλείσει ορισμένους servers παλαιότερων τίτλουν και αφήσει ξεκρέμαστους χιλιάδες gamers μήπως? Το ότι το PSN είναι γεμάτο bugs? Ορισμένα demos που έρχονται μήνες πριν απο του PSN? Cross-game chatting? Video chatting?

Ετσι είναι τα πράγματα, και με το να λέτε οτι 30€ το χρόνο είναι νταβατζιλίκι, ενώ την ίδια στιγμή πληρώνετε 50€ για 2-3 PS3 παιχνίδια που αγοράζετε το μήνα, είναι τουλάχιστον υποκρισία.

Δημοσ.

Ε ναι με την ίδια λογική αγοράζω το WoW, το οποίο έχει online features. Έχω σύνδεση internet; Έχω.

Θα έπρεπε εδω και τωρα να μπορω να μπω και να παιξω online και οχι να πληρωνω για κατι εξτρα (εστω και μικρο) ετσι για νταβατζιλικι.

Δημοσ.
Η συντήρηση των servers σου λέει κάτι? Το ότι η Sony (όπως έκανε με το δωρεάν online του PS2), ίσως να κλείσει ορισμένους servers παλαιότερων τίτλουν και αφήσει ξεκρέμαστους χιλιάδες gamers μήπως? Το ότι το PSN είναι γεμάτο bugs? Ορισμένα demos που έρχονται μήνες πριν απο του PSN? Cross-game chatting? Video chatting?

Ετσι είναι τα πράγματα, και με το να λέτε οτι 30€ το χρόνο είναι νταβατζιλίκι, ενώ την ίδια στιγμή πληρώνετε 50€ για 2-3 PS3 παιχνίδια που αγοράζετε το μήνα, είναι τουλάχιστον υποκρισία.

Εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Δεν εχω ουτε X360 ουτε PS3 αλλα εχω προσβαση σε χ360. Εγω μιλαω καθαρα απο την αποψη του τριτου και πως φενεται οτι καποιος προσφερει τις υπηρεσιες του χωρις να ειναι υποχρεωμενος (PS3) και καποιος απο την αρχη σου προσφερει καποιες υπηρεσιες επι πληρωμη. Η sony και η nintendo δεν ηταν υποχρεωμενες να δωσουν δωρεαν μια τετοια υπηρεσια ή ακομα και να δωσουν γενικα κατι τετοιο ομως το εκαναν και δωρεαν μαλιστα.

Οταν λοιπον εγω βλεπω οτι 2 εταιριες που ειναι κατα πολυ μικροτερες της MS δινουν καποιες υπηρεσιες δωρεαν εκει που δεν ειναι υποχρεωμενες να το κανουν τοτε εγω γιατι να υποστηριξω και να δικαιολογησω το νταβατζιλικι της MS? Γιατι και καλα εχει μεγαλυτερη ποιοτητα? Αυτο θα επρεπε να ειναι στανταρ ετσι και αλλιως αν αναλογιστουμε για ποια εταιρια μιλαμε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:11 ----------

Ε ναι με την ίδια λογική αγοράζω το WoW, το οποίο έχει online features. Έχω σύνδεση internet; Έχω.

Θα έπρεπε εδω και τωρα να μπορω να μπω και να παιξω online και οχι να πληρωνω για κατι εξτρα (εστω και μικρο) ετσι για νταβατζιλικι.

Μπερδευεις παιχνιδι MMO με μια γενικη υπηρεσια. Εντελως αστοχο παραδειγμα.

Δημοσ.

Μπερδευεις παιχνιδι MMO με μια γενικη υπηρεσια. Εντελως αστοχο παραδειγμα.

Και τα MMO στην ουσία είναι μια υπηρεσία είναι, ακριβώς όπως και το Xbox Live.

Δημοσ.
Και τα MMO στην ουσία είναι μια υπηρεσία είναι, ακριβώς όπως και το Xbox Live.

Καμια σχεση ο τυπος της υπηρεσιας ομως. Μην συγκρινουμε πορτοκαλια με αχλαδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...